Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Maci
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4664
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2012. augusztus 24.

Így volt igaz!

Szia Anna!
Már a 6.-a sem igaz, nálunk is csak az a biztos, ami már elmúlt.
Az rendeben van, hogy mikor vagy szabadnapos, de a családod nem kérdez rá, mikor merre jársz? A nejem párhuzamosan azzal, hogy mennyire nem tart rám igényt, igen csak igyekszik számon tartani, hogy mikor hol járok. Azelõtt soha nem volt féltékeny, most az. Pedig az én szakmámban nehéz elszámoltatni az idõvel.
Jó volna néha beszélgetni Skype-on mielõtt találkozunk, mert lehet, csak illedelmesen beszélgetünk, ismerkedünk az elsõ alkalommal és ezért kár volna idõt, pénzt, energiát fektetni a dologba. Emlékszel? Ez történt akkor is, amikor beszélgettünk. Nincs ezzel semmi baj, csak szeretném, ha tovább tudnánk lépni ezen. Egyikünk sem nagyon tapasztalt, gondolom te is gátlásos lennél, nem csak én. Talán ezért volna jó elõtte beszélgetni, szokni egymást.
Szerintem a szex amúgy sem ott és akkor kezdõdik, hanem már a reggeli puszinál. Egy csók, egy símogatás, amit konzervál és fokoz az ember egész nap, és aztán este otthon a végkifejlet. De sajnos ez nálunk szinte soha nem jött össze. Bíztató kezdet után estére jön a fásultság, fáradság és minden varázsnak vége. De sokszor megéltem ezt, reménykedve, hogy na majd ma....
Engem nem zavar a szõrös punci, sõt! Ma majdnem minden nõ kislányosan kopasz, ma már nem izgat. A 2. volt ilyen, de akkor még újdonság számba ment, akkor nagyon izgatott. Mondjuk frissen borotváltan kellemesebb nyalogatni, mint szõrösen, különösen ebben a nagy melegben.De borostásan nagyon nem szeretem! Én sem vagyok az. Alul az van, ami adott az én koromban adott, ritka, õszes, de van! Akkor inkább legyen finom bozontos. Szellõzni meg sem így sem úgy nem tud bugyiban! Mosni kell, én is azt szoktam. Az 1. nem borotválta, igaz, nem is nagyon volt mit. Kevés szõke volt neki, nagyon szerettem puszilgatni, õ is szerette. De mennyire! Ha nem vagyok annak idején olyan hülye, talán még most is tarthatna, de nagyon elszúrtam. Beleszerettem, elválni nem akartam, a kettõ együtt meg nem ment. Õszintén, most is félek ettõl. Te is olyannak tûnsz, akibe símán bele tudnék zúgni, de most sem akarom elhagyni az asszonyt.
Szerintem te ezt nem veszed ennyire a lelkedre. A válaszaid is rövidek, kérdéseket sem teszel fel. Perdig nekem még lennének, csak vártam, hogy viszont kérdezz.
Pld: Mi volt a leg extrémebb, hely ahol szeretkeztél? Én csináltam még fiatal házas koromban a feleségemmel az autóban a réten, nagyon finom volt, mégsem ismételtük meg soha. Autóban megvolt kolléganõm is egy õrült hivatali buli után, nálam vagy 10 évvel idõsebb volt, de ne tudd meg...! A legjobb volt a kevés közül akivel életemben találkoztam ilyen téren.
Mi sok évig jártunk nudistrandra Délegyházára amikor még a nagylányim kicsik voltak. Az ott egyáltalában nem a szexrõl szólt, de a nejemet sikerült kétszer is becserkésznem a tóban, fínom volt. Meg a Balatonban is csináltuk párszor. Nem lelkesedett érte, de engedte. Mindig mindent enged, de semmit nem élvez. Egyébként délegyházi barátságok mai napig tartanak, persze ma már nem meztelenül. Akkoriban az egész családom oda járt, apám, anyám, nõvérem, mindenki. De hangsúlyozom, ennek ott semmi szex töltése nem volt, élveztük a vizet, a napot, a levegõt meztelenül és ennyi.
