Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
bunnyman
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5960
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2012. április 12.

Egy házibuli

Elég régen volt már nagyjából egy, másfél éve,életem során (18 vagyok tehát még a lényeg elõttem van)a legmeghatározóbb szexuális élményem. Az egyik osztálytársamnak szülinapja volt és a hétvégén házibulit rendeztek.
A haverom és én meghívottak voltunk ugyan, de nem ismertünk egy-két emberen kívül senkit.Amikor megérkeztünk a szülinapos csaj nyitott nekünk ajtót, gyönyörû mosollyal lenge, szinte átlátszó ruhában fogadott minket.Amikor átvezetett az elõszobán szinte végig csak a fenekét tudtam nézni,a ruhája amit viselt nagyon elõnyössé tette a domborulatait.A haverom végig ott jött mellettem, viccesen még össze is néztünk párszor,amikor észrevettük hogy mennyire a testrész hatása alá kerültünk.
Kezdetét vette a házibuli.Elõször eléggé gátlásos és nagyon félénk voltam az ismeretlen közegben,de aztán a kellõ alkoholmennyiség és pár ismerõs arc érkezése kizökkentett a szerepbõl.
A szemem szinte végig a szülinapos lányon tartottam, elég sok srác körülvette,nálam sokkal bátrabbak és helyesebbek.
Gondoltam körülnézek mi van a többi csajjal.
Hát igen a jobb nõknek mind volt pasijuk a többi meg nagyon nem volt az esetem.
Megpróbáltam valahogy rástartolni az ünnepelt csajszira,szerencsére mi már kicsit közelebbrõl ismertük egymást.Egyszer egy osztálykirándulás alkalmával az egyik reggel úgy ébresztettem hogy befeküdtem mellé az ágyba.Nem vette rossz néven úgy tûnt tetszik neki a dolog.Elkezdtünk smárolni a takaró alatt,közben õ ráült az akkor már igen merev hímvesszõmre.Belefúrtam a fejem a csodásan domborodó, a melltartóból majdnem kibuggyanó mellei közé,közben éreztem a pinájából áradó forróságot a farkammal.Félrehajtottam a bugyiját hogy behatoljak,csodás érzés volt éreztem ahogy megfeszül a teste és egyre hangosabban szuszog,ahogy csúsztatom be a péniszemet a nedves és tükörsimára borotvált puncijába.
Ekkor hirtelen felnyögött hogy hagyjuk abba...
Még szûz volt és úgy akarta elveszteni,hogy szerelmes.
Elég nagy csalódás volt,fõleg hogy a golyóim egész nap sajogtak.
Életem egyik legrosszabb délelõttje volt.
Utána másnap beszéltem vele megállapodtunk hogy csak barátok leszünk stb.
Egészen a szülinapi bulijáig nem is nagyon beszéltünk egymással.
Visszatérve a bulira,amikor már kicsit mindenki ittas állapotba került táncoltunk a nappaliban.Észbontóan jól csavarta a testét és az enyhén átlátszó rövid ruha ami rajta volt eléggé felizgatott.
Szorosan egymáshoz dörgölõztünk én a hasát simogattam és a combját, õ pedig a nyakamat csókolgatta.A többi srác már rég lelépett más helyre tovább bulizni alig páran maradtak a lány házában.
Ahogy ott táncoltunk és egymást simogattuk a nappaliban egyszer csak a fülembe súgja hogy menjek ki vele a mosdóba mert kicsit szédeleg.
Elég nagy fürdõszobájuk van én leültem a kád szélére még õ a tükörben igazgatta az elkenõdött sminket.
Hátrafordult abba az irányba ahol én ültem és láttam rajta hogy épp levetni készül a felsõjét miközben kihívóan nézett azokkal a gyönyörû barna szemeivel.Elkezdtem ledobálni a ruháimat, láttam rajta hogy benne van a játékban,most õ is akarja.
Minden ruhát levett magáról kivéve a melltartót,de így még izgatóbbak voltak.Én meztelenül álltam vele szemben jókora merevedéssel.
Elõször csak finoman nyalogatta a péniszem aztán erõsebben szívni kezdte a makkomat,végül teljesen bevette az egész farkamat,közben a haját simítottam oldalra hogy ne zavarjon és a melleit masszíroztam.
Pont idõben hagyta abba a szopást mert már nem sok volt hátra hogy elélvezzek.Hátat fordított és a tükörrel szemben elkezdet maszturbálni,de nagyon érzékien közben halkan nyögdécselt és erõsen szuszogott.Én csak álltam és néztem szinte tátott szájjal,vártam a folytatást.Ismét felém fordult végigsimította az arcom a kezével amin a nedv még szinte forró volt.Óvatosan lefelé nyomta a fejem deréktájt.Elkezdtem nyalni a pináját elõször kicsit zavarban voltam mert korábban nem csináltam,szerencsére adott pár tippet hogy jó neki.Szinte égette az arcom a forróság ami áradt belõle és tele ment a szám a nedvvel.Közben megszabadult a melltartótól is,a mellbimbói annyira hegyesek voltak hogy akár a szememet is kiszúrhatták volna.Abbahagytam a nyalást,kiegyenesedtem átöleltem a derekát és vadul csókolózni kezdtünk.
Fogdosta a péniszem én meg a fenekét,egyszer csak a szemembe néz mélyen és csak ennyit mond: \"dugj meg végre jó rendesen!\"
Fél órán keresztül szexeltünk a fürdõszoba tükör elõtt közben néztük magunkat,elõször õ élvezett el majd megkért hogy hadd csinálja a szájával.Nem mondtam nemet:)