Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 8146
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2011. október 31.

ujra harmasban

szombat éjjel végre megkaptuk azt amire már vágytunk, találtunk egy helyes normális pasit akit mindkettõnk számára szimpatikus volt. pár napig ment az ismerkedés,és hamarosan eljött a várva várt nap mikor végre személyesen is találkozhatunk hármasban.
nem tagadom izgatottak voltunk, de talán nem annyira mint a pasi mert neki ez volt az elsõ ilyen közös élménye.
megérkeztünk hát a randihelyre, õ már persze izgatottan várt ránk,látszott rajta hogy izgatott.
beljebb mentünk hát és leültünk egy kicsit beszélgetni hogy oldódjon a feszültség közöttünk. késõbb pár pohár után úgy gondoltuk hogy ideje lenne már a tettek mezejére lépni, elindultunk hát tusolni persze külön-külön. a másik pasi hívjuk õt Z-nek, ment elõször tusolni, párom ötlete volt hogy tartsak én is vele hát nem kellett kétszer mondania mert már szerettem volna közelebbrõl is megismerni Z-t.beléptem hát mellé a zuhany alá, nem volt meglepve sõt inkább élvezte a helyzetet aminek jelét is adta, egybõl a puncimra lett kíváncsi kedves kis ujjaival, hogy vajon mennyire kívánom már õt. és egymásra beindulva vonaglottunk a tus alatt, közben a testünkre folyt a meleg víz, közben a kedvesem szép kis fotókat készített rólunk ahogyan egymásnak estünk a fürdõben.ezek után gondoltam felveszek egy sexi rucit, ami jelzem nem sokáig volt rajtam, mert a felizgult kandúrok csak úgy tépték le rólam, na persze én sem ellenkeztem. ezek után mint a vadak egymásnak estünk és innen már nem volt megállj, amíg Z farkát szopogattam serényen addig az én kedvesem hátulról dugta a felizgult puncimat jó keményen. utánna rácuppantam Z kemény farkára majd a kedvesem farkát szopogattam, aki kishíján a számba élvezett. természetesen még sok sok pózt kipróbáltunk, és kellemes emlékekkel fotók és video formájában. hát reméljük hogy sok-sok ilyen élvezetben lesz még részünk ezen a téren, és bízunk benne, hogy Z-nek is élvezetes volt az elsõ hármas gabalyodása.