Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6041
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2012. augusztus 01.

Egy érdekes szilveszter, vagy inkább más újév elsõ nap

Ez most történt meg velem, vagy talán tavaly szilveszterkor, nem árulhatom el pontosan :)
Elhívott az egyik ismerõs csaj, hogy menjek velük bulizni... mondom ok meggondolom még. Mire közli lesz egy-két csaj aki facér és nem lesz ott elég pasi rájuk úgyhogy ... na mondom ... persze megjegyezte, hogy csini aranyos lány lesz egy akit nekem ajánl, ha elmegyek. Végül bele mentem és velük mentem, de mivel még karácsonykor meglepõ módon 5-6 sörtõl irtóra felment a savam, ezért elhatározásra jutottam nem biztos, hogy kéne inni, ha meg nem iszom akkor vezethetek és legalább nem kell taxizni, vagy sétálni a hidegben. Áldom az eszem ezért a döntésért.
Ebbõl született ez az élményem amit most megosztok veletek. Megjegyzem igaz történet.
A csaj akit ajánlott csini volt és nagyon bejött, de nem igazán volt parti arc mire oda értünk nagy kedve sem ... és engem is kicsit került akkor, de volt mikor nem hát mondom akkor ebbõl sem lesz semmi. majd korán le is lépett, de elõtte oda jött és elköszönt, és ekkor mondom neki szívesen elviszlek haza, áá nem kell egy haverjával megy ... ok. Látta a szontyolí arcom és megpuszilt, mert az elején még a lakásban jól eldumáltuk és ott eléggé egy hangon voltunk, majd a következõ puszihoz már nem fordított a fején csak picit és én kaptam az alkalmon és a szájára adtam, erre megcsókolt. Villámok indultak és felkorbácsolt az érzéki finom pár csókja, de közölte ennyi és megy. Kérdeztem valamikor, valahol ... nem nagyon ér rá ... Hát elment és én ott álltam felajzva... hát akkor nézzünk itt körül, de csak nagyképû h..yep...ák. Hát eléggé gyorsan én is az indulás felé hajoltam végül. Elérve a kocsit és kinyitva jön az utcán egy csaj egyedül kis szatyorral. Viccesen megkérdezem tõle, miközben a jégvakaróért nyúlok, hogy sokáig sétálsz még (panelházak rengetegének közepén, gondolva, hogy valamelyik közeli épületbe megy). - Nem csak 1,5 órát - jön a kellemes hangtól a válasz. Mennyit? Miért nem itt laksz? Merre? Hát kint lakiak a város szélén ... Simán csak a hideg és mert aranyos volt a lovagiasságom megszólalt belõlem:
- Ne vigyelek haza?
- Ne, meg nem is hiszi ... és vadidegen autójába ... és miért tenném.
- Mert, aranyos vagy és szívesen tenném hátha neked ettõl jobb lesz az év elsõ napja nekem meg jó cselekedettel kezdõdik.
- De nem is ismer.
- Ne félj oda adom addig a jogsim és ha valami van csak kipattansz vele, hmm?
Végül meggyõztem, persze a kezébe adtam az egész tárcám, mert mitõl féljek a kocsimban csak nem szalad olyan könnyen el vele ...
Megnéztem majd beült és mivel közben levakartam már a szélvédõt indultunk is. Útközben dumcsiztunk és tökre jól elvoltunk. majd a célhoz érve, persze nem siettem, mert kellemes társaság volt, megálltam. Mivel útközben szóba került, hogy így az adósommá válik azt mondtam neki majd két puszival letudja, hát áthajoltam felé és gondoltam megpuszilom, az elsõ még az volt a következõ már egy puha de szenvedélyes csók. És ami ez után jött háát ...

