Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 27535
Szavazatok: 35
Feltöltve: 2012. július 11.

Barátnõméknél

Egyik barátnõmmel egy nyárig voltam együtt. Bár nagyon helyes volt, az a nyár másról maradt emlékezetes.
Valamelyik nap átmentem Zsófihoz, de õ nem tartózkodott a házban, csak anyósjelöltem, Flóra. Flóra egy középkorú hölgy volt, ám testét mindennapos sporttal karban tartotta, ami meg is látszott alakján. Melleit megmûttette, ami így eléggé vonzotta többek között az én szemeim is, popsija meg még mindig feszes és gömbölyû volt.
Flóra beengedett, hogy várjam meg barátnõmet, ne álljak kint a melegben. Leültetett, csinált nekem egy kis hideg limonádét, majd mialatt én ittam, õ eltûnt szemem elõl. Pár perc múlva újra megjelent, akkor már viszont fürdõruhába öltözve, ami eléggé izgalmas látványt nyújtott. Leült mellém a kanapéra, majd kihívott a medencéhez hûsölni. Talán az elõtte ivott egy két sör és a meleg beszélt belõlem, de szemtelen módon megkérdeztem, nem zavarná-e, ha én ruha nélkül úsznék. Némi meglepõdöttség után beleegyezett.
ruhámat levetettem, és láttam, hogy Flóra szemeivel fürkészi testemet. Erre én is izgalomba jöttem, azonnal felállította egyébként méretes szerszámom. majd beugrottam a vízbe, és elkezdtem közeledni Flórához. Megemlítettem neki, hogy így ruha nélkül milyen kényelmes. Erre ledobta bikinifelsõjét, szabadjára engedve kebleit. Ekkor már nem bírtam magammal: odaúsztam hozzá, és hátulról magamhoz szorítottam. Ekkor hátranyúlt, és elkezdte verni a farkamat. Közben kezével megfogta a kezem, és a csupasz puncijához irányította. Másik kezemmel közben gátlástalanul markoltam hatalmas cicijeit. Amint kellõen egymásra hangolódtunk, a medence széléhez mentünk. Ott hátulról belehatoltam. A kéjtõl egyre hangosabban élvezett. majd én kiültem a partra, és õ a vízbõl szájába vette farkamat. Ezt követõen mellei közé tettem, és egy szopással vegyített mellszexet mûveltünk. Majd kijött õ is a partra és lovagolni kezdett. Iszonyat jól mozgott, teste olyan volt, mint egy vadmacskáé. A végén a melleire fejeztem be, ám még egy menetet toltunk, igaz, ez csak a klasszikus 69 volt, ahol közvetlenül puha ajkaira lövelltem kéjnedvem.
Majd felöltöztünk, és bementünk a házba. Szerencsére többször \"nem találtam\" otthon sem barátnõmet, sem Flóra férjét, így élvezetünk egészen barátnõmmel való szakításomig tartott. De amíg tartott, az minden cseppjét élveztük... ;)

Nézd meg tito többi szexi történetét is!

3.76
1.71
3
3.85