Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Cs. Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10735
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2011. augusztus 27.

Elcsorgott a titkárnõnk

Pár éve egy számítástechnikai cégnél dolgoztam, ahol egy jópofa titkárnõvel voltam egy szobába. Tetszett, kellemes csinos 25 év körüli csaj volt, de pasija volt, így nem igazán tudtam befûzni, pedig jó lett volna, kívántam mint a fene.
Mivel Ági bizonyos szintig kapható volt a szex-témákra, néha mutogattunk neki pornó jeleneteket a neten, és nem volt ellenére megnézni, a dugást, leszbit, nyalást, szopást, masztit, szóval az extrémebbeket kivéve mindent megnézett, aztán csak mosolygott...
Aztán felkeltette egyszer a figyelmemet, hogy mikor néztünk pár jó kis maszti videót (jó közeli felvétel volt) egy igen dögös csajjal, aki két jelenetben is nagyon elment, az nagyon tetszett neki, és utána nem sokkal kiment a WC-re. Mikor visszajött, a WC melletti kis beugróban megállt, én meg épp odaláttam az ajtó üvegének tükrözõdésében, és láttam, ahogy óvatosan felemeli a szoknyáját, és valamit matat a lába között, mintha nem törölte volna meg a punciját. Vissza is ment a WC-be, majd pár mp. múlva lehúzta megint azt, és aztán jött ki.

Nyár volt, meleg, kis vékony ruhája volt, beindult a fantáziám, korábban tett rá utalás már hogy vagy csupaszra borotválja, vagy néha csak pici csíkot hagy, és szinte láttam magam elõtt a fincsi puncijának kisajkait... na erre beugrott egy tréfa: gondoltam meglesem már, ha közvetlenül nem tudom élvezni a testét, kieszeltem egy kis kandikamerás dolgot neki.

Tudtam, hogy a következõ napokon késõbb megy haza, mert egy összetett projekt ajánlatot kell készítenie, és ezzel fog dolgozni, estig, egyedül. Arra gondoltam, ha így bejönnek neki a szexvideók, csak masztizik egyet az irodában, ha egyedül van - és meghozom neki a kedvet rá :) Ráadásul már hetek óta összebalhéztak a pasijával, gondoltam ki lesz éhezve egy élvezésre.

Kigyûjtöttem egy pár igazán jó klipet, felmásoltam egy írható DVD-re, ez lesz a csali - gondoltam. Ráírtam filccel, hogy \"xxx maszti\", kis diszkrét betûkkel, de azért jól láthatóan.
Az ebédszünet alatt beszereltem egy HD kamerát úgy, hogy az asztal alá nézzen, és álcáztam ott tárolt cuccokal. A szobában volt még egy másik kamera az egyik sarokban a plafonon, az az egész szobát látta, kisebb részletességgel. És persze mindezt rögzítésre állítottam be, hogy majd lássam, mit csinál Ági, bejön-e a csalim.
A munkaidõ végén az asztalomra tettem az elõkészített pornós lemezt, rá pedig egy munka lemezt. Írtam Áginak egy emailt, amiben leírtam, hogy hol találja meg az ajánlathoz szükséges doksikat, ill. a DVD-t amin a képek vannak hozzá. Tudtam, ha azt felemeli, meg fogja látni a csali lemezt.

Mikor hazamentem, odavetettem Áginak: \"Küldtem emailt, benne van minden, majd látod!\"
\"OK rendben, szia!\" - köszönt el, majd még hozzátette: \"De én is mindjárt megyek haza, aztán majd bejövök késõbb talán.\"
Megijedtem, hogy nem lesz semmi a tervembõl, de aztán utólag kiderült, ez a fejlemény még jobb is, mint eredetileg terveztem.

Hazamentem, rettenetesen izgulva, hogy bejön-e a csali lemez trükköm, lesz-e valami a kamera felvételén. Alig bírtam magammal, ez az este lassan telt el, folyton arra gondoltam, mit csinál épp, megnézi-e, magához nyúl-e, látni-e majd valamit belõle a kamerán, jól állítottam-e be vajon az irányt, stb...

