Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Peti01
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 21796
Szavazatok: 56
Feltöltve: 2012. február 09.

Én és a mostohanõvérem

Nyaraláson történt, hogy négyesben(szülõkkel, és mostohanõvéremmel)Balatonra mentünk nyaralni. Én akkor még nem töltöttem be a tizenötöt, nõvérem 23 volt. Õ már aktív nemi életet élt, én még csak a gyakori ábrándozásokon, szexlapnézegetéseken, és maszturbálásokon voltam túl. Na meg hát a nõvérkém kukkolásán. Többször kilestem amikor barátjával szeretkeztek, vagy csak zuhanyozott.
Két szobás apartmannt kaptunk. Egyik anyuéké, a másik a mienk. Egyik este anyuék elmentek táncolni. Zsófi zuhanyozott, én a kulcslyukon keresztül lestem, és maszturbáltam. Amikor kiszállt törölközni visszaosontam a szobába, és úgy tettem, mintha aludnék. Zsófi lekapcsolta a villanyt. Az utcai lámpák fénye elég volt ahhoz, hogy amikor levette a törölközõt alaposan megvizslassam. Gyönyörû volt. Egy tangát és egy trikót vett fel. Lefeküdt és megkérdezte: - Peti alszol? Nem szóltam. - Peti, ha fent vagy bekenhetnéd a hátam testápolóval, mert nagyon megégtem. -Tessék? Kérdeztem. Megismételte. Átmentem az Õ ágyához. - Persze. Mondtam. Felkapcsolta az éjjeli lámpát, és odaadta a krémet. Hasra feküdt, és levette a trikóját. Én melléálltam, és krémeztem, elkalandozva néha a melle oldalán. Óriási merevedésem volt. Tisztán látszott a boxeremben. Õ a fal felé fordulva élvezte a krémezést. Levette magáról a takarót: - a lábaimat is légy szíves. Enyhén széttárta, és a vékony tanga alatt szinte minden látszott. Egyre feljebb haladtam, és a végén már szinte ajkai szélét súroltam. Felém fordította az arcát: - Beizgultál öcskös? Látom merevedésed van. Én nagyon égtem. Felült: - voltál már lánnyal? Nem hazudtam: - Zsófi én még szûz vagyok. - És tudsz mindent, ha odajutsz? Nem válaszoltam. Benyúlt a boxerembe, és kivette a farkam. - Nem is rossz méret öcskös. Mondta, és finoman elkezdte húzogatni. Kb. a tizedik húzásnál tartott amikor teleélveztem a mellkasát. Bocsánatot kért, és leszopogatta a maradékot. Hanyattfeküdt és a fejem az ölébe húzta. Elõször puszilgattam, majd lassan nyelvemmel játszottam ajkak között. - Kicsit feljebb Peti! Ráirányított a csiklójára. Éreztem a nedvességet. Én újra kész voltam a harcra. Pár perc múlva nagyokat nyögött és hosszasan elélvezett. Felült és elkezdte finoman szopogatni a farkam. Pár perc múlva szinte kiabáltam, hogy: -jön. Nem vette el a száját. Óriási rángások között szinte üvöltve élveztem el. Melléfeküdtem, és Õ simogatta a farkam. - Ha újra kész leszel, megmutatom, hogy milyen a szeretkezés. Sokat nem kellett várni. Õ a farkam simogatta, és a punciját. Ismét éreztem a nedvességet. Hanyatfektetett, és szép lassan beleült. Most éreztem elõször ezt a gyönyörû forróságot. Lassan mozgott, néha tekergette a derekát. Viszonylag sokáig bírtam. Elvégre egy órán belül a harmadik volt. Lassan elkezdett zihálni. Ez még jobban felizgatott. Én hörögve, Õ hangosan nyögve sikkantva élveztünk el. Egy kicsit még simogattuk egymást, és együtt mentünk zuhanyozni. - Ha gondolod rajta \"gyakorolhatsz\", és elnevette magát. Ezt az ígéretet nagyon sokáig be is tartotta. Nagyon sok kellemes szeretkezésen estünk túl.+