Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4630
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2012. december 29.

Sex kultúrám......

Nos, folytassuk az elõjáték taglalását. Megjegyezném, hogy számomra néha fontosabb, mint maga a beteljesülés. A kelégüléshez vezetõ út izgalmas változatossága,érzékeket korbácsoló szenvedélyessége, szelíd érzékisége gyakran fontosabb, mint maga a végkifejlet. Nem mintha az utóbbit nem tartanám lényeges elemnek, de csak pár másodpercig tart, míg az oda vezetõ út, az érzékek határán való táncolás az igazi mértéke az intimitásnak, mérték, melynek nincsenek határai. Ha már itt tartunk. adódik a következõ taglalni való, a...

SZEXUALITÁS

Bár magát a szót nem kedvelem, lévén szerelmeskedõs típus. Lényegesnek tartom az érzelmi motivációt, mert sokkal többet nyújt az, amikor nem csak a testek, de a lelkek is ölelkeznek. A lélek kielégülése talán még fontosabb is, de ez a viszonyulásom azt gondolom kiderül a bevezetõ sorokból. Ez a hozzáállás csak alap, ami természetesen nem zár ki egy hirtelen felindulásból elkövetett öt perces dugást a mosógépen.
Nem jellemez prüdéria, Azt gondolom, hogy nincsenek határaim - ne értsd félre, nincsenek beteges perverzióim -, legalább is eddigi kapcsolataimban mindig a partnerem korlátai szabták meg határmezsgyéimet. Maga a perverzió is relatív fogalom, mindenkinek mást jelent. Számomra hab a tortán, ami néha új színt visz a kapcsolatba, s ez által teszi izgalmasabbá, változatossá. Magam úgy definiálom a perverzió fogalmát, hogy az, ami az egyiknek már sok/k/.
Lényegesnek tartom, hogy a kedvesemmel lehessen beszélni a szexualitásról, s ez ne legyen tabu téma. Tudja megfogalmazni a vágyait, képes legyen közölni azt, ami számára fontos, s azt is ami nem nyeri el a tetszését.
Õszinteség, szabadság, bizalom. Olyan fogalmak, amelyek gyakorlatilag értelmezhetetlenek külön-külön egy párkapcsolatban. Mindegyik külön-külön is megér egy eszmefuttatást, az összefüggéseikrõl már nem is beszélve.
Szabaddá tesz, ha õszintén és nyíltan beszélhetek a vágyaimról, ugyanakkor mindez bizalmat szül.
Ha nincsenek titkaim a másik elõtt, számomra az az igazi szabadság. Ha megoszthatok vele olyan dolgokat is, amelyekre talán nem vagyok büszke, ha mutatkozhatok esendõnek is...mert- a szexualitásnál maradva- néha nem az a fontos, hogy egy-egy vágyunkat a másik is elfogadja, s megvalósítsuk, hanem, hogy megoszthassuk vele anélkül, hogy ezért bármiféle retorziótól kellene tartanunk. Számomra ez az igazi szexuális szabadság.

Nézd meg G2012 többi szexi történetét is!