Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsolt
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6664
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2011. október 13.

Egy buli tõrténete

Néhány évvel ezelõtt tõrtént meg velem ez az eset, melyet most megosztok veletek. Éppen nem volt állandó barátnõm, ezért elég könnyen vettem a dolgokat, nem nagyon érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. A lehetõ legtöbbet buliztam. Az egyik ilyen alkalommal egy ismerõs lánynak Gabinak szóltam, hogy mi lenne, ha elmennénk szórakozni valahova, erre Õ közölte velem, hogy ennek semmi akadálya részérõl, de jönne a barátnõje is Edit, aki épp akkor szakított a pasijával. Természetesen nekem nem volt ez ellen kifogásom, úgyis ismertem a lányt, aki egyébként nagyon bejött nekem, a 48 kilójával, és a szépen tenyérbe illõ nem éppen kicsi melleivel.

Megbeszéltem Gabival, hogy este 9 órára elmegyek érte taxival, beülünk valahava meginni egy-két italt, és irány a buli, ahol majd találkozunk Edittel is.

A megbeszél idõben megcsörgettem a lakása elõtt várakozó a taxiból, Gabi kért pár percet. Meglepetésemre Edittel együtt lépett ki a ház kapuján. Editet meglátva szinte sokkot kaptam látványától. Hosszú világosbarna haja kiengedve a vállára omlott, egy testhez símuló fehér nadrág, kis fehér szandál, és szintén fehér felsõ volt volt rajta, mely köldöke felett véget is ért. A köldökében villodzó pearcing koronázta meg megjelenését. Bepattantak a taxiba, és irány a kedvenc sörözöm, útközben kitaláltuk, hogy hova is kellene menni táncolni.

A sörözöben a lányok velem szemben foglaltak helyet, és elkezdtünk iszogatni. Én le sem tudtam venni a szemem Editrõl, fõleg miután rádöbbentem, hogy nincs rajta melltartó, mellbimbói pedig majdnem átdöfik felsõjét. Mikor Gabival pár percre magunkra maradtunk kacéran meg is jegyezte:

- Látom tetszik a látvány, de ne bámuld már szegény barátnõm melleit ilyen feltünõen.
- Miért hisz tökéletesek.

De itt be is kellett kis eszemcserénket fejezni, mivel Edit visszaérkezett hozzánk. Néhány ital elfogyasztása után a lányok elkezdtek oldódni, egyre cserfesebbé, felszabadultabbá váltak, így megjegyeztem, hogy akkor mehetnénk is tovább. Ez ellen nekik sem volt semmi kifogásuk, így tovább is álltunk.

A discóban folytattuk az iszogatást, melyet tánccal fûszereztünk, én közben meg csak bámultam tovább Editet. Egy alkalommal, mikor lassú szám következett Gabi felém penderítette Editet, és magunkra hagyott. Edit teljesen odasimult hozzám, mellei melkasomhoz feszültek, én kész is lettem teljesen. Áldottam az eszem, hogy mégsem az eltervezett vászom nadrágot vettem fel, hanem egy farmert, fõleg mikor éreztem, hogy férfiasságom kezd önálló életet élni. Szerencsére vége lett a számnak, reméltem, hogy Edit semmit sem vett észre az egészbõl. Hogy lehûtsem magam be is kellett dobnom egy dupla whisky-t. Folytatódott az este, a lányok az elfogyasztott italok hatására egyre erotikusabb táncokat vetettek be, Editet nézve végkép elvesztettem az eszem. Tánc közben azon vettem észre magam, hogy a két lány közrefogott Gabi a hátam mögött, míg Edit szembõl símul hozzám nekem háttal. Edit megfogta a kezem, és a csípõjére tette, miközben a formás fenekét ágyákomhoz szorította. Ebben a pillanatban képtelen voltam takargatni, hogy miként hat rám, farmer ide vagy oda, mivel az átlagtól kicsit nagyobb szerszámomnak már nem tudtam parancsolni. Nem tudta nem észrevenni, hogy milyen hatást gyakorol rám, megfordult odasímult hozzám és közölte velem:

- Felizgattalak?
- Nem kicsit, õrülten kívánlak.
- Akkor lépjük le innen.
- Gabival mi legyen nem hagyhatjuk csak úgy itt.
- Hívjunk taxit, vigyük haza és miénk az este, vagy a hétvége ahogy akarod.
- A hétvége!

Válaszoltam a nagy hangzavar közepette. Ekkor Edit Gabihoz hajolt, mondott neki valamit, aki bólintot, majd Edit megfogta a kezem és elindultunk kifelé. Kiérve egy szó nélkül taxiért esedeztem, majd irány Gabi lakása. Miután elköszöntünk tõle gyorsan kitettük, ekkor Edit hozzám fordult:

- Én komolyan gondoltam, amit a discóban mondtam.
- Természetesen én is.

Ekkor megcsókoltam, mivel rutinosan mellé ültem a hátsó ülésre. Hevesen visszacsókolt, majd finoman beleharapott az alsó alkamba, mely meglepetésemre nem fájdalmat, hanem mérhetetlen izgalmat okozott. Bemondta címét a taxisnak, mikor kérdõn néztem rá, hamisan közölte velem, hogy ha nálam tõlti a hétvégét szüksége lessz néhány dologra. Miután megtettük a kis kitérõt, és feljutottunk a lakásomra a nyakamba borult az elõszobában, és hevesen elkezdtünk csókolózni, ekkor már nem tûrtõztettem magam hevesen elkezdtem gyúrni melleit és igen formás fenekét. Kis idõ elteltével eltólt magától majd feltett egy kérdést, mely következtében elvesztettem az eszem:

- A fazonra igazított vagy a csupasz puncit szereted inkább?
- A csupaszat.
- Jó akkor elmegyek zuhizni, ha gondolod tíz perc múlva követhetsz.
- Úgylessz.

Felkapta a sporttáskát, amit magával hozott, és bevette magát a fürdõbe. Kis idõ elteltével utánna mentem, a zuhany alatt állt és folyatta magára a vizet. Ledobáltam a ruháim és mellé léptem a zuhanyfülkébe, ismét heves csókolózásba kezdtünk, szerszámom ekkor már rendesem megkeményedett, Edit teljesen hozzám símult, szerszámom ügyesen lábai közé igazította, én meg a fenekét simogattam egyre intezívebben, majd megfordítottam, hogy nekem háttal legyen, elõszõr melleit vettem kezelésbe, mikozben a nyakát csókolgattam, majd lassan jobb kezem elindult lefelé a hasára. Mikor ott is végeztem gondoltam lépjünk tovább így kezem teljesen síma szeméremdombjára tévedt, ekkor mély sóhajtott, én pedig haladtam tovább. Az egyik újjamat óvatosan csiklójához érintettem, és elkezdtem azt simogatni, melynek hamar meg is lett a hatása, mive egyre szaporábban kezdte kapkodni a levegõt. Ekkor egy kicsit eltávolodott tõlem, majd közölte velem, hogy ha jót akarok magamnak hamar befejezem a zuhanyzást, kilépett a zuhany alol, felkapta a táskáját, és már ott sem volt.

Befejeztem a zuhanyzást, megtörölköztem és követtem démonom. Ekkor már Edit a nappaliban ült a kanapén kezében egy pohár itallal. Egy fekete combfix volt rajta, mely teljesen megõrjített.

- Kiszolgáltam magam, ha nem baj? Ez is tetszik ugye?

Majd válaszra nem várva folytatta monológját.

- Gabi mondta, hogy ezzel teljesen le foglak venni a lábadról.

Na szép kis összeesküvés áldozata lettem gondoltam magamban, de nem szóltam egy szót sem, inkább odaléptem Edithez, letérdeltem elé, és elkezdtem simogatni a combját. Õ közben kortyolgatta az italát, kacéran rám mosolygott, majd mikor egyre feljebb haladtam lassan száttárta combjait. Ekkor letette a poharát, becsukta a szemét és átadta magát az élvezetnek. Én végigcsókoltam combjait, majd nyelvem hegyével sima szeméremdombját kezdtem el ostromolni. Ekkor Edit mégjobban széttárta formás lábait, én pedig csiklóját vettem kezelésbe. Csiklója alaposan megduzzadt, mely nagyon felizgatott, egyre hevesebben nyalogattam azt. Mit ne mondjak Edit alaposan benedvesedett tevékenységem hatására, és ismét elkezdte kapkodni a levegõt.

- Magamban akarlak érezni.

Közölte velem, majd megfogta férfiasságom és azzal kezdte el csiklóját simogatni, majd néhány pillanat múlva beillesztette azt szeméremajkai közé. Én fejemet vesztve tövig döftem nedves puncijába farkam, melynek meg is lett a eredménye, mivel Edit hangosan felsíkított.

- Fájt drága? - kérdeztem
- Nem csak nem voltam felkészülve a mozdulatra, csináld nagyon jó. - válaszolta

Én pedig ütemesen mozgattam a csípõmet, Edit egyre hangosabban kapkodta a levegõt, éreztem, ha ezt így tovább folytatjuk hamar végem lessz, amit nem akartam. Minnél tovább ki akartam élveszni hüvelye forró szorítását, ezért kicsit visszavonulót fújtam. Ismét megcsókoltam ágaskodó mellbimbóit, majd finoman négykézlábra állítottam. Elkezdtem háturól nyalogatni csiklóját, majd \"véletlenül\" nyelvem a másik bejáratra tévedt. Mélyen felsóhajtott, mikor nyelvemmel óvatosan a rózsaszín kis lukacskát kezdtem izgatni. Formás kis feneke látványa teljesen elvarázsolt ezért megfogtam a farkam, és ismételten eltüntettem azt srózsaszín szeméremajkai között, megfogtam csípõjét, ráhúztam magamra. Ütemesen elkezdtem dugni hátulról, miközben egyik újjamat óvatosan feneke bejáratához illesztettem, és elkezdtem azt is izgatni. Anusza egyre jobban kitágult így egyre mélyebben nyomtam fenekében újjamat. Mikor a második újjamat is megpróbáltam beledugni fenekébe felszisszent.

