Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Jenny
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7365
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2011. szeptember 01.

Az igazi szex

Sziasztok!
Elõször is szeretném megköszönni a pozitív véleményezést. Sokat gondolkodtam, hogy melyik történetemet osszam meg veletek és arra jutottam, hogy az a legjobb, ha egy story nem csak szórakoztat, esetleg elgondolkodtat, hanem oktat is. Ha figyelmesek voltatok, akkor észrevehettétek, hogy jelenlegi életem ott kezdõdött, ahol az elõzõ mese véget ért. Annak fõhõsével még egy napot volt szerencsém eltölteni, mielött utól érte õt a korai vég.
Menetrend szerint eljött az én életemben is az a korszak, amikor az embernek mindig több és több kell. Átmenetileg magamra öltöttem egy jobb fajta skizofrén jellemvonásait. Nappal becsületesen tanultam és dolgoztam, éjszaka pedig kiéhezett szuka módjára lestem a prédát. Mindenhol és mindenkiben azt az éjszakát kerestem, ami idáig juttatott. Kocsmák, klubbok, casinók mélyén kutattam Õt, de két éven keresztül be kellett érnem másokkal. Voltak jó élményeim, de eggyik sem volt az a vad,állatias ösztönszex amire én vágytam.
A mese 2009. Augusztusában folytatódott, ezt osztom most meg veletek.

Tipikus nyár végi hangulatban baktattam hazafele,valamikor hajnali 2 óra tájékán, újdonsült kísérõmmel a néptelen budapesti utcákon. Éppen arról szónokolt,hogy miért nem hívtunk taxit. Gondolataim már rég másfelé jártak, órákkal korábban konstatáltam, hogy megint egy üres fejû szépfiú akadt a hálómba,akivel max. annyira megyek,hogy kiéhezett puncim pár órára felhagy a bizsergéssel.
Éppen a Gellért tér környékén jártunk, amikor hangos kiabálás és üvegcsörömpölés hasította ketté a nyugodt,hûvös éjszakát. Ilyedten rezzentem össze, mert elszoktam az éles hangoktól és a sötétben bizonytalanul kerestem a hang forrását. Pont a tér közepén két népesebb csoport gyülekezett, láthatóan nem épp udvarias beszélgetés céljából. Azt sose tudtam meg, hogy mi volt a vita tárgya, de komoly riadalmamra egymásnak ugrottak az ellenséges táborok kepviselõi,aminek az lett a vége,hogy 3-4-en a földön maradtak,a többiek pedig két irányba menekülni kezdtek a 11.kerület éber õrei elõl. A nagyobb csoport egyenesen a híd felé vette az irányt,éppen arra,ahol én és drága \"testõröm\" megrökönyödve álltunk.-Jönnek a huligánok,induljunk innen! - súgta Csabi. Mielõtt válaszolhattam volna olyat láttam amitõl még a szívverésem is elállt. A tömeg élén az én 2 éve nem látott szexistenem rohant felém félmeztelenül,mocskosan,felrepedt szemöldökkel. Átvillant az agyamon,hogy ha itt,most nem cselekszem akkor elviharzik mellettem és soha többet nem látom. Még a gondolattól is kétségbe estem, hogy itt van egy karnyújtásnyira és mégsem lehetek újra vele. Testem minden porcikájában felizzott a vágy,hogy magam mellett,magamban akarom érezni õt. A józan ész még haloványan az agyamba csempészte a gondolatot, hogy ez olyan mint a filmekben, ez nem lehet valóság, de az adrenalin már hajtott felé,tudtam, hogy az õ karját markolom meg pillanatokon belül. Határozott mozdulattal mélyesztettem mind az öt körmömet az alkarjába, ahogy elhaladt mellettem. A másodperc tört részéig úgy festett én is a földön fekvõk sorsára jutok, már lendült felém az ökölbe szorított kéz,de akkor megvillant a felismerés gyönyörû mélykék szemében. Ahogy akkor a szemembe nézett,az önmagában felért egy orgazmussal.Mire ezt végig gondoltam már nem engem nézett,hanem a hátam mögött közeledõ rendõrautók fényeit. Elhadart egy címet,majd agresszív mozdulattal kitépte kezét a kezembõl és elrohant.
Jó öt perc kellett,mire észbe kaptam, hogy a másik kezem valaki kezében van és mivel nem volt kedvem magyarázkodni nemes egyszerûséggel követtem a példát és gyorsan átfutottam a híd pesti oldalára,szó nélkül otthagyva \"lovagomat\" az éjszakában.

Egy órával késõbb már az említett cím elõtt álltam tanácstalanul. Mivel nem mondta milyen nevet keressek,fogalmam sem volt róla melyik csengõt kéne nyomnom. Hajnali 4-kor azért mégsem illik bárhova becsengetni... Épp azt fontolgattam,hogy elundulok haza,amikor léptek zaját hallottam a hátam mögött. Megfordultam és szemtõl-szembe találtam magam álmaim férfijával. Nem szólt egy szót se,csak fáradtan átölelt,éreztem,ez most más lesz mint az elõzõ alkalom. Megborzongtam,minden érzékszervemmel rá koncentráltam,éreztem a teste melegét,illatát, hallottam a lélegzetvételét,láttam a nyakán megfeszülõ tetovált angyal szárnyait,és a rajta végigszaladó verejtékcseppet. Most is idegen volt,de a kémia azonnal mûködésbe lépett. Végig simította a hátamat,ott ahol a kivágott felsõ nem takarta,megremegtem és máris nedvességet éreztem a lábam között. Kiengedett az ölelésbõl,végig nézett rajtam,én is rajta. Ágaskodó szerszáma jól kivehetõ volt a farmeron keresztül is,nem csak az én fantáziám indult be...

