Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8536
Szavazatok: 36
Feltöltve: 2012. május 23.

Zsófi

Egy mosoly kíséretében megszabadított nadrágomtól. Majd levette tekintetét az enyémrõl, s csak a farkammal foglalkozott. Mintha életében most látna elõször ilyet, sokáig csak mereven bámulta, miközben jobb kezével fel, s alá húzogatta rajta a bõrt. Makkomra nyomott egy csókot, s nyelve hegyével kezdte fényezni, majd egy kis idõ után tövig elnyelte farkamat. Keze szájával párhuzamosan mozgott, mellei a combomat simogatták. Megkértem hogy fogja hátra a haját, és õ készséggel eleget is tett ennek a kérésnek, így nem csak azt láthattam, ahogy ki be járok a szájában, hanem kecses nyaka, valamint telt keblei is szemem elé tárulhattak. Szopás közben többször szemembe nézett. Tudta, hogy most õ diktál, és én nem is akartam hogy máshogy legyen.
Egyszer-kétszer teljesen kivette szájából a farkam és játszadozott vele, mellei közé helyezte, majd újra vissza a szájába, míg nem már csak pillanatok választottak el attól hogy elmenjek. Amint érezte, hogy megfeszülök hirtelen kivett a szájából, s óvatosam, de erõsen összeszorította ujjait makkom alatt, ezzel megakadályozva, hogy elélvezzek. Megkönnyebbülve dõltem vissza az ágyba, s mikor látta, hogy a veszély elmúlt óvatosan ismét húzogatni kezdett, majd finoman a szájába vett, s erõsen megszívott telt ajkaival, figyelve minden egyes rezdülésemet. Ismét megfeszültem, s õ az elõbbihez hasonló módon járt el, Elszorított, s én megint visszadõltem az ágyra. Élvezni akartam. Tudtam, hogy nem bírom tovább.
Egy-két gyengéd rántást követõen tövig a szájába vett, keze még mindig járt rajtam, s tudta õ is hogy a mostani rohamot már nem sikerülne elfojtania. Ismét erõsen megszívott, s én a szájába élveztem. Homlokomon izzadtságcseppek jelentek meg a csodálatos szenvedéstõl, és még jó néhány percen keresztül ziháltam, míg õ az utolsó cseppig elnyelte kilövellésem. Gyengéden masszírozta kavicsaimat még pár percig, és sorozatos csókokkal tartotta ébren figyelmemet. A vágy, amit keltett bennem és a kéjdús gyötrelem, amin keresztülvitt hamar életet leheltek farkamba. Életem legteljesebb élvezése után 5 perccel, már ismét ágaskodó farokkal vártam, hogy örömöt nyújthassak annak a nõnek, aki iránt életemben elõször színtiszta szerelmet éreztem.
- Gyere. – súgtam halkan, s combjai alá helyezve a kezem kicsit magam felé húztam Zsófit. Õ mellém támasztotta kezeit, s csípõjének segítségével vezette magába farkamat, mely könnyedén csusszant a még mindig nedves vágatba.
Fejének erõteljes rántásával hajzuhatagát hátradobta, s tekintetük egybeforrott. Én mozogtam alatta, õ csípõjével körözött felettem. Egy szót sem szóltunk, csak néztük egymást. Csípõnk tökéletes összhangban mozgott, mellét kinyomta, s csak alsóteste járt egyre gyorsabban és gyorsabban. Én felvettem a tempóját, és a végén már igen erõsen hatoltam belé újra és újra, de tekintetünk nem vándorolt el a másikéról. –Térdelj le légy szíves. – tátogtam inkább, semhogy mondtam volna. Õ értette, mit szeretnék, s felemelkedett rólam, majd négykézláb helyezkedett, s várt. Én mögé térdeltem, végigsimítottam fenekét, s belsõ combjait, majd óvatosan behatoltam a most már kellõképpen nedves puncijába. A mozgásban segítségemre volt õ is.
Megfogta kezemet, s a fejére rakta. Óvatosan belemarkoltam hajába. Vigyázva, hogy ne fájjon neki hátrahúztam kicsit a fejét, másik kezemmel melle alá nyúltam, s így folytattuk. Fenekét még jobban kinyomta, s ennek hatására én még elszántabban hatoltam belé minden egyes lökésnél. Mellei ritmusosan himbálóztak - a lökések hatására - amit kezemmel próbáltam fékezni. Egyik kezével lábai közt átnyúlva masszírozni kezdte a herémet, ezért lassítottam a tempón, majd ismét felgyorsultam, mikor abbahagyta.
