Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10772
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2013. július 24.

A szexhiány...

Egy mozgalmas hét után a 3 szobás házban csak 2 lány maradt egy szobába és Én a sajátomba. Este fürdéshez készülõdve ruha nélkül átmegyek a fürdõbe, mert (Õk már biztos alszanak gondoltam ) belépek és egyikõjük nevezzünk Áginak épp egy tangába és egy haspólóba fogat mos. Erre én visszafordultam és ennyit mondtam: Bocsi,erre Õ nyugodtan gyere én már Úgyis végeztem. Én be mentem zuhanyozni és egész végig csak ez a látvány volt a szemem elõtt. Végeztem törölközés és sprint az ágyba,mert korán lesz reggel. Belépek a szoba ajtón az ágyamon ül Ági és Lili egy hajszálvékony tangába.Mindkettõnek formás popsija és közepes mellei vannak. megkérdeztem: - Hát ti??
Erre Õk:-Hát nem szeretnénk egyedül aludni, maradhatunk ??
- Hátha szeretnétek.-mondtam.
Odajöttek ketten és neki álltak puszilgatni, Ági cumizott Lili a golyóimat izgatta, nagyon jó volt :) Majd Gumit húztunk és felváltva dugtam Õket.egyszer csak Lili megkért,hogy izgassam az ánuszát is majd dugjam seggbe. Így is volt,nagyon jól éreztük magunkat én kb.5xmentem el.Elaludtunk ,majd reggel Õk keltettek, de az már másik történet.

Nézd meg szexitigris többi szexi történetét is!