Másnap mikor beértem, óvatosan néztem a lemezt az asztalom szélén, és láttam, hogy kissé másképp van a DVD lemez, sõt, felemelve a dokumentumos diszket, a pornós lemez teljesen másképp fordítva volt, tehát biztosan kézbe vette, akkor pedig biztos voltam benne hogy bele is nézett... na ez jó jel volt!
A nap eltelt, letöltöttem a kamerák felvételeit a pendrive-omra, és siettem haza, hogy megnézhessem, mi történt elõzõ éjjel az irodában...

Otthon elindítottam a lejátszást, és mikor kikeresve megtaláltam azt a pontot, ahol bejött az irodába, a nyakamban dobogott a szívem az izgalomtól, mert tudtam, sikerült a terv eddigi része.
Kényelmesen hátradõltem, és indult az \"Ági-mozi\". Két felvétel volt tehát, egyik az asztal alatt, szembõl a széke magasságában, közepesen zoomolva, nagy felbontásban, egy pedig oldalról kissé hátulrõl, az egész szobáról. Hang is volt, de eléggé gyenge. Egyszerre néztem a két felvételt, láttam oldalt hátulról messzebbrõl, és közvetlen közelrõl az asztal alatt a lábait ahogy ült.

Bekapcsolta a számítógépét, matatott rajta, aztán láttam, ahogy az asztalomhoz megy, keresi a DVD lemezt, és ahogy vártam, meglátta alatta a pornós lemezt is. Felvette, nézegette, kicsit bizonytalankodott, majd odaült a gépéhez és betette. Elindította a videót, pár percig nézegette, majd hátradõlt, nézte az óráját, nézte az ajtót, majd kiment. Hallatszott, ahogy ráfordítja a fõbejárat nagy zárját, és visszajött, bezárta a belsõ ajtót is, majd az ablak redõnyt ellenõrizte, láthatóan azta akarta, semmi se látszódjék kintrõl, ill. senki se lephesse meg hirtelen. Húúú de izgatott lettem, ez a csaj beindult rendesen, itt maszti lesz!

Leült ismét, elindította a lejátszást megint, és mostantól az alsó kamera képe volt érdekes. Elõször csak fészkelõdött, majd elég hamar lenyúlt és simogatni kezdte a combját, majd a kis ruhája alá nyúlva a punciját, bugyin keresztül. A lábait széttette, és mindent tökéletesen lehetett látni, jól sikerült beállítanom a kamera zoomot. Erõsen dörzsölte, nyomogatta a punciját, kis fehér bugyin keresztül.

2-3 percig maszírozta a punciját, majd felállt, és sietve levette a kis fehér tangabugyit, letette az asztalára, majd felvette, és megszagolta, letette. Leült, és széles terpeszbe tette a lábait, fel az íróasztal melletti fiókosra, meg egy dobozra. Hátradõlt, és elkezdte simogatni a teljesen leborotvált, szép punciját - közben nézte a videókat. Olyan kislányos volt a puncija, szép formás nagyajkakkal, és semmi kilógó kisajakkal. Elkezdett masztizni, azt hittem ilyen nincs, hogy én ilyet felvegyek, de mégis, ott simogatta, nyitogatta a punciját, dörzsölte a csiklõját, majd ujjazta magát, 1 és 2 ujjal... közben szolídan szuszogott, piciket nyögdécselt, ahogy egyre jobban felizgult. Pár perc izgatás után helyezkedni kezdett, elõrébb ült, még jobban széttárta a lábait, egyik kezével a mellbimbõját dörzsölte, csavargatta ruhán keresztül, a puncija pedig ekkor már teljesen szétnyílt, élénk rószaszín volt és csillogott a nedvtõl, ahogy ujjazva magát szétkente a kisajkain, nagyajkain és a csiklöján. A popsilukat is símogatta, picit beleujjazott a nedves ujjával néha, majd vissza a punciba. Egyre gyakrabban ujjazta magát, 2 ujjal erõsen csinálta, láthatóan a G-pontját izgatta, ekkor mindig nagyokat nyögött, én meg extázisba kerültem, mert azt hittem menten elspriccel egy hatalmas orgazmus közben... de nem, nemsokára egy szép de szokásos orgazmussal élvezett el, rángatózott, remegett kicsit a térde, zihált ezerrel, majd elcsendesedett a székben elfeküdve. Így feküdt, vagy egy percig, szinte mozdulatlanul, majd finoman elkezdte körkörösen maszírozni a csiklóját, és ahogy dörzsölte, láttam, ahogy elkezdett a sûrû fehéres színû kéjnedv csorogni a kisajkai közül. Elõször csak 2-3 cseppnyi szivárgott lassan le a popsilukra, majd láthatõan elkezdte a hüvelyizmaival nyomni, pumpálni kifelé a nedvet, többször egymás után, és egyszercsak elkezdtek újabb cseppecskék kicsorogni belõle. A csiklója izgatását egyre erõsebben, gyorsabban csinálta, nem levezetés hanem újra felpörgetés lett a simogatásból. Ekkor egészen a hátára próbált ülni, mintha látni akarná a saját punciját, majd az ujjával szép lassan felszedett egy lecsorgó nedvcseppet, és játszott vele, két ujját összenyomta, majd újabb cseppet felvéve lenyalta az ujját, több nyalással letakarította róla a puncija nedvét. Megdöbbenve láttam, ahogy ezt újra és újra csinálta, ahogy csorgott ki belõle a kéjnedv, csak nyalta, láthatóan nagy élvezettel (ezt a felsõ kamerán láttam, az alsõ ugye csak a hasáig mutatta õt). Ez csodás befejezés lesz így - gondoltam, a kis szende Ági elég dögös, masztizik és nyalogatja az ujjáról a puncinedvét.

