Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


Első masszőr
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2011-09-07
Megtekintve:
2720
Szavazatok száma:
26
Összpontszám
236

Sokat gondolkodtam hogy leírjam-e az első erotikus élményem, nem sokan tudnak róla és nem is épp hétköznapi dolog.
De végülis ez egy ilyen jellegű ismerkedő oldal, szóval akkor már \"eldicsekszek\" vele. :)
Pár éve történt hogy családdal elmentünk vidékre nyaralni, egy kellemes kis panzióba, minden rendben volt.
A szállás akciós volt, így mindenkinek egy masszázs is járt hozzá ajándékba. Apukám és anyukám is volt már lent, én következtem.
A masszőrnek egy külön szoba volt fenntartva a jacuzzi mellett.
Bementem, egy átlagos középkorú pasi volt. Rendesen köszöntünk egymásnak, tök kedves volt, levettem a köntösöm és bikini volt rajtam.
Ekkor jött az első nagy meglepetés. Ahogy kezdtem volna az ágyhoz odamenni megszólalt hogy bikini nélkül szokás.
Pillanatra totál ledöbbentem, előtte még egy barátom se volt aki ruha nélkül látott volna. Rögtön mondtam is hogy szeretném azért hogy maradjon rajtam.
Rögtön elkezdett nagyon meggyőzően győzködni, hogy ne féljek semmitől mert tényleg bikini nélkül szokta az olaj miatt, különben nem lehet kimosni, stb.
Előtte még sosem voltam hivatásos masszőrnél és annyira mondta a dolgait, hogy végül azért elég kínosan de belementem.
Iszonyúan szégyelltem a helyzetet, még csak el se fordult ahogy lehúztam magamról, próbáltam is magam takargatni.
Nehezen így végül felfeküdtem hassal az asztalra és elkezdte a masszázst. Teljesen rendben volt a dolog, a lábamtól haladt felfelé, semmi olyan dolgot nem csinált eleinte.
Végigmasszírozta a lábaim, a hátam, utána tért eléggé a popsimra, kissé el is időzött ott, az azért már nem csak szimpla masszázs volt.
Igazán meg se tudtam szólalni, olyan volt a helyzet hogy valahogy annyira fokozatosan jutott oda, hogy tényleg kínos lett volna mondani hogy ne.
A határ az volt mikor rendesen a popsilyukamhoz került az ujja, akkor szóltam neki hogy azt inkább ne. Nagyon szégyelltem a helyzetet!
Próbálta menteni a helyzetet és megkért hogy forduljak át a hátamra, és normálisan folytatta a masszázst.
Annak ellenére hogy a kezei nagyon finomak voltak és jó érzés volt ahogy csinálta, még mindig iszonyúan szégyelltem magam, hogy egy idegen pasi előtt fekszek meztelenül.
Intim területen is teljesen csupasz voltam, szinte éreztem ahogy bámul közben.
Egy idő után nem bírt magával és egyre jobban a melleim vette célba, fokozatosan kezdett egyre jobban fogdosni, az előző rászólás után még cikibb lett volna újra szólni, végülis massázs.
Közben egyre jobban éreztem hogy már nem masszázs mozdulatok, inkább simogat és fogdos, nagyon vert a szivem. Kedzett lejjebb csúszni a keze a hasamhoz, azokat a mozdulatokat viszont nagyon érzékien csinálta!
Az intim területet eleinte kikerülve az alhasamat és combjaimat is nagyon végigsimogatta, a szégyellős érzés akkor kezdett átfordulni kicsit beindulós érzésbe...
Ahogy a combjaimon dolgozott olyan finom mozdulattokal persze egyre jobban kezdte széthúzni a lábaim, amit azért elég lassan hagytam.
Rátért a belsőcombomra és néha-néha már puncimhoz is hozzáért, eleinte azért eléggé remegtem rajta egyet. Nagyon fura volt az a kettős érzés, hogy szégyelltem is magam, de kívántam is hogy több legyen!
A combjaim után az alhasamra \"véletlenül\" kicsit több olajat öntött, puncimhoz is odafolyt, sőt még bocsánatot is kért hogy több lett, a kezével pedig szinte azonnal elkezdte szétkenni, és különösebb óvatosság nélkül a puncim is végigkente...
Hát attól nagyon elöntött a forróság és egy kis nyögés kicsúszott a számon, nem is mondott semmit rá, csak folytatta a puncim masszírozását kívülről.
Pár mozdulat után a kinyújtott lábaimat feljebbhúzta és nagyon kedvesen megkérdezte hogy szeretném-e hogy folytassa. Nagyon zavarban voltam és szerintem nagyon halkan szinte remegve mondtam hogy igen.
Elég alaposan beolajozta a kezét, az egyiket az alhasamra tette, a másikkal pedig a puncim bejáratánál kezdett körbe-körbe simogatni, nagyon érzékien.
Egy idő után megszólalt kb olyasmit hogy lazítsam el magam, finoman nyomta a hasam a másik kezével pedig egy ujját elkezte betolni a puncimba... Nagyon felsóhajtottam rá, ez már határozottan több volt mint sima masszázs!
Mosolyogva kérdezte hogy meg hogy jó érzés-e, és mondtam hogy igen. Finoman nagyon lassan elkezdett egy ujjával ujjazni, jó pár percig csinálta, nagyon izgató volt, egyre hevesebben vettem a levegőt, alig bírtam visszafogni hogy ne nyögjek.
Kivette az ujját és megint nagyon bekente a kezét, valami olyasmit mondott hogy csak engedjem el magam, bízzam rá magam. Jaj, nagyon szégyelltem a dolgot!
Újra a puncimhoz nyúlt, és hirtelen kicsit feszítő érzést éreztem, ekkor már két ujját tolta belém! Az eddigi finom ujjazás helyett most erősebbre váltott, lassabb, de erős, nagyobb modulatokkal ujjazott.
Egy idő után ahogy nagyon mélyre nyúlt, mélyen hagyta az ujjait és éreztem hogy belülről masszíroz, nagyon forró érzés kezdett elönteni!
Rákérzdett hogy közel járok-e már, mondtam hogy igen, erre két ujjal elkezdett hirtelen hevesen ujjazni, elég gyorsan, amitől pedig már nem volt megállás, és nagyon elkezdtem nyögni is, nem bírtam már visszafogni.
Hatalmas orgazmuson lett, előtte ugyan csináltam már magamnak párszor, de ilyen intenzív érzés még nem volt! Ahogy vége lett az érzésnek, lassan kihúzta az ujjait és még simogatott egy kicsit levezetésnek.
Újra az a nagyon szégyellős érzés fogott el hogy mit csináltam, nagyon kínosan éreztem magam! Utána mondta hogy egészségemre, meg hogy reméli hogy jól esett, kb köpni nyelni se tudtam, nem tudtam mit mondjak, kb csak hogy igen.
Mutatott a zuhanyzó fele hogy ott le tudom mosni az olajat és hogy máskor is vár szeretettel, persze sose mentem vissza.
Hát ez volt életem első erotikus élménye igazi férfival.
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek