Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Koma
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5030
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2012. augusztus 28.

A felmelegített káposzta

Hát belekezdek elsõ történetembe.
Úgy 3 évvel ezelõtt történt, hogy miután szakítottunk az exemmel, mind a ketten olyan utakra tévedtünk amilyenre nem kellett volna. Éltük a magunk kis életét, de én mindig mindent tudtam róla, bár nem kértem, hogy informáljanak a haverok, az ismerõsök mindig megtették. Így jutott a fülembe, hogy miket is mûvel a lány, többek között kicsit könnyû vérû lett. Mivel eddig nem volt ilyen és tudtam, hogy a falu könnyen a szájára fogja venni, fõleg, hogy egy olyan sráccal akadt össze aki a fiatalság körében közutálatnak örvendett. Elhatároztam hát, hogy bár nem volt egymáshoz egyetlen békés szavunk sem, ergo haraggal váltunk el, rá veszem, hogy találkozzunk, hogy had beszéljek kicsit a fejével.
Nem mondom, hogy közömbös volt a számomra így 3 hónappal a szakítás után, de nem állt szándékomban újra kezdeni, csak szerettem volna, ha legalább megválogatja, hogy kivel, hol és miért!
Írtam hát neki egy mail-t, hogy találkozni szeretnék vele. A haveroknak hála tudtam, hogy a mi községünkben található disco-ban minden szombaton fellelhetõ, így némi huza-vona után rávettem, hogy mielõtt elmegy a barátnõivel a disco-ba találkozzunk.
Már láttam párszor a szakításunk óta, lefogyott rendszeresen sminkelte magát, nagyon trendin öltözködött, ami egyben azt is jelentette, hogy nagyon sexy volt a csajszi.
Ezen az estén sem volt ez másként. Este 10 környékére beszéltük meg a találkozót. Ahogy az kell megjött a vonat, õ, és két másik lány. Én a sarkon vártam, olyan helyen ahol nem volt lámpa, azért, hogy én lássam, de õ ne. Valahogy mégis észrevette, hogy ott ácsorgok a sötétben. Mintha tudta volna, hogy ott leszek. Lerázta a lányokat, odajött hozzám, nem csattan se csók se puszi, hisz külön voltunk. Elindultunk hát, hogy sétáljunk és megpróbáljak józan észt verni a fejébe. Volt a környéken egy játszótér, néhány paddal, kb. fél órányi séta után ott telepedtünk le beszélgetni. A szokásos \"hogy vagy? Mi van veled?\" kérdések után elkezdtem a monológomat, hogy nem értek egyet azzal amit most csinál. Bár õ tudja mit akar, de én a helyében nem tenném (hozzá teszem én is csináltam nagy hülyeséget ez idõ alatt). Õ csak csendben hallgatott. Miután érveimet felsorakoztatva befejeztem a mondhatni fejmosást,
- Nem voltam magamnál. Csak sodródtam, ha tehetném visszacsinálnám, nem tenném meg újra, de ez lehetetlen.
Pár pillanatnyi csend után észrevettem, hogy lassan könnycsepp gurul le az arcán. Azon az arcon amit régen annyit simogattam és csókolgattam.
- Én még mindig szeretlek. Nem tudom meg magyarázni miért tettem amit tettem, de azt tudom, hogy téged szeretlek. - mondta.
Mire én:
- Ha tényleg így van akkor miért három községgel alrébb mentél szórakozni, és miért csak mostanában jársz ide, ha végig engem akartál vissza szerezni. - mondtam.
Nem tudott mit mondani, csak sírt. Nem tudta megmagyarázni mit miért tett. Elkeseredettség, bánat? Mindegy is.
Tehát ott ült mellettem egy csinos, hosszú szõke hajó lány, barna, könny áztatta szemekkel, szinte keservesen zokogva. Nem lehettem érzéketlen állat, pláne, hogy még mindig éreztem iránta vonzalmat, fõleg hogy nagyon csinosan volt felöltözve.
Magassarkú csizma, fekete csipkés combfix, farmer miniszoknya, mélyen dekoltált rózsaszín felsõ.