Elkezdtük egyre jobban és többet, majd õ megy, mire én na még kettõt kutyus szemekkel.
Megvolt a kettõ, de csak nem akartam abba hagyni nagyon finom volt és egész nap bírtam volna még.
Mire Õ: - megkaptam a kettõt,vagy máshová szerettem volna?
- Mondom eddig nem gondoltam rá, de most már elfutott a gondolat. Megkérdeztem tõle már elõtte mióta nem csókolózott, hogy ennyire nem tud vele betelni? (2 éve) És azóta szex sem volt derült fény erre a következõ kérdésbõl. (na mondom itt egy 28 éves gyönyörû lány és senki nem csábította el 2 éve??)
Na erre kérdezem, hogy bírta ezt ki? Ki lehet válaszolta (épp elmével szerintem nem egyszerû). És újra megcsókoltam és közbe megsimogattam a combját felfelé egy darabon. Nem ellenkezett. Az agyam ekkor már elkezdett elfutni. Ezt közöltem is vele, hogy az agyam mosta már durván elszállt és szeretnék neki többet is adni. Közölte semmi képen nem fekszik le velem. Enélkül is lehet neked jót adni ;)
És ezzel újra megcsókoltam és a fülét cirógatva elkezdtem most már határozottan a combját felfelé simogatni az akkor még ismeretlen puncija felé. Kicsit ellenkezett, de nem nagyon és ez inkább csak annyi volt, hogy kicsit összébb húzta a lábait, de a kezem nem fogta meg. Végre elértem a vágyott punciját és megsimogattam a nadrágján keresztül. Ekkor felsóhajtott ami enyhe nyögésbe ment át a lábai kissé szétnyíltak és az ajkára húzott miközben a teste kicsit ívbe kezdett feszülni.
Még pár simítás és már nyilvánvaló volt nem így fog véget érni ;)
Ott ház elõtt az autóban egyre jobban fedeztük fel egymást, majd mivel ez nem egy félreesõ utca volt így a kormányra tettem a kezem és gyorsan az utca végében lévõ kihalt buszfordulóig hajtottam. Annak a hátsó félreesõ részében álltam meg, mert itt már nem volt forgalom. És még vagy 2 órán át nem is jön erre busz.
És javasoltam a hátsó üléseken több a mozgástér.
Gyorsan ott teremtünk és a kis keze ekkor már nem volt félénk a farkam pillanatok alatt elõ vette és azonnal a szájába akarta venni. nem hagytam magam ha már én kezdtem az izgatást én is folytatom. És vetkõztetni kezdtem és csókolni. Nyögött és tekergõzött. Próbált közben mindig simogatni, izgatni. Majd végre a kis finom, már patakzó puncija is elérhetõ közelségbe került. A bugyit már csak félre húztam és azonnal belenyaltam. Reszketni kezdett. Én pedig egyre jobban élveztem. Majd finoman a csiklóját kezdtem nyalogatni szopogatni. Néha kicsit jobban. Egyre nagyobbakat nyögött és most már a fejemre helyezte a kezét és húzott a lábai közé.
Irtóra beindult és ez engem is spannolt egyre jobban.
Majd végül nagyot élvezett, persze addig rendesen hullámvasutazott, mert nem siettem el és hol jobban, hol máshol ... minél intenzívebb és hosszabb legyen a végkifejlet.
Ezt követõen már nem lehetett vele bírni és el ementális erõvel vette kezelésbe amúgy is meredezõ farkam. Próbáltam minél tovább tartani magam, mert nagyon jól csinálta és szerettem volna minél tovább élvezni a dolgot. Persze õt sem kellett félteni. Mohónak tûnt sokszor, de volt mikor csak egy ártatlan szüzet játszott úgy bánt velem. Idõ közben viszont én újra adni akartam neki és persze titkon reméltem ezek után már tovább lépés is lesz, ezért újra elkezdtem a punciját simizni, izgatni, már amennyire oda tudtam érni. Majd egy hirtelen ötlettõl vezérelve a másik irányból támadtam. Mivel már az elején is finoman játszottam a popsijának kicsi bejáratával és nem ellenkezett így gondoltam hát most akkor ez is kezelésbe kerül. Benyálaztam az ujjam és már toltam is finoman befelé kicsit masszírozva is a rozsa bejáratát. Nagyot sóhajtott, majd egy kisebb nyögés közepette mélyebbre nyelte azt ami már így is szinte a torkában volt. Az agyam ekkor elveszett azt hiszem. Azonnal még egy ujjacskámat mellé dugtam és egyet pedig a puncijába. A hatás nem maradt el. Ekkor a kezem a fejére raktam és már önkívületben most én húztam még jobban a fejét rá miközben a benne lévõ három ujjammal próbáltam a legjobban izgatni. Nyögött és fuldokolt kicsit néha, de annál jobban csinálta. Elérte azt amit akart reszketve élvezem a szájába. Mosolygott. Mondtam nem csak egy alkalmas a szerszám, ha kicsit megszopogatod még, akkor helyet cserélhet valamelyik ujjammal és ennek nyomatékosítására a közben meg állt kezemet és ujjaimat újra mozgásba hoztam.
- Emlékszel azt mondtam nem fekszem le veled és ez ma így is lesz, de azt senki nem mondta, hogy nem játszhatunk így tovább. - És ezzel újfent játszani kezdett rajtam.
Bevallom 3 szór végtett ki és én sem maradtam adósa.
Majd haza vittem. Hazafelé menet kaptam tõle egy SMS-t, hogy nálam maradt egy becses tárgya amit szeretne vissza kapni, de már az ágyában van, majd egyeztessünk.

Egyeztettünk, és eljött végül érte, meg másért is ;)
No de az egy külön történet, amiben már több is történt.

Nézd meg Gábor többi szexi történetét is!