Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5710
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2011. december 17.

Hív a vasút..

Hosszan búcsúzkodtunk a többiektõl, azoktól, akik leszálltak. Végül elindult a vonat, és mi visszaültünk a kabinba. A nap épp lemenõben volt, és mi forró csókban forrtunk össze. Kezem lassan hasadról felcsúszik melledre, erõsebben marklom, nagyon kívánlak. Ajkadba harapok, majd a nyakadhoz közelítek. Megállj, suttogod, majd picit felállsz, behúzod a függönyt, és megpróbálod bezárni az ajtót, de nem megy…
Kilépek a folyosóra, megnézek pár kabint, de mindegyikben vannak. Visszasétálok. Belépek a kabinba, becsukom az ajtót, nekidõlök és magamhoz rántalak.
Csókolom szádat amennyire tudom, izzik körülöttünk a levegõ. Popsidat markolászom, Te nyakamat harapod. Testünk ritmusra kezd mozogni, nagyon élvezzük a helyzetet, nagyon izgató. Egyre vadabbak vagyunk. Picit eltávolodunk egymástól, kezünk a másik testét simítja. Benyúlok szoknyád alá, érzem milyen nedves vagy, kéjnedved szinte csorog lábadon. Te is benyúlsz nadrágomba, boxeren keresztül simogatsz. Fel, s alá járatod kezedet hímvesszõmön. Kéjesen nyögünk mind a ketten, már majdnem meztelenek vagyunk. Hirtelen elindul a hátam, megijedek, Te nem tudod, mi van. Nem engedem kinyitni az ajtót, visszatartom. Összekapjuk magunkat, majd beengedjük a kallert. Lekezeli a jegyeket, sejtelmesen mosolyog, majd becsukja az ajtót. Egymásra nézünk, mosolygunk.
Pár pillanattal késõbb ugyanúgy a másiknak esünk. Lábammal megpróbálom kitámasztani az ajtót, de ha közelebb húzol, elveszem lábam. Már semmi sem számít csak Te. Felsõd lejjebb csúsztatom, hogy szabaddá váljon melled, csókolom, harapom, játszok vele. Megpróbálom bekapni, szívom az egészet. Kéjesen felnyögsz. Megfogsz a mellkasomnál, hátra nyomsz az ülésre. Beleülsz az ölembe, majd csípõd nyomod a csípõmre, és körkörösen mozogsz. Hihetetlenül izgat, mind a ketten a másik száját tépjük. Lassan lecsúszol a földre, elém térdelsz. Lejjebb húzod nadrágom, farkam kibújtatod a boxerbõl.
Már nagyon fel vagyok izgulva. Picit körözöl a végén, majd bekapod, majdnem tövig. Hangosan felsóhajtok. Kezem hajadba markol, amit fel le csúszik szád, becsukom szemem és élvezem, ah kényeztetsz. Picit harapsz, alig bírok magammal. Feljebb húzom fejed, hátra lököm egészen addig, amíg leülsz velem szemen. Most én térdelek eléd. Elhúzom tangád, és keményen kezdelek el nyalni. Roppant nedves vagy, Te is fejemre teszed a kezed, de ernyedt, szinte már túl izgatott vagy. Hirtelen léptek zaját halljuk, megállok, felnézek Rád. Arcod pirosan izzik, megfogod fejem és nyomsz vissza, folytassam.
A hangok eltávolodtak, és mi újra totálisan egymáséi lehettünk. Nyelvem végighúzom puncidon újra és újra, játszom a kis és nagyajkakon. Kezed megremeg. Belemarkolsz hajamba, felhúzol arcodhoz. Szenvedélyes csókot adsz, hosszan forrón. Kezünk közben újra elkalandozik. Hátra löksz, és beleülsz egybõl az ölembe. Tövig magadba fogadod farkam. Mind a ketten felkiáltunk élvezetünkben. Elõre, hátra mozogsz, most Te vagy az irányító, mind a ketten remegünk a vágytól. Felemeled a csípõd, pont addig, még benned maradok, de éppen hogy csak. Kéjesen körbenyalod a szádat, piciket mozogsz elõre, és hátra simogatod farkammal a puncidat.
Közel hajolsz és megcsókolsz, közben pedig visszaülsz. Behunyjuk szemünket, és élvezzük a helyzetet. Ütemesen lovagolni kezdesz, egyre szenvedélyesebben. Halkan fülembe lihegsz, érezzük, hogy közel a vég. Hirtelen lassítasz, megremeg tested, s vele együtt remeg az enyém is. Nyakam fogod két oldalról és csókolsz, én pedig Téged csókollak viszont. Élvezünk mind a ketten, hosszan és kéjesen. Kezed lecsúszik nyakamról, fejünket egymásnak támasztjuk, mosolygunk. Újra közeledõ léptek zaja ver fel minket, lecsúszol mellém, átkarolsz, átölellek, nyomok egy puszit a fejed búbjára.
Az ajtó kinyílik és egy idõsebb nõ néz be szabad hely után érdeklõdve. Mi csak bólintunk, kielégült vágyaink csendesen pihennek egymás szárnyán a az ütemesen zakatoló kerekek zajában…

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!