Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kittuska
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5717
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2012. április 20.

Barátnõmmel

A barátnõmmel már nagyon vártuk már a nyarat, nincs suli, nincs tanulás, csak buli, és vidámság.

Nagyon jól éreztük magunkat, élveztük a szabadságot, és hogy azt csinálhatunk, amikor akartunk. Egyik nap felhozódott témának a leszbikusság és barátnõm elmondta, neki már volt ilyen élménye. Majd tovább beszélgettünk, de én már csak arra tudtam gondolni, hogy úgy kipróbálnám milyen lehet. Végül erõt vettem magamon, és elmondtam neki, mire o csak mosolygott és szenvedélyesen szájon csókolt. Olyan fantasztikus élmény volt, hogy nem is akartam abbahagyni.

Csak csókoltam és csókoltam. Egyszer csak vetkõztetni kezdtük egymást és mikor már meztelenek voltunk kényeztetni kezdtük egymást. Simogatások és apró csókok követték egymást, amitõl mindketten teljesen beindultunk. Olyan nedves voltam, hogy szinte már csöpögtem. Majd ekkor elõkerült az ágy alól egy mûfallosz, melynek két vége volt. Sosem láttam még ilyet élõben, de már nagyon vártam, hogy kipróbáljam. Ekkor partnernõm lefektetett és szétnyitotta a lábamat. Óvatosan dugta belém a méretes mûfalloszt és amíg csak tudta belém csúsztatta, majd lassan mozgatni kezdte. Az érzés csodálatos volt.

Mikor Heni látta rajtam, hogy már nagyon élvezem, fölém guggolt és magába is belecsúsztatta a játékszert. Különleges érzés volt, hogy amikor mozogni kezdett, bennem is mozgott. Az élvezetünk azonos mértékben fokozódott, hiszen a mozgás mindkettõnknek ugyanolyan erõsségû volt. Sokáig szeretkeztünk így, majd pózt váltottunk. Egymással szembe ülve csúsztattuk magunkba a falloszt és szorosan összesimulva mozogtunk. Eközben pedig ajkaink mindig egymást keresték. Egyszer csak elöntött minket a forróság, majd megfeszültek az izmaink és szenzációs orgazmust éltünk át. Olyan tökéletes volt az egész, hogy alig bírtam magamhoz térni. Nem vagyok leszbikus! Egyszer történt meg. :)

Nézd meg Kittuska többi szexi történetét is!