Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Leszbi
Megtekintve: 10734
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2012. augusztus 21.

Egy titkárnõ felfedezi titkos énjét - 2. rész

Másnap úgy indulsz munkába, mintha csak álmodtad volna az egész fenyítést, de hamar rádöbbensz, hogy minden perce teljesen igaz volt, mikor le akarsz ülni a metrón. A feneked azonnal tiltakozó impulzusokat bocsát ki magából, hirtelen fel is pattansz és állva utazol a munkahelyedig. Az irodában megpróbálod elfoglalni magad különbözõ tennivalókkal, fénymásolsz, lemész a postáért, átmész a másik épületbe az anyagért amit valójában el is hozathatnál, de egyszer csak eljön a pillanat, mikor le kell ülnöd. Önkéntelenül is kiszalad egy kis szisszenés a szádon mikor üleped a székhez ér. Kolléganõid odakapják a fejüket, majd látva milyen kényelmetlenül ülsz, sokatmondóan egymásra néznek, és tüntetõleg elfordulnak. Teljesen elvörösödsz, legszívesebben elsüllyednél szégyenedben. Sokáig bámulod magad elõtt a padlót, amíg egyszer csak azt veszed észre, Anikó ott áll elõtted. Felnézel, és látod, hogy egy kenõcsöt nyújt oda neked.
- Én ezt nem… Nekem nem… - habogod lángvörös arccal, de a kolléganõd a szádra teszi az ujját, kezedbe nyomja a krémet.
- Kend be magad. És egy szót se! – hallod és már el is fordul tõled.
Lopva kiosonsz a vécére, és óvatosan bekened vele a fenekedet. Azonnali enyhülést hoz sajgó popsidra. Kellemes, nem tolakodó eukaliptusz illatot érzel. Megdöbbenve jössz rá, hogy ezt az illatot már ismered! Nem is egyszer volt ez a jólesõ szag az irodádban. Azaz a szorítóbilincset az asztalomon tényleg rendszeresen használom, ahogy gondoltad! A felfedezéstõl elgyengülnek a lábaid, lehuppansz a WC-re. Csak egy kis idõ múlva fogod fel, nem is fáj különösebben az ülés. Újra megnézed a csodaszert amit kaptál, de akárhogyan is vizsgálod, nincs semmi ráírva. Mindenestre most nagyon hálás vagy jótékony hatásának.
Az irodádba belépve továbbra sem mersz a kolléganõid szemébe nézni, gyorsan leülsz és beletemeted magad a munkába. A kenõcs tényleg varázsszer lehet, mert két nap alatt semmilyen nyoma nem marad a fenyítésnek. A viselkedésem irántad nem változik semmit, így te is megtartod a három lépés távolságot. Még egy hét sem telik el, ismerõs illat csapja meg az orrodat, mikor Márta belép a szobába. Önkéntelenül is felkapod a fejed. Kolléganõd most állja a pillantásodat és egy kis félmosoly jelenik meg az ajkán. Bizonytalanul visszamosolyogsz, majd mindketten folytatjátok tovább a munkát, de te egész nap csak arra tudsz gondolni, mi is történhetett elõzõ este. Elképzeled, ahogy Márta hason fekszik az asztalon, a szoknyája a nyakában és én könyörtelenül lesújtok a nádpálcával. Képzeletedben én meztelen vagyok, és hímvesszõm keményen ágaskodik a levegõben miközben Mártát fenyítem. A kép annyira élõ benned, hogy egészen nedves lesz újra a bugyid. Döbbenten veszed észre magadon, nem is tudod mi izgat jobban, végre a kezedbe foghassad a farkam, vagy hogy újra az asztalra kerüljél. Sõt, még magadnak is alig vallod be, de szívesen megnéznéd Mártát is, ahogy csupasz fehér feneke vágatának alján kivillan a szemérme. A gondolatok annyira felizgatnak, hogy nem tudsz koncentrálni a munkára. Az ominózus este óta ugyanis semmilyen kielégülésben nem volt részed, még saját magadat sem vitted el, valahogy nem volt rá idõd. Délután kettõ körül már egyáltalán nem bírsz magaddal és minden bûntudatod ellenére elbújsz a nõi WC-ben, hogy könnyíts magadon. Robbanásszerûen önt el a gyönyör, úgy érzed percekig élvezel, ahogy ujjaid gyors pillangóként repdesnek a csiklódon.
Az élvezéstõl még kicsit kábán lépsz ki a WC közös terébe. Éppen Mártába botlasz, akinek most kaján mosoly játszik az arcán. „Vajon hallott valamit?” gondolod „Úristen, hiszen le sem húztam a WC-t!” jut eszedbe, és érzed, megint teljesen elvörösödsz. Márta egy szót sem szól, beletúr a hajadba, lassan közel hajol az arcodhoz és finoman megcsókol. Mozdulni sem tudsz a meglepetéstõl, csak némán tûrõd, ahogy ajkaival felfedezi a szádat. Újra a szemed elé tolul a korábbi kép: Márta kiszolgáltatottan fekszik az asztalon, pucér fenekén mérges, vörös csíkok jelzik a nádpálca helyét. A gondolat azonnal hat rád, és élvezettel visszacsókolod a kolléganõdet. Márta gyakorlott mozdulatokkal újra a WC fülkéhez kormányoz kettõtöket, és rátok zárja az ajtót. Szátok egy pillanatra sem szakad el egymástól. Testével a falhoz nyom, és jobb keze ellentmondást nem tûrõen találja meg csuromvizes bugyidon keresztül a csiklódat. De neked eszedbe sem jut tiltakozni, akarod, kívánod az érintését. Vadul csókolod édes száját, kezeddel félrehúzod falatnyi bugyidat, hogy közvetlenül érezhesd puha ujjait a puncidon. Úgy látszik az elõzõ orgazmusod csak még feljebb korbácsolta a vágyadat, pillanatokon belül újra elélvezel. Márta nem hagyja abba az izgatásodat, perceken keresztül ostromolja a csiklódat. Nem is tudod mikor ér véget a gyönyör, csak azt veszed észre, hogy Márta gyengéden simogatja az arcodat.
- Ennyire jó volt? – kérdezi.
- Nagyon. – suttogod. - Én is szeretnék Neked ilyet! – liheged és kezed Márta ölét keresi. Márta azonban finoman eltolja kutató ujjaidat.
- Én most. Hm, hogy is mondjam. Kicsit el vagyok használva. Most nem tudnál nekem jót csinálni. Tegnap nagyon igénybe vette a fõnök – próbálja lehûteni lelkesedésedet. – De biztos lesz még rá alkalmunk. - Gyorsan kibontakozik ölelésedbõl és mielõtt észbekapnál, már ki is oson az ajtón.
Nem tudsz napirendre térni a történtek fölött. A felfedezés, hogy Mártát tegnap este minden bizonnyal „megfenyítettem”; az álmodozásod, hogy újra az asztalra kerülj; a bûntudat, hogy maszturbálni mész a WC-be; a vágy ami mégis erõsebb volt a bûntudatnál; Márta édes csókja, gyakorlott ujjai a csiklódon; és fõleg amit Márta mondott. Hogy is mondta? ’El vagyok használva, nagyon igénybe vette a fõnök’. A lélegzeted is eláll. Újabb képek jelennek meg lelki szemeid elõtt, vadabbnál vadabb szituációkba képzeled magad, ahogy könyörtelenül kihasználom a puncidat. Nem is veszed észre, de ujjaid újra megtalálják tested legérzékenyebb pontját, miközben a fejedben kavarognak a képek. Az asztal, a nádpálca, Márta csókja, a farkam a szádban, Márta ujjai játszanak a punciddal, a tenyerem a fenekeden, a nyelvem a popsidban, az öklöm a pinádban. Az utolsó képnél nem bírod tovább, az orgazmus újra végigsöpör a testeden, olyan erõvel, hogy szinte elájulsz.
Percekig kell pihenned, míg annyira összeszeded magad, hogy ki tudj lépni a WC-bõl.

Nézd meg Kovács Géza és Kovács Gézáné többi szexi történetét is!

4.17
4.12
4.11
4