Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10445
Szavazatok: 37
Feltöltve: 2012. július 20.

Kis kifli - nagy kifli

December 30-án tomboltam. Fergeteges szexpartin vettem részt. Iszonyatos gabalyodások mellett hatalmas élvezetekkel. A barátaim másnapra, szilveszterre is hasonló bulit szerveztek. Na, gondoltam, szépen vagyunk... Átbaszom magam az Óévbõl az Újévbe.. :) Ilyen sem volt még.... Elérkezett a szilveszter napja. Készülõdés elõtt kicsit feljöttem interneteztem, s ha már itt voltam körül néztem.
Beszélgettem egy sráccal. Valahogy nem tudtam szabadulni a bûvkörébõl.
- Gyere el hozzám! - kérlelt - Egyedül vagyok itthon ma, meglátod, jól fogjuk érezni magunkat!
Kicsit vonakodtam, hiszen tudtam, tuti szilveszteri parti vár rám a barátaimmal.
Viszont kíváncsi voltam, s mint minden õrültséget az életemben, ezt a mostanit is pillanatnyi elmezavar elõzött meg, azt mondtam, rendben, miért ne? Ha nem tetszik, maximum eljövök.
A város közepén találkoztunk. Hihetetlen, de itt nem lehetett hallani szilveszteri dudákat, nem voltak az utca közepén petárdák, melyek robbantak, a városnak ebben a részében mintha megállt volna az idõ, szinte láttam ahogy a századfordulón megálltak a konflisok a házak elõtt. Furcsán, izgatottan indultam a megbeszélt helyre. Amikor a házhoz érkeztem, mintha Baradlayék háza elõtt álltam volna. Tûsarkú csizmámban nagyon kellett vigyáznom, hogy melyik kockakõre lépek. Nekem ez sosem okozott gondot, most mégis óvatos voltam. Megnyomtam a kapucsengõt, kinyitódott az ajtó, s visszazökkentem a jelenbe. Beléptem a lakásba, s egy helyes, magas srác mosolygott rám az ajtóban. A szobából halk, hangulatos zene, félhomály, nyugalom áradt.
- Gyere be, add a kabátod... Kérsz valamit inni? - Nem bírtam magammal, átkaroltam, megcsókoltam, s annyit mondtam,- nem kérek semmit, csak téged!
- Na, jó, mégis... egy ásványvíz jól esne!
Lesegítette a kabátomat, kitöltötte az ásványvizet, én levettem a csizmámat, közben néztem Õt. Annyira más, mint én.. Teljesen az ellentétem. Én szexi, elegáns, vagy kihívóan trendi ruhában járok, Õ extravagáns ruházattal, és különleges hajjal rendelkezik, mégis annyira vonzott magához, mint a mágnes. Mosolygott a szeme, miközben azt magyarázta nekem, miért van tele a mosogató, s miért nincs otthon nála semmi, ami a szilveszterre emlékezteti. Nem nagyon figyeltem arra, amit mond, édes száját néztem. Egyszer csak odamentem hozzá, átöleltem, hozzá bújtam, s ismét csókolóztunk.
Megfogtam a kezét, és húztam be magammal a szobába. Nekiestem ,és Õ hagyta magát elcsábítani.
- Gyönyörû vagy - mondta, s ez csak olaj volt a tûzre. Akartam Õt, azonnal. Mindent, egyszerre. A testemet erõsen az ágyékához szorítottam, majd kigomboltam a nadrágját, s éreztem hatalmas duzzadó férfiasságát. Közben folyamatosan csókolóztunk. Lehajoltam, s megízleltem milyen. Nagyon finom volt. Õ sem hagyta magát, felhúzott magához, kibontotta a melltartómból hatalmas melleimet, és csókolta, szinte felfalta. Aztán lehúzta a nadrágom, leültetett a kanapéra, széttárta a lábam, s belefúrta a fejét a puncimba. Azonnal elöntött a melegség, s éreztem, ahogy egyre nedvesebb leszek. Õ irányított, gyengéden, finoman, de mindent kedve szerint csináltunk. Lefektetett, a kanapé karfájára ült, úgy, hogy hozzáférjek a szerszámához, ugyanakkor mindent nagy totálban lásson belõlem, s bármikor hozzám férjen. Simogatta a cicimet, s én kényeztettem. Miután kigyönyörködte magát, szeretkeztünk mindenféle helyzetben, elölrõl, hátulról, oldalról... Rengeteg pózt kipróbáltunk, s a végén összeölelkezve, együtt jutottunk el a gyönyör csúcsára, de nem engedtük egymást azután sem, összefonódott testtel maradtunk még egy ideig, s apró csókokat adtunk egymásnak. Elmentem tusolni, majd miután végeztünk, beszélgettünk, berakott egy vadi új Woody Allan filmet. Valahogy tudtam, mi lesz a történet vége... A filmet egymást szorosan átölelve néztük végig, majd ismét szeretkeztünk.
- Mennyi az idõ? - kérdeztem - Nem múlt még el éjfél?
- 3 óra is elmúlt már - mondta.
Nem néztünk tv-t, s csak a halk zenét hallgattuk, észre sem vettük, hogy már újév van. Átszeretkeztük magunkat Óévbõl Újévbe. Hajnalban kis kifli - nagy kifli pózban aludtunk el, s Õ mindvégig szorosan magához ölelt. Gyengének, törékenynek éreztem magam, s úgy éreztem, ha a világ összedõlne, én akkor is biztonságban érezhetném most magam mellette. Másnap reggel ismét szeretkeztünk. Nekem lassan indulnom kellett. Azzal váltunk el, hogy majd keressük egymást. Azóta már többször találkoztunk, de mindig szívesen gondolok az elsõ közösen eltöltött éjszakánkra.

Nézd meg Micike többi szexi történetét is!