Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 11845
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2013. május 13.

Dupla szopás

Már egy ideje kerülgettük egymást Zs-vel. Harmadikat kerestek a párjával. Végre sikerült alkalmat találnunk egy találkozóra. közelemben laktak, így nem volt gond késõ este is átsétálni hozzájuk. Megérkeztem a kis társasházhoz, felbaktattam a második emeletre és kopogtattam. Kis izgalom volt bennem, hogy két pasival történhet majd bármi. Zs nyitott ajtót, és kis meglepõdés ért engem. A képek alapján felsejlett bennem, hogy mi már egyszer biztosan találkoztunk, de nagyon csúnya vége lett a dolognak (szó szerint kidobott). Gyanúsan méregettem, de ettõl függetlenül ugyanolyan jó pasi volt, ahogy az emlékeimben élt. Beinvitált a lakásba. Kellemes hangulatos kis lak volt. A nagyszobában összeismerkedtetett G-vel. Kicsit magasabb volt Zs-nél, és szintén ütötte a \"jópasi\" kategóriát. L alakban volt egy hosszú kanapé. Egyik végén foglaltam helyet, míg õk ketten a másik végében. Zs bort töltött hármunknak, és beszélgetni kezdtünk. Furcsa érzés fogott el, mert Zs érdekesen figyelt engem. Rájöttem, hogy tudja ki vagyok, és hogy milyen baszott módon bánt el velem. Kicsit többet ivott a kelleténél, és ezt meg is jegyeztem neki. Na itt kiborult a bili, kötekedni kezdett. G gyorsan kivitte a fürdõszobába. Jó ideig elidõztek, és nem tudtam mit csináljak. A kialakult kellemetlen helyzet miatt a távozás mellett döntöttem. G 10 perc elteltével visszatért, és leült a kanapér. Mondtam neki, hogy azt hiszem jobb lesz ha elmegyek.
Csitítgatott, hogy semmi probléma, üljek oda mellé. Pár évvel volt fiatalabb nálam, és merészen gyakorlottnak tûnt minden tekintetben. Megfogta a kezem, és az ágyékához irányított. Éreztem vaskos farkát duzzadni. Tudtam mit akar, hogy kényeztessem egy kicsit. Nem volt ellenemre a dolog, hiszen tisztában voltam vele mi történhet. Bár ettõl függetlenül a Zs-vel való afférom nem hagyott nyugodni. G lehúzta a sliccét, és letolta a nadrágját. Tényleg egy nagyon vaskos, masszív farok tûnt elõ. Élvezet volt megfogni. G alapvetõen szõrös típus volt, de gusztusosra volt fazonírozva. Megmarkolva elkezdtem vele játszadozni, és megállapítottam, hogy legalább 22 centis... Kis kézi munka után a számba irányoztam a faszt. A hatalmas lüktetõ darabot finoman körbenyaltam. Ott térdeltem a kanapé elõtt, és teljesen fel voltam izgulva. Idõközben visszatért Zs. Nem volt rajta nadrág, és leült közvetlen G mellé. Zs invitált magához. Szintén egy vaskosabb farokkal találtam magam szemben. Vadul vetettem rá magam. Nem tudtam elhinni, hogy egyszerre két ilyen fasszal legyen dolgom. Gyors körbenyalás után egybõl mélyen a torkomra nyeltem. Erõsen fogtam a fejem, és baszta a számat rendesen. Nem tudott betelni vele. Pár perc múlva visszairányított G-hez. Vele már küszködtem, egyszerûen nem tudtam tövig nyelni. Maga a hossza nem okozott volna gondot, de emellett vastag is volt. Teljes extázisba estem, hogy Úristen! Ezek ketten ha most megbasznának, akkor járni nem tudnék. Éreztem, hogy kéjnedvvel lesz teli az alsónadrágom. Zs megfogta fejem, és igyekezett minél jobban G farkára nyomni. Már nem kaptam levegõt, kis ideig így hagyott. Agyamban némi sötétség jelent meg. Azt hittem itt a vég. Majd hirtelen elengedett, és nagy erõvel vettem a levegõt. Némi nyák folyt ki a számon, beborítva G farkát. Kezembe fogtam vadul kezdtem el verni. Finoman arcomhoz csapkodva. Zs letérdelt a hátam mögé. Kész voltam. Farka a nadrágomon keresztül izgatott. Pucsítva térdeltem, és kívántam, hogy szedje le rólam a maradék ruhát, és dugjon meg végre. Rádõlt a hátamra, simogatott, és a nyakamba lihegett. Közben teljesen odavoltam G farkáért. Zs pedig csak izgatott, de végül nem dugott meg. Nem mondanám, hogy csalódott lettem volna, de talán jobb hogy nem történt meg. Eme formáció után következet a gyors egymás után szopatás. G kis idõ múlva már nem bírta tovább. Kezébe vette az irányítást, és verni kezdte a farkát. Én közben nyelvemmel izgattam a heréit, majd szopni kezdtem azokat. Hatalmasat élvezett a hasára. Zs odavolt a látványtól. G kiment a fürdõbe, és Zs következett a sorban az élvezésre. Vadul baszni kezdte a számat, jó mélyen hatolt a torkomban. Pár perc múlva õ sem bírta tovább, és az arcomra élvezett egy hatalmas nyögés kíséretében. Spermától csöpögõ farkát még finoman a számba kaptam, amitõl meg megremegett. Mosolyogva dobta hanyatt magát a kanapén. G visszatért a fürdõbõl, és ezután én következtem a rendbetételben. Negyedóráig zuhanyoztam.
A szobába visszatérve mindketten pihegve bámulták a tv-t. Bejelentettem távozásom. G gyorsan kezet fogott vele, eléggé visszafogottan viselkedett. Zs viszont megcsókolt, és hosszasan megölelt. Visszaöleltem. Zavarban voltam. G égett a féltékenységtõl. Láttam valamit Zs szemében, amit talán nem kellett volna. Itt nincs vége. Az elkövetkezõ egy napban teljesen kiborultam miatta.

Nézd meg Analis többi szexi történetét is!

4.17
4.24
3.91
3.61