Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8117
Szavazatok: 27
Feltöltve: 2013. november 24.

Tommy part IV - A házibarát

Mindig játszottam a gondolattal, hogy milyen lehet betekintést nyerni egy pár életébe. Ez több okból is vonzott. Egyrészrõl ott a többes szex izgalma, másrészrõl pedig, hogy élõben láthatod egy pár, egy egység legbensõbb életét. Mindezeken kívül még kicsit az exhibicionizmusom is kielégül, amikor tudom, hogy valaki nézi, ahogyan eltûnök a párjában, de ne szaladjunk ennyire elõre...:)

A sztori már több, mint két évre és természetesen a szexrandira nyúlik vissza. Itt találtam egy hirdetést, amelyben Orsi és Máté kerestek egy pasit, aki feldobhatná kicsit amúgy sem sivár szexuális életüket. A fényképek és az a adatok alapján csinos fiatal párt alkottak, így gondoltam, miért ne..

Pár rövid levélváltás után telefonszámot cseréltünk. Kiderült, hogy a kapcsolatot a pár férfi tagja tartja. Elsõ beszélgetéseink inkább csak általános ismerkedés jelleggel zajlottak. Egyszer aztán történt, hogy az M3 autópályán haladtam, mikor Máté hívott. Kiderült, épp mind a ketten Nyíregyháza felé igyekszünk. Derült égbõl villámcsapásként ért a dolog, hogy a következõ benzinkútnál találkozzunk. Hát jó, gondoltam magamban, bár hirtelen elég izgatott lettem.

Én úgy 10 km-rel elõbbre haladtam, így elõbb érkeztem a megbeszélt helyre. kiálltam leparkoltam, majd kértem egy üdítõt a shopban, és fürkésztem a parkolót. Tudtam, hogy egy nagy dög terepjáróval vannak így nem volt nehéz kiszúrni, ahogy begurultak a benzinkútra. Gyönyörû napsütés volt. Akkor láttam meg elõször Orsi-t. Hosszú egyenes fekete haja volt, gyönyörû, vékony teste. Csizmájába tûrt, világoskék farmerja feszült formás fenekén. Egyszerûen letaglózott a látvány...

Máté jött elõre. Picit idõsebb, de határozottan jól karbantartott pasi volt. Az a Western hõs típus. Farmer egy laza ing és egy kalap. Késõbb kiderült, hogy szó szerint egy Cowboy-hoz volt szerencsém. Orsi elment a mosdóba, így maradt egy percünk egy kis stratégiai megbeszélésre :) .Máté elhadarta, hogy az Õ ötlete volt ez, mert korábbi párjával már csináltak ilyet, és Orsi-nak is szeretné megadni ezt a gyönyörû érzést, mikor két pasi kényezteti. Rajtam ez nem fog múlni, mondtam. Ahogy Orsi visszaért Máté elment kávéért, így ketten maradtunk. Közelrõl néztük egymást, alaposan végigmérve minden egyes apró részletet. Persze két kicsi, feszes almát mintázó mellén hosszabban elidõztem. Gyönyörû nõ vagy, mondtam, mire elmosolyodott és kedvesen közölte, hogy én is helyes srác vagyok. Azt hiszem itt el is dõlt a sorsunk. A kémia mûködik, a szimpátia megvan, így semmi sem ment meg minket életünk addigi legnagyobb szexcsatájától. Ezek után még kellemesen elbeszélgettünk, elnevetgéltünk, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Máté felajánlotta, hogy ha befejeztem a dolgomat, menjek ki hozzájuk este és vacsorázzunk együtt. A huncut mosolyából sejtettem, hogy mi vár ott rám, így habozás nélkül igent mondtam.

Persze ezek után munkám hatékonysága erõsen megromlott arra a napra, mivel semmi másra nem tudtam gondolni. Számtalanszor lejátszottam a fejemben, hogy 3-an szeretkezünk, így volt pár kellemetlen pillanatom, folyamatosan dudorodó nadrágom miatt..Alig vártam, hogy este legyen.

