Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7208
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. május 12.

Villamos-kaland

A nõk mindig panaszkodnak arról, hogy a tömött buszon, vagy villamoson fogdossák õket, farkukat hozzájuk dörzsölik. Viszonylag kevés esetben fordul elõ ennek a fordítottja, amikor egy nõ kezdeményez. Egy ilyen ritka, de kellemes eseménynek lehettem részese a közelmúltban a villamoson...
Budapesti egyetemistaként sokat járok villamossal-csúcsidõben-tömegben. Nem szeretek ilyenkor utazni, nem jó a tömött jármûvön tovább nyomorogni. Ezen a reggelen viszont más is várt rám... A megállóból felszállva utazgattam, mit sem sejtve, mikor megéreztem fenekemen egy kéz érintését. A tömegre gondolva azt hittem, ez csak a véletlen mûve, ám a következõ pillanatban 2 nõi mell hátamhoz érintésére lettem figyelmes(azért egy pillanatra hátranéztem, nehogy egy kövér férfi legyen az :) ). Ezt egymás után több ilyen is követte, így elkezdtem felizgulni-hiszen ilyen ritkán történik meg az emberrel. A felszálló-leszálló emberek miatt szembe kerültem vele, meredezõ farkammal felé, ekkor tüzetesebben is megszemlélhettem õt: egy igazi vörös milf, szép keblekkel, szemében izzott a vágy. Kissé megijedt, mikor felé fordultam, de közelebb lépve farkamat a lógó kézfejéhez tartottam, mire vette a lapot. Rámart, és érzékien elkezdte verni a tömött villamos közepén. Nekem sem kellett több, háta mögé furakodtam, és miközben õ az egyik kezével engem kényeztetett, én egy kézzel benyúltam blúza alá felfedezni méretes kebleit, másik kezemmel szoknyája alá nyertem betekintést.
Bugyija tocsogott az izgatottságtól, a kéjtõl, ami engem tovább feltüzelt. Nyári rövidnadrágomból észrevétlenül elõvettem lüktetõ farkamat, majd félrehúztam a szoknyáját, és húsos pinájához tartottam. Vártam, hogy ellenkezik-e, de csak egy kéjsóvár, halk nyögés volt a reakció, így belevetettem magam. Finom, hosszan kitartott mozdulatokkal vetettem magam bele tapasztalt húsába, melybõl a nedv szinte csurgott a méretes falloszomra. Az izgatottság nagy volt mindkettõnknek, éreztem, ahogy elmegy, és hogy nekem sincs sok hátra. Ekkor kirántottam hímvesszõm, és a fenekére élveztem el. Még 2 megállót utaztunk együtt, azalatt tovább fogdostuk egymást mindenhol, egyféle levezetõ utójátékként, majd egy kéjes kacsintás után leszállt a villamosról, és eltûnt a pesti forgatagban.
Azt hiszem, ezek után át kell értékelnem a közlekedés okozta fáradalmakat :)

Nézd meg tito többi szexi történetét is!

3.76
1.71
3
3.45