Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6488
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2012. június 12.

A jó szex receptje avagy....

Puncilében pácolt tejszínhabbal töltött tûzdelt Micike punci Attila módra avagy a jó szex receptje

Hozzávalók:

1 db Micike
1 db Attila a shéf és habverõ tulajdonos
1 db tejszínhab
1 db anal izgató
1 db síkosító
1 db masszázs olaj
1 nagy adag perverzió

Elkészítés módja:
Micikét levetkõztetjük, elénk ültetjük, majd hagyjuk, hogy apró csókokkal ráhangoljon minket a gasztronómiára. Ráutaló magatartással - simogatással és hajának megfogásával bevezetjük a szájába habverõnket, majd kb 3 - 5 percig fejét elõre hátra mozgatjuk.
A kellõ keménység elérésének érdekében hanyatt fektetjük, szájába vezetjük a habverõt, lenyomjuk a torkán, és ott tartjuk addig, amíg nem kezd levegõért kapkodni. Ekkor engedünk a szorításon, és szájon csókoljuk. Ezt többször megismételjük.

Páclé készítése:
A hanyatt fektetett Micike punci simogatása után nyelvünkkel a csiklóját nyalogatjuk körbe - körbe, majd lefelé haladva belenyalunk a puncijába, leellenõrizve ezzel, hogy elég nedves-e már.
Ezt a tevékenységet végezhetjük 1 vagy 2 ujjal való tûzdeléssel, vagy a punci belülrõl való simogatásával is.
Amennyiben Micike puncija tocsog a puncilétõl, és már csurog ki belõle, bedugjuk a habverõt, s határozott mozdulatokkal cuppogó hangokat hallatva felverjük a páclét.

A páclé érlelése érdekében engedjük, hogy Micike szexmasszázst alkalmazzon masszázs olaj használatával, majd prosztata masszázst is végezhet, de közben ne felejtse el mellkasunkhoz dörzsölni a cicijét, s puncilével átitatott punciját a lábunkhoz nyomni.
Miután kellõképpen megpuhított minket, négykézlábra állítjuk, s az anal izgatót a síkosítóval bekenve bedugjuk a popsijába, rezgõre állítjuk, habverõnket bedugjuk a puncijába, s ismét ütemes mozgást végzünk, addig, amíg Micike egyre hangosabb, és magasabb hangokat hallat, ezzel úgymond ráhangolva a végsõ cél mielõbbi elérésére.
Ekkor elõvesszük a tejszínhabot, felrázzuk, és a tubus végét bedugjuk Micike puncijába, addig nyomjuk bele a habot, amíg el nem kezd kibuggyanni belõle.
Megnyaljuk kicsit a puncit, ismét teletömjük habbal, beledugjuk a habverõt, és erõteljesen tövig nyomjuk, többször, egymás után, majd kihúzzuk, beletesszük Micike szájába, hogy belülrõl is édes legyen.
Alaposan megtömjük elölrõl, hátulról, oldalról.
Miután teljesen megpuhítottuk, remegõsre élveztettük, 69-es pózban, vagy grill csirke pózban, esetleg a pózokat váltogatva kinyaljuk belõle a felesleges puncilét.
Mindeközben Õ kiszopja belõlünk édes nedvünket.
A legjobb, ha mindezt mélyen lenyomva a torkán, makkot finoman nyalogatva, golyókat szopogatva, nyalogatva teszi.
Miután mindketten jól laktunk, kifeküdve pihegünk, és jó ízût beszélgetünk.

Jó étvágyat!

Nézd meg Micike többi szexi történetét is!