Pár perccel késõbb megfordult. Lefektettem az ágyra, s széthúztam combjait. Ismételten könnyedén hatoltam puncijába, s most hogy csak feküdnie kellett teljesen át tudta adni magát a gyönyörnek, amit a benne hevesen mozgó férfiasságom keltett. Lehajtottam fejemet, s csókot nyomtam nyakára, vállára, majd ajkaira. Lassítottam a tempón. Azt akartam, hogy a lehetõ legtovább tartson az együttlétünk. Szemöldökét újra összehúzta, úgy csókolt, miközben én csupán simogattam bejáratát. Néhány perc után kezeim elfáradtak, így óvatosan mellkasára feküdtem, vigyázva, hogy meg ne nyomjam. Már azt hittem elaludt, hiszen szemeit jó ideje csukva tartotta és alig szuszogott, mikor hirtelen fenekembe markolt, s tudtomra adta hogy gyorsítsak. Nem volt ellenemre a kérés, így hát újra megtámasztottam magamat, s erõteljesebben, hevesebben jártam benne. Szemét kinyitotta, rám nézett. Mellei ütemesen mozogtak, majd kezeivel átkarolta és felszorította õket. Így még teltebbnek látszottak, mint amilyenek valójában.
- Még. – nyögte alig-alig hallhatóan. Még – kérlelt. Mé-ég. – mondta s megsimította arcomat.
Én minden maradék erõmmel azon voltam, hogy kérését maximálisan teljesítsem. gyorsítotam a tempót, próbáltam annyira beléhatolni amennyire csak lehet. Õ eközben mellbimbóit masszírozta, szemét becsukta, s nyelvével ajkait nyaldosta. Szemöldöke mindegy egyes szisszenésnél összehúzódott. Szeméremajkai vörösebbek voltak a folyamatos súrlódástól. Egyik kezével lenyúlt csiklójához, simogatni kezdte magát, fokozva az élvezetet. Ezalatt farkamhoz is rendszeresen hozzáért, s ekkor éreztem ismét, hogy közel a vég. Hatalmába kerített újra az az ismerõs, jólesõ érzés. Nem lassíthattam, de tudtam, hogy így már nem bírom sokáig.Egyre hevesebben ingerelte magát, és ez belõlem is elõhozott minden ejtett tartalékot. Nem fáradtam. Csak õt láttam, csak az õ sóhaját halottam, csak az õ melegségét éreztem… s az õ áradását, mely beterítette farkamat. Meglepõen nagyot nyögött, s én egy-két lökés után kihúztam belõle farkamat a hasáraélveztem. Nem zavarta a hasára lövellõ meleg sperma. Mintha ügyet sem vetett volna rá, saját gyönyörével volt elfoglalva, ahogy én is az övével. Miután teljesen kiürültem vette csak észre, hogy rá is jutott kielégülésembõl, s minden egyes cseppet óvatosan, az ujjaival emelt szájához, míg nem teljesen megtisztította testét.
Zsófi nélkül ébredtem. Az ágy mellett kimosva, kivasalva és összehajtva ott voltak a ruháim, melyeket a fürdõszobában hagytam. Zsófi sehol. Szerencsére a konyhából hangokat halottam, melyek tudatták velem, hogy még itt van. Kávét hozott a szobába.
- Nocsak felkeltünk. – mosolygott rám, s felém nyújtott egy csészét.
Még mindig meztelen voltam, s rajta csak egy fürdõköntös volt, mely alól minduntalan kikandikáltak bimbói, de meztelenségünk se õt, sem engem nem zavart.
- Meddig aludtam? – kérdeztem két korty között.
- Most délután. 4 óra van. Körülbelül 10 órát.
- Micsoda?? – köptem vissza az éppen számban levõ kortyot.
Lehajtottam a kávét, és megköszöntem Zsófinak, hogy kivasalta a ruháimat.
- Nem tesz semmit, volt rá idõm. Jó sokáig aludtál. – s kiment a szobából
Miután felöltöztem kivittem a csészét a konyhába. Zsófi éppen szendvicseket kent.
- Kérsz?
- Nem kösz. Jobb lesz, ha sietek.
Jobb melle teljesen kilógott a köntösbõl, ahogy az egész jobb válla is. Egy percig csak álltam és néztem. Feleslegesnek éreztem rajta a köntöst. Annyira csodás és tökéletes volt úgy, ahogy volt. Ahogy isten megteremtette. A köntös csak felesleges ruhadarab volt rajta, ami eltakarta igazi csodáját. Mintha egy sudár fenyõn csak rontanának a rá aggatott díszek. Õ úgy volt szép. Köntös nélkül. Úgy, ahogy az este láttam. Ahogy az este az enyém volt. Ahogy egymáséi voltunk.

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!