Fél 8 felé érkeztem meg, még kicsit késtem is talán. Máté nyitott ajtót és kedvesen beinvitált. Orsi még a konyhában ténykedett. A welcome drinket nem úsztam meg, így onnantól kezdve tudott volt, hogy ott alszom náluk. Nagyon kellemes vacsora, beszélgetés és borozgatás következett. Alaposan kiveséztük egymást és egyre intimebb témákról beszélgettünk. Már éjfél lehetett, mikor úgy döntöttünk, hogy lefürdünk és \"aludni\" térünk. Máté-vel úgy beszéltük meg, hogy ha Orsi akarja, akkor átmegyek hozzájuk. Gyors zuhany és fogmosás után le is dõltem a vendégszobába. Nem tudom, hogy valaha voltam-e annyira izgatott,mint ott akkor. Kezeim akarva akaratlan is el-elkalandoztak, és duzzadó farkamat markolászták, mikor legnagyobb meglepetésemre valaki mellém ült. Ijedten megmerevedtem. Orsi csücsült mellettem, és annyit mondott: \"Hagyd, majd én segítek\" - és azzal a lendülettel megmarkolta a boxeralsómat majd szétszakító, kõkemény hímtagom. \"Szeretném, hogy gyere át hozzánk\" folytatta, majd megfogta kezem és elkezdte húzni maga után. A folyosó után jobb oldalon volt az õ hálójuk. Csendes meghitt szobácska, félhomály és egy óriási francia ágy várt ránk, ahol már Máté feküdt. Orsi megfordult magához húzott és megcsókolt. Kezeivel, tarkómat, nyakamat, majd csupasz mellkasomat simogatta. Hihetetlen érzés volt. Átöleltem, még szorosabban magamhoz húztam és egyre vadabbul csókoltam. Õ már seggembe kapaszkodva, hátamat finoman karmolva lépett hátrébb, és ezzel a mozdulattal már ott is feküdtünk az ágyon. Egy fehér selyem-köntös volt rajta, amit kioldottam és kulcscsontjától elindulva nyelvemmel kezdtem el lefelé haladni. Feszes, formás melle volt pici és nagyon kemény bimbókkal. Imádtam finoman beleharapni, majd bekapni, és csókolni. Eközben Máté is csatlakozott és hevesen csókolózni kezdtek. Én eközben folytattam felfedezõ utam Orsi lapos, izmos hasán. Ritkán látni ilyen szépet. A köldöke felfedezése után nyelvem hegye lassan tovább indult. Orsi hangosodó levegõvételeibõl tudtam, hogy már nagyon várja, hogy mélyen belenyaljak a puncijába. Ezt lába szétnyitásával elég egyértelmûen a tudtomra is adta. Nem kellett sokat várnia, hiszen én sem bírtam volna megállni, hogy ne csókoljak bele a finom barackba, ami elém tárult a félhomályban. Édeskés ízét erõteljesen éreztem, mert nagyon nedves volt. Hüvelye szinte már tocsogott, mikor hozzá értem. Amíg én Orsi csiklóját kényeztettem Máté felfelé húzódott, hogy kõkemény farkát kedvese szájába adja. Bevallom szexuális életem addigi csúcspontja volt, ahogy Orsi punciját nyalva néztem ahogy tövig szopja párja farkát. Nem én voltam az egyetlen az izgalommal kapcsolatban. Orsi teste pillanatok alatt remegni kezdett és már rögtön az elején egy óriási, hangos, picit spriccelõs orgazmussal hálálta meg addigi tevékenységünket.

Picit hagytuk pihenni. Két oldalról mellé feküdtünk és elernyedt testét simogattuk. Isteniek vagytok srácok, közölte. Körülbelül egy perc nyugalom után Orsi is elkezdett simogatni minket. Egyszerre markolta meg mindkettõnk farkát, majd felült lemászott a lábunkig, felénk fordult és úgy kényeztetett minket. Elõször csak kézzel, majd egyre inkább szájjal is besegítve. Felváltva szopott minket. Isteni puha nyelve volt és szerette jó mélyen benyelni. Össze is nyálazott rendesen, amit én nagyon szeretek. Miután már kellõen készen voltunk, õ feltérdelt Máté fölé és kezével magába igazította. Miközben lovagolt, odahajolt hozzám, és azt mondta: \"Szeretném, hogy gyere a fenekembe..\". Erre engem nem kell kétszer kérni.. Mögé térdeltem, ujjam benyálaztam és finoman elkezdtem tágítani picit. Fura érzés volt elõször, hogy a popsijába nyúlva éreztem, ahogy Máté mozgott benne. Nem is bírtam ellenállni sokáig. Közelebb térdelve fenekébe toltam a majd szétrobbanó farkamat. Õ hangosan élvezte ahogy ketten dugjuk egyszerre. Hol elõre dõlt, hol hátrahajolt és válla fölött kapaszkodott belém. A hatás ismét nem maradt el. Egyre hevesebben mozgott közöttünk és egyre öntudattalanabb állapotba került, míg végül Máté mellkasába markolva másodszor is elélvezett. Szinte összeesett az ágyon, de annyit mondott: \"most ti jöttök, érezni akarom a spermátokat.\" az arca mellé térdeltünk mind a ketten. Õ a kezeivel egyszerre verte ismét a farkunkat. Én már nem is bírtam sokáig. Szinte egy két húzás után teleélveztem az arcát, a száját, még kicsi a hajára is ment. Máté is követte példám, és õ is az arcára ment el.

Orsi ott feküdt közöttünk. Mosolygott, megnyalta szája szélét, majd mutató ujjával a szája felé terelte az arcáról a sperma koktélt. Látszott, hogy ízlik neki. Isteni szeretkezésünk után egy közös zuhanyzás következett, ami szintén nem volt eseménytelen, de ez legyen egy másik történet...

Nézd meg Tomtotom többi szexi történetét is!

4.12
4.07
4.11
3.88