Sötét,szûk kis lakásba vezetett be,azt sem hittem volna,hogy ide befér egy ágy. Elsõ utunk a fürdõszobába vezetett,itt mintha vissza nyerte volna régi agresszív önmagát,újra nem volt más,csak ösztönlény,mint mi mindannyian.
Õrült hévvel nekem esett, vékony felsõmmel nem finomkodott,ahogy volt lerántotta rólam,éreztem,hogy a nyakamba vág,talán még vérzik is. Most már nem érdekel semmi,újra itt vagyok! A melltartóm sem úszta meg egyben és a tangám sem.A szoknya könnyen lekerült,a combfix pedig maradt a helyén. Amíg vetkõztetett végig olyan hévvel csókolt,hogy már nem éreztem az ajkaimat,borostája már most kikezdte finom bõrömet,de minden fájdalmat elnyomott a lüktetés,ami szétáradt a testemben. Lenyomott a kád szélére,a nyakába kapta a lábaimat és iszonyatos erõvel nyalni kezdte vérrel teli puncimat. Nyelve nyomán szeméremajkaim szétváltak,így utat engedve ujjainak,amiket egyre erõszakosabban,mégis gyilkos lassúsággal táncoltatott bennem.Megbabonázott a látvány,tágra nyílt szemekkel gyönyörködtem benne és a mozdulataiban. Az orgazmus elõtt még láttam,hogy rám villantja kék szemét,aztán jött a boldog tudatlanság állapota. Megfogalmazhatatlan érzés áradt szét bennem,a gerincembõl kiindulva,mintha minden energiám egyszerre szabadult volna fel. Remegve,sikoltva élveztem el,minden újabb hullámmal végig vonaglott a testem és próbáltam arrébb húzódni,hogy nyelve ne érje el lüktetõ,érzékeny csiklómat,de mint elsõ alkalommal most sem hagyott menekülni. Erõszakosan magára húzott,és szívott ahogy tudott. Akciója végén új orgazmus kíséretében kéjnedvemhez bizony további nedvesség is társult. Amikor ezt érzékelte maga fölé emelt,így egyenesen a szájába és mellkasára spricceltem. Kicsit szégyeltem magam,mert ilyen még nem fordult velem elõ,de ez az orgazmus ezerszer elsöprõbb volt,mint bármelyik eddig. Õt annyira bevadította az én kielégülésem,hogy tovább nem tûrtõztetve magat talpra állított,a hátam mögé került és mint egy állat lenyomta a fejem,hogy az szinte a lábam között legyen. Minden elõkészület nélkül fenekemnek feszített kõ kemény szerszámát és egy hatalmas lökéssel szinte megszakítva a bõrt, belém hatolt. Olyan fájdalmat még sosem éreztem mint akkor,sikítottam és ordítottam, könyörgtem,hogy ne csinálja,de három ujját a hüvejemben tartva és a derekamat markolva magához bilincselt. Elõször nem mozgott,csak a farka lüktetését éreztem,azután finoman kijjebb húzta,majd újra irtózatos lendülettel visszanyomta csont száraz popsimba a szerszámát. Azt hittem elájulok,de fél kezével már a hajamat markolta és feszítette hátra a fejemet,hogy talpon maradjak. Gyors,határozott mozdulatokkal kefélt tovább,hisz õ nem érezte kínomat,õ csak tudta és ez még jobban felizgatta. Végre több perc után abbahagyta és kérte kövessem a szobába.
Bevezetett a hálóba és leheveredett az ágyra én rögtön fölé kerültem, 69-es pózban. Ahogy számba vettem hatalmas szerszámát vér ízét éreztem,tudtam,hogy a sajátom és ez megvadított. Minden tudásomat latba vetve nyeltem a farkát,mintha gyerekjáték lenne. Õ egyre gyorsabban körözött a vaginámban a nyelvével és mikor éreztem,hogy közel vagyunk a csúcshoz megparancsolta: -Pisilj te kurva! Én pedig eleget tettem a kérésnek. El sem hiszem,hogy ilyet csináltam,de érezhetõen hatalmasat élveztünk tõle mindketten. Alig bírtam nyelni a spermáját,egy része vissza is folyt,de amint levegõhöz jutottam szépen letisztítottam magam után a terepet.
Mikor kicsit lecsillapodtunk, bocsánatkérõen rám nézett és kérte,hogy aludjunk pár órát. Nem szóltam,csak fáradtan pislogtam rá,láttam a szemében,hogy itt még nincs vége az akciónak. Egymás karjaiban aludtunk el...

Pár órával késõbb jött a folytatás,ha érdekel valakit jelezze és részletesen beszámolok.
Kedves olvasók,remélem megtaláljátok a tanulságot!

Nézd meg Jenny többi szexi történetét is!