Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


lány dug fiut
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2012-04-30
Megtekintve:
5834
Szavazatok száma:
13
Összpontszám
94

Sziasztok!
Új vagyok itt, de a téma minket is nagyon izgat.Röviden a történetünk:
Még a házasságunk elején, úgy 24 évvel ezelőtt (akkor ez még nagyon tabu volt) a párommal orális játszadozás közben eltévedtem, egy kicsit lejjebb is. először elszégyeltem magam, de mivel ő sem tiltakozott, sőt a hangokból ítélve tetszett neki folytattam a játékot. mivel nem volt negatív visszajelzés, így szépen lassan minden alkalommal \"véletlenül eltévedtem\" arra a tájékra is. Egy idő után már ő jelezte, hogy tévedjek már lejjebb. így ment ez egy darabig, amikor is az ujjacskáim is elkezdtek \"eltévedni\". Ez ellen sem volt kifogás, így ezt is szépen lassan rendszeressé tettük. Így lett egy ujjacskából kettő, és ekkor kezdődött az én kétkedésem, hogy akarom-e a folytatást. és mivel nem akartam (a mai napig nem tudok ész érveket, talán megijedtem attól, hogy ez nem természetes?) abba is maradt. De itt nincs vége a történetnek.
Kb 1 évvel ezelőtt, miután túlestem egy több hónapos betegségen, ami alatt szex sem volt, és az én párom hűen kitartott mellettem, úgy gondoltam fel kellene dobni az újra induló szexuális életünket.
És akkor újra elkezdtem lassan az eltévedéseket a nyelvemmel, aztán az ujjammal, majd ujjaimmal, és mivel ismét jó volt a fogadtatás, ezért folytattuk. Majd eljött a pillanat, hogy a párommal megbeszélve kipróbáltuk a vibrátoromat neki. Olyan volt, mint maga a vulkán, kitört, majd lüktetve vonaglott, és erre a látványra én is elélveztem. De nem akárhogyan, hanem spriccelve, amúgy keményen, életemben előszőr. És mivel ez ismét felizgatta, így együtt törtünk ki, és együtt játuk meg a legszebb csúcsokat. Azóta is amikor csak tehetjük, várjuk ezeket a pillanatokat, hogy megjárjuk a legszebb csúcsokat, hogy ha jönnek a mélységek, azokat is együtt tudjuk megjárni.
Azóta megvettük a felcsatisat, és még izgalmasabbá tettük a játékot.
A szerző egyéb írásai
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek