Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


Forró nyári délután
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2014-04-19
Megtekintve:
4415
Szavazatok száma:
50
Összpontszám
423

Szexrandi oldalon találtunk egymásra!Két-három levél váltás után, már forrt a levegő körülöttünk, a fotó cserén is túl estünk, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak!Alig vártuk hogy tudjunk találkozni!
Ő vidéken él, Én pedig a Fővárosban! Egyik vasárnap rám telefonált, hogy most ül az autóba, találkozzunk félúton valahol! Meg is beszéltük a helyszínt!
Kint nagyon meleg volt, szinte állt a levegő, a nap ezerrel tűzött!
Gyorsan elmentem tusolni, előkaptam a borotvát, simára borotváltam a csupasz puncim, már ettől is izgalomba jöttem, rögtön elöntött a kéjnedvem, újból meg kellett mosnom magam!
Ezután egy fehér sortot vettem magamra, természetesen bugyi nélkül.
Még egy melltartó, egy pici póló, és máris az autóban ültem indulásra készen! Nem volt egy óra sem, oda értem a megbeszélt helyre, ő már várt rám! Nagyon izgatott voltam, a szívem úgy vert mint az első randevúm előtt! Igaz ezt az is befolyásolta, hogy ő 18 évvel fiatalabb mint Én.
Átültem az autójába, ő rögtön a számra tapadt, és olyan hévvel kezdett csókolni, hogy szinte levegőt sem kaptam. A nyelve szinte leért a torkomig, szívta, harabdálta a nyelvemet a szám szélét, nem tudott betelni velem! Nehezen kibontakoztunk egymás öleléséből, indította a motort, és elhajtott egy elhagyatott helyre, ahol nem zavarhatott minket senki! Itt gyorsan a lényegre tért, kihámozta a melleimet a melltartóból, és vadul csókolgatni és harabdálni kezdte!
Közben a másik kezével lehúzta a cibzáromat, és máris a puncimba dugta 3-rom úját, Én beleremegtem, fogta kihámozott a nadrágból, borzasztóan izgatta, hogy nincs rajtam bugyi! Letérdelt a két lábam közé, és olyan szenvedéllyel nyalt bele a puncimba, hogy újból beleremegtem, és elöntött a kéjnedv, már sokadjára, amit ő nem győzött kinyalni. Teljesen tövig belém nyomta a nyelvét, körkörös mozdulatokkal fel-alá mozgatta bennem. Aztán finoman harabdálni kezdte a csiklómat, szívta, és újból harabdálta, közben újból belém dugta az újait, ezzel olyan gyönyört ért el, hogy remegve elélveztem és megajándékoztam finom nedvemmel! De ő nem hagyta abba, egyre jobban oda koncentrált, hogy minél nagyobb élvezetet szerezzen nekem. Már annyira kitágultam, olyan izgalmi állapotban volt a puncim,hogy egymás után újból és újból egy orgazmus hullám futott át rajtam!Még mindig nem hagyta abba, és egyszer csak az egész kézfeje eltűnt a puncimba, én olyan kéjt éreztem mint soha, hangosan felnyögtem, erre ő olyan vad iramba kezdett a kezével, hogy azt hittem mindjárt szét szakadok, de ő csaknem hagyta abba, egyre jobban fokozta az iramot, és ekkor történt egy csoda, amit még sosem éreztem, és tapasztaltam,mintha egy szökőkút tört volna fel belőlem, egy óriásit spricceltem egy hatalmas orgazmus kíséretében! Az autó ülése tocsogot a nedvemtől, és Én is! Ő egyből rátapadt a puncimra, és szinte szárazra nyalta, és folyamatosan dicsért, hogy ilyen finomat még sosem ízlelt, teljesen begerjedt tőle, majd szét durrant a farka! Megkért hogy üljünk a hátsó ülésre, és üljek bele a keményen ágaskodó farkába!Meg fogtam a farkát először finoman a számba vettem, mert már nem tudtam megállni, hogy ne ízleljem meg,és már nagyon izgatott a hatalmas farkának a látványa is,alig vártam hogy magamban érezzem,és szét kúrja a puncimat teljesen, jól benedvesítettem, már könyörgött hogy hagyjam abba, és végre dugjam el magamba.Én szót fogadtam, finoman megfogtam a farkát, másik kezemmel széthúztam a puncimat, és bele helyeztem a makkot, és szép lassan engedtem rá magam, tövig bele ültem,teljesen szét feszített, és olyan mélyre felért bennem, ilyet még sosem éreztem, szinte vissza kellett fognom magam, hogy ne élvezzek még el ilyen hamar, felnyögtem a gyönyörtől, teljesen kitöltött, és ahogy éreztem a lüktetését, elkezdtem ki be húzgálni magamból! Ő nagyokat nyögött a gyönyörűségtől, közben markolta a fenekemet, és keményen húzott vissza a farkára!
Egyik kezemmel a szájába tettem a mellemet, ő bekapta a bimbóm, szívni kezdte, majd harabdálni, én ütemes mozgásba kezdtem, mert már éreztem,nem sok van hátra, hogy újból elöntsön a következő gyönyör, egyre gyorsabban mozogtam, ő is nagyokat nyögött, éreztem a lüktető farkán, hogy hamarosan elsül. Nem sokat kellett várnunk, pár másodpercen belül, egyszerre élveztünk el, elöntötte a puncimat a forró spermája, olyan kéjes élvezetet okozott ezzel, ami mennyországi érzéssel töltött el. Gyorsan leszálltam róla, bekaptam a farkát, és utolsó cseppig kiszívtam belőle a maradék spermát,utána meg kért fordítsam felé a popsim, széthúzta a combom és már benne is volt a puncimban a nyelve és csak nyalt és nyalt, a lábaim már remegtek, és a tudat hogy a saját spermáját nyalja ki belőlem, annyira felizgatott, na és a nyelvcsapásai, hogy újból elélveztem!
Megint belém nyúlt, finoman tágítani kezdett, bevezette a kézfejét barlangomba, és újból vadul kefélni kezdett a kezével, aminek eredményeként újból egy hatalmas spriccelés lett a vége! Olyan volt mintha bepisiltem volna,folyt végig a combomon a finom nedű egészen a bokámig! Ezt ő szintén lenyalogatta! Viszont Ő még mindig nem lankadt, olyan kőkeményen állt a farka, nem akartam elhinni. Megkért szálljak ki a kocsiból és hajoljak a motorházra! Ekkor hátulról széthúzta a két combomat,teljes erővel belém nyomta a farkát, és vadul kefélni kezdett, azt hittem szétszakadok, most még hatalmasabbnak éreztem a farkát, erre még rá is tetézett azzal, hogy megpróbálta mellé bedugni a kézfejét,olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem eszméltem, már be is dugta a farka mellé,olyan iramban kezdte bennem mozgatni, hogy fel sem fogtam mi történik velem, ekkor egy óriásit sikítottam, nem hittem volna sosem, hogy ilyen meg eshet velem, pillanatok alatt újból hatalmasat élveztem. Ekkor kihúzta a farkát, leguggolt, széthúzta a popsim, és nyalni kezdte a popsimat, nyelvét bedugta a fenekembe így izgatott!
Aztán az úját dugta be, és finoman tágítani kezdett! Amikor már úgy érezte eléggé izgalmi állapotban van a popsim, fogta finoman bedugta farkát, először csak a makkot, és szép finoman de biztosan nyomta belém a 20 centis farkát, ami legalább egy dobozos sör körméretével vetekedett! Először azt hittem nyomban szét szakadok, de nagyon óvatosan nyomult előre! Aztán elérte célját, teljesen belém fért, és lassan mozogni kezdett! Fokozatosan egyre gyorsabban, hevesebben!
Megint a gyönyör tetőfokára értünk, ő kirántotta a farkát megfordított,a melleimre élvezett, és kéjesen szétkente rajtuk.
Majd az úját a számba tette, én lenyalogattam, ezt még egy párszor megismételte, a maradékot, pedig ő maga nyalta le a melleimről, ez egy olyan fenséges érzés volt, amint a nyelvével szétkente a saját spermáját rajtam, hogy leírhatatlan.Ezután szájon csókolt, a nyelvét szinte a torkomra nyomta, majd a fülembe súgta, Köszönöm! Ez felejthetetlen emlék lesz számomra! Nehezen össze szedtük magunkat!Vissza vitt az autómhoz, megbeszéltük, hogy feltétlen lesz folytatás! Ha tetszett nektek az élményem, akkor írom a folytatást!
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek