Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3626
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2013. május 29.

szerelem elsõ látásra

Talán most sokan derültök a címen, pedig biztos vagyok benne nem egyedi eset.
Úgy kezdõdött az egész,hogy magányosan keresgéltem a neten hol,hogyan találhatók valakit aki szívesen töltene velem néha pár órát. Így akadtam az oldalra. Kérditek miért pont ide, ennek csupán csak annyi jelentõsége volt, hogy ez volt az elsõ amit a google keresõ kidobott. Nem tulajdonítottam jelentõséget nevét illetõen hisz elõbb vagy utóbb mindenki ott köt ki.” az ágyban”
Na de mi is történt?
Már hosszú ideje keresgélte, leveleztem többekkel és semmi.
Egy napon mikor már szó szerint kívántam,hogy valaki velem legyen (és akkor már nem is igazán a komoly vagy hosszú táv volt már fontos.) végre levél jött valakitõl kit már korábban is láttam de valahogy nem sikerült randit összehozni.
Szó szót követett és kis rábeszélésre már aznap összejött egy randi.
Sötét volt mikor megérkezett és bár tudtam,hogy hajnalban dolgoznom kell mégis vele akartam lenni.
Egy csendes kis eldugott helyen kis házikóba vitt, amolyan igazi vidéki kis viskóba. Nem volt luxus és nem is tartottunk rá igényt. Szépen elrendeztük az ágyat leültünk és beszélgetni kezdtünk.
Meglepõ de szívesen hallgattam minden szavát és azóta is vágyom rá, hogy beszéljen nekem. Mindegy mirõl csak nekem szóljon.
Na ne tévedjünk el! Folytatom.
Na szóval ott hagytam abba,hogy elrendeztük az ágyat. Leültünk és beszélgettünk.
Már annyira vágytam rá,hogy csak érintsen meg, még úgy is helyezkedtem,hogy ez könnyû legyen számára de õ csak beszélt. És végül feladtam a hasztalan várakozást.
Túl sokat beszélsz mondtam, és megcsókoltam az ajkait. Csókom azon nyomban viszonzásra leltek, karjai átfontak és kezdtek magához láncolni. Talán öröké valóság telt el így csókokkal gyengéd simogatással. Majd apró segítséggel már a ruha alatt kezdte felfedezni testem s domborulataim.
Nyakamat csókolva simogatta bõröm izgatóan lassan de szenvedéllyel. Már nem is emlékszem mikor vesztettük el ruhadarabjainkat, bújtunk egymáshoz és merültünk el a vágyak tengerében.
Nem siettet tudta, hogy a tökéletességhez idõ kell, amíg megszûnik a külvilág és nem marad más csak Õ meg ÉN. Éreztem testemen testének minden rezdülését a vágyat mely egyre mélyebbre hatolt szívemben. Ujjai gyengéden szenvedéllyel máskor pedig mint heves vihar korbácsolták fel bennem szunnyadó nõt aki kitörni vágyott! Minden mozzanata megremegtette testem, ahogy csiklómat s hüvelyem magáévá tette .Ahogy belém hatolt mélyen szenvedéllyel. Ahogy csókjai úgy beborítottak mint nyarat a napsütés. Heves mozgásaink maga volt a beteljesülés a csoda.

Folyt. köv.:

Nézd meg Bea és István többi szexi történetét is!