Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 8897
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2012. augusztus 16.

Egy titkárnõ.... 5. rész

Kolléganõiddel történt kalandod utáni napon nem történik semmi „különös”, legalábbis a szex terén nem. A következõ hétfõ reggel azonban mikor egyedül vagy a szobátokban a fénymásoló mellett, odalépek hozzád és hirtelen mozdulattal benyúlok a szoknyád alá. Ujjaim hamar megtalálják kisajkaid között a bejáratot és középsõ ujjamat durván beléd is nyomom. Felszisszensz a nem várt fájdalomtól, de csak egy pillanatig tart, mert magamhoz húzlak és szenvedélyesen megcsókollak. Azonnal nedves leszel és már akadálytalanul csúszik ki-be benned az ujjam.
- Csak meg akartam gyõzõdni róla, hogy tényleg nem vett bugyit – mondom, miután megtörtem a csókot. – Ma este sokáig bent kell maradnia és nem fogom kímélni magát!– súgom a füledbe, miközben kezedet az ölemre helyezem. Ujjaiddal érzed, hogy milyen kemény lettem én is ettõl kis intermezzótól. Már éppen gombolnád a sliccemet, mikor elindulok a szobám felé, és nem is szólok többet.
Kicsit elgyengült térdekkel állsz még néhány másodpercet a fénymásoló mellett, aztán folytatod a munkádat. Nehezen megy a koncentrálás, állandóan a szavaim járnak a fejedben: „nem fogom kímélni magát!” Képzeletedben vadabbnál vadabb képek váltják egymást, de mindegyikben nagy szerepe van annak a kemény faroknak, amely korábban a kezedben volt. Estére a puncid már folyamatosan nedves, alig várod, hogy behívjalak a szobámba. Nyolc óra körül végre hallod, hogy hívlak.
Ahogy belépsz az ajtón meglepõdve látod, hogy nem ülök az asztalomnál. Váratlanul érzed, hogy mögötted vagyok, két karodat durván hátrarántom és egy szempillantás alatt összekötözöm õket.
- Már nagyon vártam erre! – mondom és meglepetésedre bekötözöm a szemeidet is.
- Ma este szükségem van a pinájára. Fontos hogy jó nedves legyen. Érti?! – és teli tenyérrel teljes erõmbõl rávágok a fenekedre.
- IIIIgen – nyögöd ahogy a hirtelen fájdalom után magadhoz térsz. Érzed, ahogy vezetlek a szobában, úgy gondolod, hogy az ajtóval szemközit falhoz. Mivel nem látsz semmit, csak az bõrödre tudsz hagyatkozni, és az bõven küld visszajelzéseket Neked. Érzed, ahogy felhajtom a szoknyádat, és egyre szorosabban körbetekerlek egy legalább kétujjnyi vastag kötéllel. Kezeid továbbra is a hátad mögött vannak összekötve. Elképzeled hogyan nézhetsz ki, szemed bekötve, kezeid hátrakötözve, szoknyád felhajtva, hogy a pinád szabadon legyen, testedet a kötél több helyen is szorosan körbefonja. Lefektetlek, és újabb kötelekkel fekvõ pozícióban rögzítelek. Csupasz feneked jelzi neked, hogy egy keskeny bõralkalmatosságon vagy. Lábaidat szintén egy kötél segítségével a majdnem a nyakadba kötöm, de annyi mozgást hagy a kötél, hogy a térdeid közé egy már ismert rudat feszítsek, így önkéntelenül is szét kell nyitnod a lábaidat. Teljesen kiszolgáltatott vagy, kezeid a hátad mögött összekötözve, lábaid szinte a nyakadban, a térdeid között elhelyezett rúd miatt szélesre szétfeszítve. Tudod, a puncid teljesen nyitva (és az élmények miatt csuromvizesen!) meredezik, a szemeden levõ kötés miatt nem látsz semmit, de pontosan el tudod képzelni hogyan nézhet ki. Teljesen megalázva érzed magad, de ez abszolút felizgat, gyanítod, a puncidból cseppenként folynak ki a nedveid. A jobb csuklódra egy fémes bilincset erõsítek, a puncidnál pedig egy kemény, de mégis puha és selymes tapintású tárgyat érzel.
- Egy pillanatra megmutatom mi is fog történni magával – és leveszem a szemedrõl a kötést. A szobában már csak gyertyák égnek, a lámpákat úgy látszik eloltottam. Jobb is, mert a szemednek még ez a fény is sok. Lenézel a lábad közé, ahol egy vastag fémkarra erõsített mûfaszt látsz. A fémkar egy dobozban tûnik el.
- Ez a gép most meg fogja baszni a pináját – mondom szenvtelen hangon. - A karhoz erõsített mûfasz magába fog hatolni – jelentem ki és megnyomok egy gombot. Erre a fémkar lassan elõremozdul és a végén levõ teljesen élethû mûfasz valóban belemélyed a puncidba. Kis sikoly szalad ki a szádon ahogy elönt a gyönyör, mikor a mûszerszám akadálytalanul mélyen beléd hatol. A gép egyenletesen mozog, ki be hajtva a mûanyag faszt a puncidban. Egyre magasabbra hág benned a gyönyör. „Jézusom, ez az ember egy géppel keféltet meg engem” villan át az agyadon, de a kéj lassan teljesen elönti a tested, már csak az ütemesen benned mozgó mûanyag hímtagra tudsz figyelni.
- Élvezi ugye? Az jó, mert ma nagyon-nagyon vizes pinára van szükségem. Ezért a karján elhelyezett érzékelõ –kocogtatom meg a fémbilincset a karodon - mindig meg fogja állítani a gépet, mielõtt maga elmenne. – hallod továbbra is szenvtelen hangomat. És valóban, ahogy érzed, hogy közelít az orgazmusod, a mûfasz hirtelen teljesen elhagyja a puncidat.
- NNNNNNNEeeeem, - nyögöd és próbálsz a testeddel a gyönyör forrása felé mozogni, de annyira meg vagy kötözve, hogy egy centit sem tudsz mozdulni. –Maga nagyon kegyetlen – suttogod felém.
- Még nem is tudja mennyire – válaszolom kajánul, ahogy újra a szemedre rakom a kötést és egy megint teljes erõbõl a fenekedre ütök. A vágyad azonnal lelohad. Úgy látszik a gép is érzékeli ezt, mert újra érzed, hogy a fémkar a pinádba nyomja a mûanyag hímtagot. A gép teljesen egyenletesen mozog, újra egyre magasabbra emelkedik benned a gyönyör. Inkább csak sejted, mint tudod, hogy én közben már elmentem mellõled. Ahogy megint közeledsz az orgazmushoz, hirtelen az ajtónyitást hallasz és az én hangomat
- Hi Andrew, nice to see you again!
Uramisten! hasít beléd a felismerés, valaki más is van a szobában. Te itt fekszel megkötözve, bekötött szemmel, teljesen kiszolgáltatottan, egy gép keféli a pinádat, és én meghívtam valakit! Égõ vörössé válik az arcod, ahogy lelki szemeid elõtt meglátod magad kívülrõl, megkötözve, csupasz alsóval, széttett lábakkal. „Ilyen szégyen nincs” gondolod magadban, de ugyanakkor valami megmagyarázhatatlan módon rettentõen felizgat ez a teljes és feltétlen kiszolgáltatottság. A karodon elhelyezett érzékelõ is regisztrálja ezt és a mûfaszt hirtelen újra elhagyja a belsõdet.
Neeeeee, neeeee, ez nem fair – nyöszörgöd ahogy próbálsz a hímtag után menni, de a kötelek továbbra sem engednek. A belsõdben lobogó tûz alábbhagy és hallod ahogy a vendég és én teljesen hétköznapi dolgokról beszélgetünk, pohárcsörgést is hallasz, koccintunk, mintha Te ott sem lennél a szobában. A vágyad kihûlése miatt azonban újra beindul a gépezet, és egyenletes tempóban dugja meg újra a puncidat. A külvilág lassan megszûnik, és újra csak a benned mozgó dildóra tudsz koncentrálni. Próbálod titkolni az izgalmadat, de a gépet nem lehet becsapni, mielõtt elmennél, újra kicsusszan belõled a mûfasz, te csak mérhetetlen ürességet érzel a puncidban, és újra meghallod, ahogy beszélgetünk. Ez a kínzás még vagy tizenötször megismétlõdik, már gyakorlatilag egész testedben remegsz, annyira várod a megváltó orgazmust.
Na most már talán eléggé felizgulhatott –üti meg ismerõs hangom a füledet, ahogy kikapcsolom a gépet Kezem finoman megsimítja a kisajkaidat, gondosan kerülve vágytól duzzadó csiklódat. Igen most már elég nedves. El akar élvezni? - hallod tõlem a kérdést.
IIIgen, kérem, igen. – válaszolsz elhaló hangon.
- Szeretné, ha egy igazi farok mozogna a pinájában? Egészen addig, amíg el nem meg? –
- Igen, igen, kérem, nagyon-nagyon szeretném – hallod a saját hangodat meglepõdve. Úgy látszik az altested teljesen átvette feletted az irányítást
- Hajlandó egy nagy néger faszt leszopni emiatt? – kérdezem kérges hangon
„Uramisten, egy néger farok? Ugye minden négernek hatalmas farka van” - fut át rajtad. – „Ráadásul egy vadidegen fasz. Hogy vehetném, a számba egy teljesen idegen ember hímvesszõjét?” – gondolod. „Szóval erre gondolt, mikor azt mondta, hogy nagyon vizes pinára van szüksége. Egyszerûen oda akar dobni az egyik üzletfelének”. Az elsõ felháborodott gondolatokat azonban megint a vágy hullámai követik, ahogy végletekig felizgatott tested elképzel egy nagy, merev hímvesszõt mélyen a belsõdben.
- Na megkönnyítem a döntését. Andrew, I think it’s time for you to come here. – hallod a hangomat, és érzed, hogy ülõ helyzetbe húzlak fel a kötelek segítségével. Eloldozom a kezeidet és lábaidat, majd leveszem a szemedrõl a kötést. Ahogy kinyitod a szemed, centikkel az arcod elõtt egy óriási, félig merev néger fasz lóg, még életedben nem láttál ekkora szerszámot. Az elmúlt óra izgatása nem múlt el nyomtalanul, a kezeid maguktól markolják meg a gigantikus húsdarabot. Olyan vastag, hogy az ujjaid nem érik körbe. Mintha egy álomban lennél, szinte kívülrõl figyeled magad, ahogy gondolkodás nélkül irányítod a szádba és lenyomod a torkodig. De még így is marad belõle elég, hogy mindkét kezed markolja a tövét. Szopod, szívod, ahogyan eddig csak a szexfilmekben láttál fehér nõket néger farkakat kényeztetni. Fantasztikus izgalmat érzel. A hatalmas hús egyre keményebb lesz a szádban, ezt a pinád is megérzi, egyik kezedet a csiklódra teszed, hogy végre elvigyed magad.
- Nana!! Ezt nem ilyen egyszerû – hallod megint a hangomat, ahogy elirányítom a kezedet a puncidtól. - Szeretné, ha ez hatalmas fasz rendesen megkefélné? –
- MmmMMmImmIMm- nyöszörgöd és bólogatsz, amennyire lehet, ha egy húsz centis hímtag van a szádban.
- Andrew, she wants you in her pussy – közlöm a négerrel, aki erre kihúzza a szádból a farkát. Nehezen engeded el, nagyon hiányzik a szádból.
Gyors mozdulatokkal leszedek rólad minden kötelet, megszabadítunk a ruháidtól, és feltérdeltetünk a szófára.
Egészen közel hajolok az arcodhoz, és azt súgom a füledbe: - Sajnos Andrew csak akkor fogja megdugni magát, ha meg is kéri erre. - Megint legszívesebben elsüllyednél szégyenedben.