Nem volt mit tenni, hát magamhoz húztam, és vigasztalni kezdtem. A közelsége nem hagyott hidegen. Éreztem, hogy valami elkezdõdött bennem. Õ sírt én vígasztaltam. Néha felnézett rám azokkal a gyönyörû barna szemeivel. Úgy nézett rám mint aki most találta meg rég elveszettnek hitt kedvesét. De közben lángolt a szemében a vágy tüze is. 15 percig ülhettünk így, mire magamhoz tértem, hogy apám te nem ezért jöttél! Felálltam hát és rágyújtottam egy cigarettára. Õ is rágyújtott és felállt velem szembe. Ebben a pozícióban váltottunk pár szót, teljesen hétköznapi dolgokról, majd mikor elszívtuk a cigit bekövetkezett, amitõl kicsit tartottam, hiszen nem akartam vele összejönni, sem lefeküdni. Közelebb lépett, kérdõn rám nézett:
- Ölelj meg kérlek! - mondta.
Most õszintén legyen szemét és ne tegyem?! Hát megöleltem. Elõször csak a hátán voltak a kezeim, de ahogy múlt az idõ, egyre lejjebb csúsztak a kezeim, de a popsijától azért távol tartottam magam. õ felnézett rám és láttam a szemében, hogy ég a vágytól, hogy ajkait az ajkaimra tapassza, de nem merte megtenni.
- Látom mire vágysz! - mondtam.
- Nem merem megtenni. Félek hogy visszautasítasz, és újra egyedül maradok!
- Ha ennyire akarod egy próbát megér. Úgysem vagyunk együtt max nem hagyom. Veszíteni valód nincs. Nem igaz?
- De igaz!
Még körülbelül 5 percig álltunk így hasonló mondatokat mormolva, mire félénken, szinte rettegve megcsókolt. Õszintén, nagyon élveztem a szitut, hogy egy lány teper értem! Természetesen hagytam hogy megcsókoljon. Lágyan gyengéden forrtak össze ajkaink, a csók mézédes gyümölcsnek tûnt. Utána kisgyermeki õszinte boldog mosoly ült ki az arcára.
- Látod, nem buktál bele. De ha lehet többet ne csináld. - mondtam.
- Miért?
Nem válaszoltam csak annyit - Mert ne!
Elég sok idõt töltöttünk már a játszótéren, már éjfél felé járt az idõ, engem vártak a haverok és a hideg sör a pub-ban, õt meg a barátnõi a disco-ban.
- Menjünk, elkisérlek a disco-ig.
- Rendben. - mondta.
Nem volt nagy a táv, így nem sokat beszélgettünk séta közben, de újra és újra megcsókolt. Nem volt vad. Inkább szenvedélyes, gyengéd és végtelenül szerelmes.
Többször is rászóltam, hogy ne tegye, mert egyre inkább izgalomba jöttem én is és ezt lassan a farmerom sem tudta eltakarni.
Õ mindig megkérdezte széles mosollyal, hogy miért ne csókoljon meg, mintha tudta volna, hogy egyre inkább hatalmába kerít a vágy. A vágy, hogy lefektessem. Már majdnem odaértünk a szórakozóhelyhez, amikor újfent megcsókolt. Itt már nem bírtam magammal. Megragadtam, átvettem az irányítást, magamhoz húztam szorosan, amit kéjes sóhajjal konstatált, és vadul megcsókoltam.
- Gyere! - mondtam
- De hova megyünk?
- Majd meg tudod.
Kézen fogtam, széles mosoly támadt az arcán, így \"húztam\" magammal egy romos házhoz, amit évek óta nem laktak, és mondhatni nem volt belátható sehonnan.