- A fenekemmel óvatosan, mivel az még szûz. Mindig izgatott a dolog, de eddig nem próbáltam. De most nagyon tetszik a dolog.

Közölte velem, így óvatosabban támadtam. De a látvány, és a tudat, hogy meg fogom kapni remélhetõleg a másik bejáratot is teljesen felizgatott, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Ezt közöltem is Edittel, mire Ó kezelésbe vette csiklóját. Hála újjai játékának éreztem, hogy nemsokára elélvez ezért egyre erõsebben toltam bele farkamat, ennek meg is lett az eredménye, mivel nemsokára éreztem, hogy hüvelye ütemesen összerándul, nekem sem kellet több hatalmasat élveztem szép illatos pinájába. Miután mindketten elélveztünk még egy kicsit benne maradtam, hagytam magam ott ben lelankadni, hisz oly jó meleg, és szûk helyen voltam.

Miután eltávolodtam, ismét elkezdtünk beszélgetni, tõltöttem mindkettõnknek egy italt. Beszélgetés közben természetesen az eseményekre terelõdött a szó. Megbeszéltük, hogy inkább átmegyünk a hálóba hisz a francia ágyon sokkal jobban el tudunk helyezkedni, mint a kanapén. Megbeszéltük eddigi tapasztalatainkat a szex terén, ki mit, és hogyan szeret.

Átköltözve a hálóba ismét hatalmas csókcsatába kezdtünk, majd egyszer csak felpattant és a lábaim közé helyezkedett, és hevesen elkezdte szopni a farkam. Nagyon jól csinálta, én megfogtam a fejét, és ovatosan próbáltam irányítani, hogy minnél jobban eltüntessem magam a szájacskájában, ez sajnos nem vezetett sok sikerre, de ennek ellenére Edit lelkesen próbálkozott. Egy hírtelen gondolattól vezérelve átfordítottam 69-be. Én alul, Õ pedig rajtam, így én is elkezdtem kényeztetni. Egyere jobben bevadultunk, én nyalogattam a csiklóját, miközben ismét a popsiját kezdtem ostromolni. Elõször egy újjammal kényeztettem, majd óvatosan beerõltettem a másodikat is. Ez már annyira felizgatott, hogy kis idõ után úgy döntöttem, hogy nekem pihennem kell, így ismét pozitúrát cseréltünk. feltérdeltettem az ágy szélére, és így izgattam tovább a fenekét, miközben Õ egyre csak a csiklójával játszott. Egy kis testápoló segítségével egyre mélyebben tudtam bedugni az újjaim a fenekében, melyet szemmel láthatóan egyre jobban élvezett. Gondoltam eggyet, és jött a harmadik újjam, mely egy kis próbálkozást követõen szintén becsússzant az édes kis popsijába. Közben edit megint elkezdte kapkodni a levegõt, majd rámnézett és megkérdezte, mogy megpróbálom-e beletenni a fenekébe, mivel már nagyon kiváncsi, hogy ez milyen érzés lehet. Engem nem kellett kéretni, és óvatosan a popsihoz szorítottam a farkam, majd nagyon óvatosan egyre mélyebbre hatoltam. Olyan szûk volt a popsi nyílása, hogy majdnem elélveztem mikorra sikerült egyre mélyebbre hatolnom. Kicsit így maradtunk, majd elkezdtem nagyon lassan mozogni, mely csodálatos érzés volt számomra. Neki is tetszett a dolog, mivel egyre jobban tólta hátra a fenekét, néhány perc elteltével sikerült már tövig hatolnom fenekébe. Edit ekkor elkezdett remegni és kérte, hogy élvezzek a fenekébe, melyet én örömmel meg is tettem. Ekkor nem maradtam benne, hanem óvatosan távoztam a popsijából, majd mellé feküdtem az ágyra.

- Na milyen volt a popsi szex?
- Érdekes, de egyben nagyon kellemes, ezt még meg kell ismételnünk, minnél hamarabb. Nem is értem, hogy ezzel miért nem próbákoztam korábban. De most pihenjünk egy kicsit, hisz elõttünk az egész hétvége.

Ezzel egyett kellett értenem, amúgy is már hajnali 4 óra volt, így ideje volt eltenni magunkat másnapra, hisz akkor még csak péntek volt. Még egy darabig beszélgettünk, majd hátat fordított nekem, és mondta, hogy mostmár aludjunk, mert másnap nem leszek használható ha nem pihenem ki magam, és ezt nem szeretné. Kis idõ után egyre lassabban vette a levegõt, elaludt. Csodálatos látvány volt a combfixében, miként az ágyamban fekszik takaró nélkül, hisz elég meleg volt. Így én is álomra hajtottam a fejem.

Másnap reggel arra ébredtem, hogy ......

De ez már egy másik tõrténet, ezt majd legközelebb megosztom veletek, úgyis elég hosszúra sikerült a tõrténetem, de így volt teljes.

Nézd meg Zsolt többi szexi történetét is!