Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10314
Szavazatok: 52
Feltöltve: 2013. június 13.

Hétvégi kaland

Én egy 29 éves nõ vagyok. A férjemet 17 évesen ismertem meg. Õ vette el a szüzességemet. Nem sokkal késöbb teherbe estem, majd megszületett a lányom. Összeházasodtunk, rá nemsokkal meglett a fiam is. Alapvetõen jól megvagyunk, csak a szexuális életünk elég szürke, megszokássá vált. Heti egyszeri szex, meg néha esti zuhanyzásnál titokban egy gyors önkielégités...
Ezzel én igy elég sokáig elvoltam, de egyszer csak történt valami. Nem terveztem, csak igy alakult.
Kb. 2 és fél éve (27 voltam)egy céges, csapatépítõs buliba mentem. Ez egy hétvégén volt egy vidéki szállodában. Elment a nap, nem volt semmi különös. Este szerveztek egy bulit. Zene, iszogatás, stb. Elég jó volt a hangulat. Én is megittam néhány italt. Megismerkedtem egy pasival. elötte még nem láttam, õ egy másik irodában dolgozott. Az este folyamán beszélgettünk, iszogattunk, teljesen egymásra hangolodtunk. Kimentünk a szálloda melletti parkba sétálni. Elég hideg volt, egy idõ után elkezdtem fázni. Õ magához húzod, azt mondta hogy õ majd felmelegít, és megcsókolt. Elkezdtünk csókolózni, közben simogatott a fenekemet markolászta. Nagyon tetszett a dolog. Egy idõ után megkérdezte hogy lenne-e kedvem felmenni vele a szobájába. Én gondolkodás nélkül rávágtam hogy igen, mehetünk.
A szállodaszobában felbontott egy bort, és töltött 1-1 pohárral. Majd az ágyon folytattuk amit a parkban elkezdtünk. Csókoloztunk, simogattuk egymást, benyult a pulloverem alá, és ugy simogatta a mellemet. Rég nem kívántam eggyire egy pasit. Megbeszéltük hogy letusolunk együtt. Levetköztünk és bementünk a fürdõszobába. Elkezdtünk zuhanyozni, beszappanoztuk egymás testét. Bizonyos részeknél alaposabb volt a szappanozás. Õ fõleg a mellemet és a puncimat fürdette, néha az ujja is becsúszott. Én fõleg a farkával foglalkoztam. Ekkorra már kö kemény volt. Nagyon szép, csupasz farka volt, a férjeménél kb 5 centivel nagyobb és vastagabb is. Kis idõ után letérdeltem elé, és elkezdtem szopni. Nagyon élveztem a dolgot, otthon ilyesmit nem szoktunk csinálni. Jó volt látni, érezni hogy élvezi amit csinálok. Szólt hogy már nem bitja sokáig, és a számba élvezett, én egybõl le is nyeltem. Elötte még nem csináltam ilyet, de nagyon tetszett. Megcsókolt, majd megtörölköztünk és kimentünk a szobába. A spermájától megszomjaztam, és leöblitettem egy kis borral. Hanyattdõltem az ágyon, õ rámborult, elkezdett csókolni, végigcsókolta a testemet. Föntrõl haladt lefelé teljesen a puncimig, és elkezdett nyalni. Nekem ekkor már nem kellet sok, hamar el is élveztem. Ezután rámfeküdt, és ovatosan belémtolta a farkát. Az elsõ pillanatban kellemetlen volt, mert ekkorával még nem volt dolgom, de aztán nagyon élveztem ahogy kitölt a vastag kemény farka. Elõszõr lassan finoman kezdett dugni, közben csókolt a számon, nyakamon, fülemet szopogatta. Folyamatosan gyorsult, elkezdett kicsit keményebben dugni. A kezeimet a fejem fölé húzta, lefogott, nem tudtam közben mozogni. Majd pózt váltottunk, és kutyapózban hátulról kezdett el dugni. A karomat hátrahúzta, a 2 csuklómat összefogta, a másik kezével meg belemarkolt a hajamba. Ahogy dugott lehetett hallani ahogy a fenekemen csattan a combja. Ekkor hatalmasat élveztem, õ is pont akkor ment el. Elötte én ilyet még nem éreztem. A férjemmel leginkább csak ligtos szeretkezés szokott lenni, ez egészen más volt. Nem tudom máshogy irni, akkor ott rendesen meg lettem baszva.
Lefeküdtünk aludni. Reggel mikor felébredtem õ már fent volt. Másnaposan, fejfájosan végiggondoltam mi történt. Akkor nagyon rosszul éreztem magam. Eszembe jutott a férjem, a gyerekek. Lelkiismeret furdalásom volt a történtek miatt. Letusoltam, felöltöztem, és lementem reggelizni. Kerültem a pasi társaságát. A nap folyamán megbeszéltük hogy nem volt szerencsés a dolog, mindkettõnknek családja van, és itt vége is adolognak.
Az idõ mulásával a lelkiismereti dolgok elmultak. Ma már egy szép emlék. Életem legjobb szexuális élménye. Sokszor eszembe jut, akár önkielégítés közben is.