Bementünk, megkerestük a legeldugottabb zugot, és vad csók csatába kezdtünk. Felgyorsultak az események. Felhúztam a szoknyáját miközben vadul csókolóztunk és símogatni kezdtem a punciját bugyin keresztül. õ sem maradt tétlen, rögtön a farkam után nyúlt és símogatni kezdte de csak a farmeron keresztül. De nem sokáig bírta, letérdelt, szinte letépte az övemet, és a nadrágomat. A farkam úgy ugrott elõ a boxerbõl, mint egy merev vasrúd. Tágra nyílt szemekkel nézett rá egy pillanatig, mint aki elõször lát ilyet, majd lassan, végig nyalta, és eltüntette a szájában. Belemarkoltam a hajába, a tarkóját símogattam amitõl bevadult és egyre gyorsabban szívogatta és verte a farkam. Nagyon jól csinálta, a technikájával soha sem volt probléma. Tudtam, hogy ha így folytatja nem fogom sokáig bírni, hát kivettem a farkam a szájából, feljebb húztam a nacim, neki nyomtam a falnak. Ahogy a szemébe néztem égett a vágy a szemében. Nem egy gyengéd, érzéki szeretkezésre vágyott, hanem egy vad, mindent elsöprõ sexre. Nem fogok csalódást okozni gondoltam. A falnak nyomtam, vadul csókoltam, harapdáltam a nyakát. Feltûrtem a felsõjét, lehúztam a melltartóját, és csókolgatni szivogatni kezdtem a már egyébként is kemény mellbimbóit, közben a kezeimmel maszíroztam is õket. Majd végig csókoltam a hasát, szinte futva, felhúztam a szoknyáját a derekára. Elõvillant az a falatnyi kis tanga ami rajta volt, amit én régen is annyira szerettem. (kis hamis) félrehúztam, és belenyaltam a puncijába. Elõször csak körkörösen a csiklója körül, hogy minél inkább akarja. Éreztem, hogy megõrjítem ezzel. Majd finoman rátértem a lényegre. Óvatosan nyalogattam, szívogattam. Tetszett neki, ezt hatalmas sóhajokkal, kisebb sikongatásokkal jelezte. Aztán miközben tovább nyalakodtam két ujjam bedugtam az ekkorra már szinte tocsogó puncijába. Picit megrándult és halk sikolyt hallatott, jelezve, hogy erre várt! Gyorsan, ritmusosan mozgattam az ujjaim, egyre jobban izgatva õt, miközben a piciny csiklóját nyalogattam. Egyre közelebb járt a végkifejlethez, de régrõl tudtam, hogy jobb szeret úgy elélvezni, ha a farkam van benne. Ez nem változott. Hirtelen eltaszított picit, hogy megtudjon fordulni. Még inkább elhúzta a tangáját, hogy ne legyen útba.
- Gyere könyörgök tedd be a farkad! -mondta.
Közelebb léptem és lassan, kicsit játszadozva a szemérem dombjain, a combja belsõ oldalán becsúsztattam a farkam. Hatalmas sóhaj hagyta el ajkait, akárcsak az enyémet. Rég éreztem már ennyire nedves, forró, az orgazmus után áhítozó puncit a farkamon. Elkezdtem hát lassan dugni. Õ közben érzékien hátra dobta a haját, rámnézett, nem szólt, de látszott a szemében hogy vadabbul akarja. Azt akarja, hogy szét dugjam.
Rendben gondoltam és kicsit felgyorsítottam. Nagyokat sohajtottunk, ami nála néha sikoltozásba ment át. NAgyon élveztük az együtt létet.
Kis idõ múlva eltolt a háta mögül, megfordult, szívott néhányat a farkamon és háttal nekidõlt a falnak. Jobb kezembe adta a lábát, és így dugtam tovább. Közben mereven néztünk egymásra. Néztük ahogy kiül a másik arcára az élvezet, ahogy a verejték cseppek csordogálnak a kipirult, kéjes sóhajokat és egyéb hangokat hallató arcunkon. Csodálatos látvány volt ahogy kiült az arcára az élvezet. Folyamatosan nyitva volt a szája, sohajtozott, sikongatott, be-be csukta a szemeit, fejét hátra vetette, ebbõl tudtam ,hogy nagyon élvezi. Én is élveztem. Nagyon. Ebben a pozícióban, egymás szemébe meredve jutottunk el, szinte egyszerre a csúcsra, amit részérõl szinte üvöltõ sikítás jelzett. Én is megfeszültem, és beleélveztem a puncijába. Egymásra borultunk, majd lihegve néztünk egymás szemébe és elejtettünk egy gyengéd mosolyt.
felöltöztünk, megígazítottuk magunkon a ruhát, elkísértem a disco-hoz, még váltottunk pár szót:
- Nem akartalak kihasználni! - mondtam.
- Nem használtál ki. Én is akartam. De el kell döntenem mit akarok, úgyhogy kérlek most menj.
Gyengéd csókkal köszöntünk el egymástól. Persze a haverokhoz már nem mentem le a pub-ba, mentem haza lefeküdni és elmélkedni.
Az elmélkedésem kicsit hosszúra nyúlt, de pár nappal késõbb írtam neki egy sms-t, hogy nem lenne-e kedve suli helyett feljönni hozzám, mert egyedül vagyok a házban egész nap. A válasz természetesen igen volt. De ezt majd máskor! :)