Már régen vége volt az 1.-nek, de egyszer alkalmam adódott vitorlázni, és megkérdeztem, nem volna-e kedve velem jönni? A nejem nélkülem nyaralt Horvátországban a gyerekeinkkel!
Ez is egy hosszú történet!
Benne volt, lementünk a Balatonra, ott várt a hajó, vízre szálltunk. Elöttem öltözött át az autó parkolóban, nagyon megkívántam. Pedig semmi cicije, nagyon vékonyka, a fél szemére vak, egy kicsit púpos is, de nekem akkor is nagyon szexi.Persze, bennem volt a másfél év vele. Megjegyzem: alföldi parasztlány létére nagyon hamar feltalálta magát és sokat segített, nagyon ügyesen! Amikor már kint voltunk a nyílt vízen, mondtam neki, hogy ha akarja, itt már leveheti a melltartóját. Levette. Meg a bugyiját is, és ott ült törökülésben, meztelenül. Nem volt nagy szél, hagytam a hajót, menjen amerre akar, és odakuporodtam a lábai közé, de már éreztem, hogy megint végem van, mondtam is neki. Õ csak a fejével intett, hogy nem baj, és én elélveztem szégyen szemre a kapu elõtt, de úgy láttam, hogy ennek ellenére õ is!
Áthajókáztunk Szabadiba, közben jókat beszélgettünk, meg simogattuk egymást itt-ott. De már nem nyúltam intim zónájához, csak a kezét, pociját, combját kívül, meg max. a tomporát mertem simogatni.
Kikököttem a hajót egy stéghez, kimentünk inni egy sört, majd bementünk a Balcsiba fürödni. Nem nagyon tudott úszni, úgy hogy nagyon mélyre nem mentünk, de jó mellkasig ért nekem a víz, neki közel nyakig, de még leért a lába. Kérdeztem, hogy szexelt-e már a Balatonban, erre válaszol odaúszott hozzám, körbefont a lábával, benyúlt a nadrágomba és olyan kézimunkába kezdett, hogy azt nem tudom elmondani. Nekem közben nem volt más területhez hozzáférésem, mint a popsija, hát azt simogattam és finoman az anuszát masszíroztam, és úgy láttam, ezt az egészet ugyanúgy élvezi, mint én. És ez még 3xor megismétlõdött aznap.
Hazafelé még jól kitárgyaltuk ezt az egészet a kikötõ strandján, és az utolsó fürdésnél megint megpróbálta, de én úgy éreztem, nekem már nem megy.
Hazafelé az autóban el kezdet simogatni. Azt mondtam neki, hogy ha nem hagyja abba, félreállok. Nem hagyta abba, félreálltam. Mit mondjak? Negyedszerre is olyat hozott ki belõlem amire azt gondoltam, hogy soha nem vagyok képes. De ekkor már én sem csak a popsijához fértem hozzá. Közben nagyon megettek mindkettõnket a szúnyogok, de ezt csak utólag vettük észre.
Aztán nagy vihar jött. Kiabálás ordítozás, hiszti, õ azt állította, hogy megígértem , újra kezdjük. Beledöglöttem.
Évekig csak szüli és névnapra egy SMS, de tavaly meglátogattam a munkahelyén. Már a balatoni kalandkor is volt egy szeretõje, most is meg van neki. Nagyon nem érezte jól magát a látogatásomkor, ráadásul a fõnöknõje is levette, hogy nem egy szimpla vevõ vagyok. Azóta beszéltünk egyszer-kétszer telefonon, de már csak nyûg vagyok neki, úgy hogy régóta nem hívom.
Szoktál pornót nézni? Én sajnos rendszeresen erre elégülök ki, mert nincs jobb. És te?
És még volna számtalan gondolatom, de azt hiszem, ez is túl sok egyszerre.
Csók az izzadt puncidra, a szaga csak jól esik, ha csak izzadt, de nem áporodott. Nagyon fontos az illat!