Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4542
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2013. június 25.

Az érzelmek nem múlnak el....1

Ez a történet a napokban játszódott le velem. Ritkán járok tömegközlekedéssel, és akkor sem szoktam összefutni régi ismerõsökkel, viszont most kivételesen találkoztam Anettel. Régi, gyerekkori barát, akivel igazából mindig megvolt a szikra, de sosem voltunk együtt. Én éppen most lettem túl egy hosszú kapcsolatomon, de mivel úgy gondoltam, hogy van barátja, nem indítottam offenzívát felé. Viszont mikor szóba került a téma, közölte, hogy õ is szakított, illetve én szakításom végére felcsillant a szeme.
Gondoltam, egy próbát megér... ;P
Már a buszon elkezdõdött az \"elõjáték\". Könnyû nyári ruhája volt, ami nagyjából combközépig ért neki. Nem volt egy szexbomba, de közepesen nagy, kemény mellein, illetve kerek fenekén megakadt a szemem. Velem szemben ült, és lábait szétnyitotta, hogy belátás nyíljon számomra bugyijába. Látta, hogy észreveszem, kacérkodott velem. Erre persze teljesen megkeményedtem, farmeromon átütött dagadó férfiasságom, melyet izgatottan lesett. Leszálltunk a buszról-közös utunk véget ért, szokás szerinti puszival zártuk volna a találkozást.

A történet a következõ részben folytatódik! :)

Nézd meg tito többi szexi történetét is!

3.76
3
3.85
3.45