Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


Első szexrandim :)
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2012-08-29
Megtekintve:
4307
Szavazatok száma:
24
Összpontszám
196

Fiatal nő vagyok. Egy élettel teli, energikus nő, aki rengeteget fantáziál a szexről. Férfiakról, nőkről, csoportos szexről nőkkel, kefélésekről nyilvános és érdekes helyeken. Fantáziálok az utcán, munka közben, este, mindig. Aztán egyszer döntöttem. Át fogom élni amit szeretnék.
Ezért regisztráltam egy szexoldalra. Persze voltak jelentkezők sokan, de egyik sem keltette fel a figyelmemet. Egy idő után már kezdtem lemondani az álmaimról, a vágyaimról. Majd egyszer csak felkeltette a figyelmem egy férfi. Viszont kiregisztráltam az oldalról, majd egy idő után, miután visszaregisztráltam, megint írt. Néhány levél után megadtam a telefonszámom és az egyik közösségi oldalon is bejelölt. Órákon át beszélgettünk, nagyrészt a szexről. Elsőnek telefonon keresztül élvezkedtünk. Majd megbeszéltünk egy randit egy hatalmas bevásárló központban.
Eljött a nap. Nyár, meleg volt, persze ki is emeltem az idomaim. Egy férfi sem volt aki ne fordult volna meg a látvány miatt. Én hamarabb értem a megbeszélt helyre, ő késett kicsit. Egyszer csak csörög a telefon. Ő az. Egy parkolóban állt meg a bevásárló központ mögött. Rövid telefonos egyeztetés után már messziről megpillantottuk egymást. Elkezdtünk egymással szembe menni, közben csak egymás idomait néztük. Persze, mikor odaért hozzám azonnal megcsókolt, mivel ezt a kritériumot adtam neki a további folytatáshoz. Aztán beültünk a kocsiba. Szétnéztem a parkolóban, félig tele volt, de nekem már nem számított, érezni szerettem volna a farka ízét. Odanyúltam a nadrágjához, már merev volt a tudattól, hogy bekapom. Kivettem a farkát, majd lágy forró csókokkal halmoztam el, a nyelvemmel egyre jobban izgattam... Bevettem a számba, és már éreztem is a torkomban a végét. Közben körülöttünk egyre több autó jelent meg a parkolóban, és néhány tanulóvezető az oktatójával körülöttünk tett meg néhány kört. Fél szemmel azért próbáltak leskelődni, de ez nem érdekelt, én már csak a csupasz, szőrtelen farkár akartam csókolgatni, nyalogatni, szopni... Ő is nagyon élvezte, hangosan lihegett... Egy idő után azért elindultunk, bármennyire élveztük is, hiszen másra is vágytunk. Menet közben, még a belvárosban, levettem a nadrágom, utána többször is ráhajoltam a farkára, mert jó volt érezni a számban. Mikor már az autópályán jártunk, addigra levetettem a ruháim és teljesen meztelenül szétrakott lábakkal ültem a kocsiban. A kezével a puncimat kezdte simogatni, majd a melleimet kóstolta meg, én pedig odabújtam és megint megkóstoltam a farkát. Lenyeltem tövig. Ezt hangos, elégedett sóhajtással fogadta... amit egyre erősebb lihegés követett... Közben ujjazni kezdett, amit én is nagyon élveztem... ujjai ki-be jártak a már régóta lucskosra nedvesedett puncimba... Mivel nappal volt, azért volt akinek feltűnt, mit csinálunk. Pl. egy idősebb férfi Suzukival úgy nézett mintha kísértetet látna, amikor el mentünk mellette. Más alkalommal, éppen egy kicsit abba hagytam a nyalókázást, kihúzva magam visszaültem a helyemre, megtöröltem a szám, miközben az ő keze még mindig a csupasz mellemet simogatta. Mindezt jól látta a szomszéd autóból két lány, akik fülig érő szájjal, lelkendezve tapsolni kezdtek, mint a kicsi gyerekek, akik megtudják, hogy szilvás gombóc lesz az ebéd.
Egy ilyen utazás után érkeztünk meg a Velencei tó mellé. Itt ismert egy szép helyet, egy kilátót, ahonnét szép kilátás nyílott a tóra és a környékre. Igazán hangulatos hely egy erotikus találkozásra.
Itt már ő is meztelenre vetkőzött. Vadul csókolózni kezdtünk. Közben már a farkát vertem a kezemmel, ő simogatta az arcom, a hajam, a melleim, a fenekem, a puncim... Jól meg is ujjazott közben... Aztán már szoptam a farkát, folyton járt rajta a szám, a nyelvem... egyre jobban lihegett, végül hangosan élvezett bele a számba... Kielégülten pihentünk egy kicsit, közben én még egy kicsit játszottam a farkával. Mert én ilyen játékos vagyok. :) Húzogattam, simogattam, kenegettem rajta és a környékén a levét, puszilgattam... stb
De ez még mindig csak az előjáték volt, mert aztán a közeli helyen levő hétvégi házához mentünk. Ahol rögtön levettem a ruháim a fürdőben, és felvettem a szexis fehérneműmet. Majd megpillantott és a szemeivel felfalt :) . Láttam rajta ég a vágytól, hogy bennem legyen a farka... De előtte azért megint bekaptam... - Egyszerűen mindig kívánom a faszt a számba! Na jó, a puncit és a cicit is, de most ketten voltunk. - Nem tiltakozott. :) Élvezte ahogy még keményebbre szopom így is elég kemény farkát... Nyalogattam a golyóit... Aztán cseréltünk. Az ágyra fektetett és nyalni kezdett... Élveztem amit csinál... Mintha olvasna a gondolataimban, érezte, hogy mit, hol és hogyan szeretném. Nyalta, mikor kellett, akkor szívta a csiklómat. Közben simogatott, a mellbimbóm izgatta, ujjazott. Én csak hagytam, hogy tegye a dolgát. Élveztem minden mozdulatát, feküdtem és a haját markolásztam. Aztán egy hosszú orgazmussal elélveztem... Még egy kicsit pihegtem, lihegtem, aztán egymásnak estünk. Keményen baszni kezdett hátulról. De ezt már nem részletezem. A következő pár órában jókat keféltünk. Dugott elölről, hátulról, a melleim között, 69-eztünk stb. Nagyon jól éreztük magunkat, élveztük egymás társaságát, érintését, amit kaptunk a másiktól.
Azóta együtt vagyunk és szexuális életünk, ha lehet még változatosabb. :) És férfit már nem keresek.
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek