Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5631
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2013. június 14.

nyár

Szép nyári nap volt.Kimentem a tó mellé kicsit napozni.Elvoltam órákig.Mikor 1 hölgy lépett oda hozzám,hogy leülhet-e.Persze adtam neki helyet,amikor elkeztünk beszélgetni,szóba jött a család.Mondta is egybõl,hogy elvált és nagyon boldogtalan.Próbáltam vígasztalni de nem sok sikerrel.A hölgyet Áginak hívták 45éves volt.Nagy mellekkel rendelkezett és szép napbarnította combokkal.Miközben vígasztaltam lecsúszott a kezem és elpirúltam.Õ mosolygott és ennyit szólt:Ha meg akarsz vígasztalni nyúlj beljebb!
Így is lett,beljebb éreztem már tûz forró a természetes kis puncija.Elkezdtem uljazni ami közbe nagyogat nyögött.Javasoltam nenjünk be a közeli kis erdõbe mégis ott nyugodtabb.Be se értünk,de már húzta le a nadrágomat.Letolta a gatyám és már a szájába is vette álló farkamat.Nagyon érzékien szopta.2-3perc után el is mentem.Lefektedtem az avarra,szét tette lábait és már nyaltam is nedves punciát.Úgy remegett szegény mint a nyárfa.Aztán bedugtam a farkamat,elösszõr gyengéden utánna kicsit durván dugtam.Mellei csak lobogtak.Micsoda látvány volt.Amikor majdnem elmentem õ örömébe bepisilt a gyönyörtõl.Kivettem a farkam és megvártam míg magához tér kicsit.Amint magához tér megragadta a farkam megfordúlt és az ánusza felé dugta.Meglepõdtem mert,soha nem volt dolgom ilyesmivel.Dugtam kutyába ameddig nem fájt neki.Farkamat a szájába vette én meg belélveztem.Azóta is össze járunk jókat szexelni,romantikázni