Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


Szüzességem elvesztése
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2012-08-21
Megtekintve:
9746
Szavazatok száma:
47
Összpontszám
384

Elég régen történt már, nem biztos, hogy mindenre jól emlékszem, de az biztos, hogy életem legjobb szexuális élménye volt.
Már nagyon fiatalon érdeklődtem a szex iránt, volt is néhány fiú aki örült ennek, és ki is használta, amit nem bántam ;)
De ezek mind csak kis dolgok voltak, egy kis ujjazgatás, nyalakodás, semmi komolyabb. Ez idő alatt ismerkedtem a szex különböző módjaival, fantáziálgattam, mi lenne ha..... De nem voltam elég merész, hogy megvalósítsam. Így maradt a fantáziálgatás, a petting, az önkielégítés. Önkielégítés közben sokszor elvesztettem a fejem a kéjtől, de mindig meggondoltam magam, mielőtt megtehettem volna. Ezért a fiúk már kezdtek megunni. Persze az is jó volt nekik, amit eddig nyújtottam, de szerettek volna tovább menni. Egy idő után többször kellett magamra számítanom, amitől csak egyre durvább dolgok jutottak eszembe. Itt kezdődik a szűztelenítésem története.
A szüleim elutaztak pár napra kikapcsolódni, unokanővérem volt addig nálunk, de rendszerint csak éjszaka járt haza, ezért eléggé nagy volt a szabadságom. Sokat unatkoztam és ilyenkor mindig magamhoz kellett nyúlnom, naponta legalább 5-6 alkalommal, ami kicsit már ciki volt, de ha muszáj hát muszáj. Volt egy kutyám Bundi, sok időt töltöttem az udvaron vele, lefoglalt. Egyik nap kint olvasgattam és megláttam Bundi péniszét, ahogy nyalogatja és beindult a fantáziám. Megint elgondolkodtam, hogy mi lenne ha..... Simogattam magam, levettem a nadrágomat és a bugyimat, hogy kényelmesebb legyen és folytattam a maszturbálást. Becsuktam a szemem és elképzeltem, ahogy végre egy farok van a puncimban és vadul kefél. Már teljesen elöntött a vörös köd, amikor megéreztem, hogy valaki megnyalja a puncim. Felnéztem és megláttam Bundit, ahogy a puncimat nyalja, láttam rózsaszín, merev, lüktető farkát és nem bírtam megállni, hogy ne érintsem meg. Teljesen elborult az agyam, nem bírtam magammal, simogattam a farkát, ami tetszett is neki. Úgy döntöttem megteszem vele. Ő biztosan nem mondja el senkinek és nem lesz belőle baj. Letérdeltem elé felkínálva lucskos vaginámat, ő szinte rögtön rám is ugrott és elkezdett döfködni, nem sok sikerrel. Még ő is \"szűz\" volt, így legalább egyenlő esélyekkel indultunk. Elég sokáig szerencsétlenkedtünk, közben sűrűn nyalta a puncimat. Már épp feladni készültem, amikor éles fájdalmat éreztem, belém hatolt, alig bírtam visszatartani a sikolyomat. Amint megérezte, hogy végre betalált vadul dugni kezdett, nagyon fájt, de tudtam, hogy az első alkalom ezzel jár, így tűrtem. Nem kellett sok idő és éreztem, ahogy forróság önti el a méhemet, éreztem ahogy lüktet bennem a farka. Éreztem, ahogy próbálja kihúzni, rángatja, de nem jött ki. Akkor jutott eszembe, hogy a kutyák össze szoktak ragadni. Teljesen beparáztam, nem tudtam most mi lesz, féltem hogy pont most jön valaki, teljesen leégek. Körülbelül 5 perc múlva sikerült neki kirántania, éreztem ahogy meleg spermája végig folyik a csiklómig, nagyon izgató érzés volt. Bementem lefürödni, utána őt is megmostam, ahogy takarítottam a hasát, a farkát újra előbújt fitymájából a farka és úgy döntöttem, hogy miért ne én még úgy se élveztem el. Újra elé térdeltem és ő fel is ugrott rám. Most gyorsabban sikerült betalálnia, még mindig fájdalmas volt, de már jól tűrtem, aztán újra belém élvezett. A harmadik menetnél már élveztem is, de az orgazmusig még most sem jutottam el. A negyedik menetnél úgy döntöttem, hogy más pózt választok, mindig is a misszionárius póz volt számomra a legizgatóbb. Lefeküdtem elé, megemeltem a csípőmet ahogy csak tudtam és ő már jött is. Kicsit így tovább tartott amíg betalált, de mikor belém verte a farkát az mennyei volt. Vadul dugott és éreztem, ahogy egyre közelebb jutok az orgazmushoz, és egyszer csak kirobbant belőlem, szinte rögtön akkor élvezett ő is. Csodálatos volt.
Ezek után naponta többször is megejtettük, kikönyörögtem a szüleimtől, hogy velem aludhasson és mivel a szüleim tiszteletben tartották már akkor is a magánéletet, így soha nem zavartak meg.
Meglepő, mennyire sok embert vonz valójában az animal szex így sokszor nem csak kettesben voltunk, de ez már másik történet ;)
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek