Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
nemeth roland kukac gémél com
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 13483
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2012. április 30.

szopás

hetero vagyok, de nagyon izgat a 2 ffi 1 nõ felállás. A régi szép idõkbent öbb párral voltam már mint harmadik. (Legjobban az izgatna ha hozzánk szállna be valaki harmadiknak, de a nejem nem szeretné, így levettük a napirendrõl).
Egyik alkalommal amikor már jól belemelegedtünk a hancúrozásba, és ott tartottunk, hogy a lányt misszionárius pózban dugtam, a férje pedig a feje mellé térdelve szopatta érdekes dolog történt! A pózból adódóan nagyon közel voltunk, és annyira izgatott a látvány, hogy adtam egy puszit az arcára amikor oldalt kidudorodott a férje kukijától. Erre elkezdte a szerszámot nyalni, végig az oldalán, így ott ágaskodott közöttünk.
Elõre sima hármasról volt szó, semmi biszex...
Ám ahogy ott meredezett az arcunk elõtt a hatalmas farok, a feleség meg szopta, nyalta (én végig izgalomban, hiszen a farkam benne volt) egyszer csak odasúgta nekem a csaj: kóstold meg! És nyújtja a kukit a számhoz. Kis habozás után megnyaltam a makkot furán sima és forró volt. Látta, hogy nyalom és érezni lehetett az izgalmat rajta. Nyöszörögni kezdett: szopjál, szopjál...Mit lehet tenni, ha egy bombázó szépen kér valamit???
Óvatosan szopni próbáltam, az alapélményem: ekkorára ki kell nyitni hozzá a szánkat?? (elismerésem csajok!!!)
Rövid ideig csináltam (féltem, hogy elélvez a srác. Gondolom nem a legjobb technikával, de mindhárman élveztük. Én el is élveztem 1 percen belül.
Pár perc múlva megbeszéltük a dolgot kedvesen kérdezték milyen élmény volt, és megismételhetnénk-e fordított felállásban.
Kifogásom nem volt , ketten frenetikusat franciáztak nekem!
Lány nélkül nehezen tudnám elképzelni, hogy belementem volna.

Nézd meg nemeth roland kukac gémél com többi szexi történetét is!