- Nem, nem én nem… - próbálsz tiltakozni, de Andrew ekkor a pinád bejáratához nyomja hatalmas farkát. Áramütésként rohan végig a testeden a vágy és jobb érzésed ellenére ezt hallod magadtól elhaló hangon: - Igen, Andrew kérem dugjon meg. - Újra elönt a szégyen, hogy ilyen mocskosan beszélsz.
- Mit mond? Nem hallom, ennél hangosabban kell beszélnie! Ráadásul Andrew nem tud magyarul, beszéljen angolul.- figyelmeztetlek
- Andrew, please fuck me! – mondod most már hangosabban és próbálod hátra tolni a puncidat a nagy farok felé, annak ellenére, hogy úgy érzed, valami nagyon mocskos dolgot mûvelsz. De jó, hogy angolul kell beszélned, így nem tûnik annyira alpárinak amit mondasz.
- Sajnos Andrew ezt nem fogja megérteni, legyen konkrétabb. – mondom tárgyilagosan, miközben Andrew megint a puncidhoz illeszti monumentális farkát. A sok izgatás miatt már nem is tudod mit teszel, magad sem hiszed de minden belsõ tiltakozásod ellenére azt hallod, hogy szinte ordítva követeled magadba azt az óriási hímvesszõt, amelyet eddig a száddal kényeztettél - Andrew, stick your huge dick into my wet pussy. Screw me with your big black cock. Fuck me NOW!!! – erre a hihetetlen méretû hímvesszõ egy mozdulattal beléd csúszik. Még soha nem volt benned ekkora farok. Azonnal elélvezel, az elmúlt jó óra minden feszültsége valószerûtlen erõvel tör elõ belõled, az élvezettõl sikítva fogadod magadba Andrew faszát. Érzed, ahogy belenyomom a saját farkam a szádba. Mohón szívod rá magad, miközben a döbbenetes néger fasz kegyetlenül megdugja a pinádat. Folyamatosan élvezel, az orgazmusok teljesen egybefolynak, amíg egyszer csak érzed a farok kicsusszan belõled.
Teljesen elgyengülve fekszel az ülõgarnitúrán, talán egy pillanatra el is veszítetted az eszméleted, olyan hatalmas volt az orgazmus-folyam amelyet megéltél. Andrew lassan átemel téged, hogy alád kerülhessen. Gumit vesz, majd ráültet a farkára. Olyan hatalmas, hogy nem is tudod teljesen befogadni, mégis totálisan kitölti a puncidat. Andrew magára húz és lassan, de módszeresen elkezd újra mozogni benned.
- Jó kislány volt ma este, ezért megjutalmazzuk – hallod a hangomat a hátad mögül. Megint egy kellemesen melegítõ krémet érzel a fenekeden, majd egy feszítõ érzés csatlakozik Andrew farka mellé.
„Uramisten, meg fogja dugni a seggemet” fut át rajtad, de nincs idõd gondolkozni, mert egyetlen lassan, de határozottan beléd nyomom a farkamat.
- IIIIIgen, kiáltod, ahogy egy újabb orgazmus rázza meg a testedet. Hihetetlen, ahogy két fasz mozog benned, fantasztikus érzés. Egy másik világban érzed magad, ahol a gyönyör irányít mindent, a valóság megszûnik, csak a méreten felüli néger fasz, az én farkam létezik és a Te gyönyörûséged, ahogy egyre magasabbra emelkedik a tested és a lelked. Nem is tudod mi történik, de egyszer csak érzed, hogy Andrew és az én testem is megfeszül és egyszerre élvezünk el mi is. A fenekedben érzed, ahogy elönt és kitölt Téged a meleg spermám.
Percekig nem tud mozdulni egyikünk sem, aztán lassan kihúzzuk belõled mindketten lankadó farkainkat. Te meg sem tudsz mozdulni, majd távolról hallod amint Andrew és én lezuhanyozunk, majd Andrew felöltözik és én kikísérem, de ekkorra már elnyom az álom.

Nézd meg Kovács Géza és Kovács Gézáné többi szexi történetét is!

4.17
4.12
4.2
4.11