Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bubuska96
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 36004
Szavazatok: 88
Feltöltve: 2012. június 21.

Apucim

Ez a történet kb. 1-2 hónapja játszódott, amikor anyám kórházban volt. Mindig is álmodoztam, hogy milyen lehet, ha az apám kefélne engem.
Este olyan 11 tájban apám elment fürdeni, én természetesen kihasználva az alkalmat utána lopóztam és leskelõdtem a kulcslyukon. Mikor megláttam, hogy mekkora a farka elkezdtem nedvesedni. Visszaosontam a szobámba és elkezdtem masztizni. Pár perc múlva hallom, hogy apám végzett, így elhelyezkedtem úgy, mintha aludnék. Már hallom, hogy nyílik az ajtó. Mindig meg szokott minket nézni, hogy alszunk-e. De most nem azt történt. Bejött a szobámba és leült az ágyammal szemben lévõ fotelba. Nézett egy kicsit, majd elõvette a méretes farkát és verni kezdte. Nem is kell mondanom, hogy mennyire felizgultam. Elkezdtem mocorogni, de csak verte tovább. Egy hirtelen gondolattól vezérelve megfordultam vele szembe. Azt hittem elteszi a farkát, de ehelyett felállt és felém indul, de félúton megállt és várta a reakciómat. Éne lerúgtam magamról a takarót és felültem. Így hát zöld utat kapott és elém állt a meredezõ farkával. Én remegõ kézzel elkezdtem húzogatni. Átmentünk a fotelba mert ott kényelmesen tud ülni. Ott szintén rákezdtem és egy hirtelen mozdulattal bekaptam a makkját és elkezdtem franciázni közben a heréit simogattam. Nyaltam a tövétõl a végéig és mikor már éreztem, hogy mindjárt elélvez gyorsan, amilyen mélyre csak tudtam, lenyomtam és már spriccelt is.
Mikor felocsúdott felállt és hanyatt lökött az ágyamon. \"Most te jössz kincsem\" és el is indult felfedezõ útra a keze. Ruhán keresztül puszilgatott mindenhol, markolászta a melleimet, és hirtelen hopp már póló se volt rajtam. Azonnal elkezdte szopni nyalni a melleimet, istenien csinálta! Majd szépen lassan elkezdett lefelé vándorolni a nyelvével, de a kezével folyamatosan a mellemet gyömöszölte. A nadrágom szélénél megállt és felnézett rám, és amikor bólintottam egy gyors mozdulattal levette rólam a gatyámat és már nyalt is. Nagyon szuperül csinálta! Ahogy izgatta a csiklómat éreztem, hogy elkezdett ujjazni. Lassan az élvezés határára sodort. Egyre keményebben és egyre gyorsabban ujjazott és nyalt, nem bírtam sokáig elélveztem egy sikítással. Õ ezt nyugtázta és még lenyalogatta a puncinedvet majd szépen bevágta nekem tövig a 23as szerszámját és iszonyatos tempóban kefélni kezdett. Visszatért hol az egyik, holy a másik mellem kényeztetéséhez közben. Iszonyatosan jó érzés volt, higyjétek el. Így keféltünk kb. 10 persig aztán hasra fordított és úgy dugott tovább. a puncilé folyt a lábamon annyira jó volt. Egyszer csak érzem, hogy simogatja a segglyukam körül és benyomja a hüvejkujját a lyukba. Baromira élveztem. Már nem sok volt se neki se nekem hátra, de én hamarabb mentem el még nagyobbat sikítva mint az elõbb. Õ a feszítés miatt kirántotta és a számba nyomta a farkát és már lövellte is a sok spermát a számba. Teljesen kifulladva, de azt mondta, hogy köszönöm. Azóta, ha szüksége van egy kis szexre tudja hogy nálam számíthat rá. VÉGE
ui: ha kiváncsiak vagytok akkor leírom, hogyan vesztettem el a szûzességem ;)