És aztán rájöttem, ez még csak a kezdet!

Ahogy ezt a nedv nyalogatást csinálta, az valami fantasztikus volt, egyik kezével izgatta magát, másik ujjaival a nedvet szedte fel szorgosan, és nyalogatta - õ is egyre izgatottabb lett. Ismét elkezdte ujjazni, G-pontozni magát, és most már szinte folyamatosan csorgott belõle a fehér sûrû izgalmi nedv. A látvány megbabonázott, erre nem számítottam, a puncinedv már a fenekére, onnan pedig a bõr székre csorgott le, kis vastag csíkban, mint a sûrített tej. A punciját most már fõleg csak ujjazta, és szétnyitva jól láthatóan pulzált, lüktetett a rózsaszín nyílása, a kisajkai pedig egész tisztességesre duzzadtak, kis merev taréjként lifegtek ahogy dobálta a csípõjét, egyre jobban felizgulva.

Én ennyi sûrû kicsorgó puncinedvet még nem is láttam, illetve amiket videókat láttam, azok tuti kamuk voltak, de Ágiból csak csorgott, csepegett le a székre, mintha sosem lenne vége. Ujjaira kenve nyalogatta, majd a szabaddá tett mellbimbóira is kente, aztán az megint nyalogatta, volt olyan is hogy 3 ujjal felszedve sokat szinte csepegtette a szájába, és bekapva ujjait nyalta le róluk. A második orgazmusa ez után nem sokkal jött, a puncijában 2 ujjával a rózsaszín nyílást szétfeszítve halk, kéjes kis sikolyokkal élvezett el, és a nedve még mindig csak csorgott lassan, így alélt el, én meg bármi pénzt megadtam volna ha odadughattam volna a nyelvem pár nyalásra. Nyaltam már le én is az ujjaimról sok puncinedvet (hmm de finom is az...), de ez ami itt kicsorgott Ágiból, ez egyszerûen fantasztikus volt!
Most kicsit tovább pihent, aztán óvatosan felállt, és elkezdte törölgetni papírzsebkendõkkel magát, meg a széket. Alaposan feltörölte a nagy foltot, majd a bugyiját a kezébe vette, megint megszagolta, majd felvette, és még egy zsebkendõvel törölgette a lába között, gondolom még csorgott ki nedv. Ekkor jöttem rá hogy a minap a WC-rõl kijövet is azért matatott magán, mert a videóktól nagyon beizgult és nedves lett.

Kivette a DVD lemezt, visszatette az asztalomra, majd kb. egy órát dolgozott a gépén, ekkor már semmi izgalmas nem volt a kamera felvételén.

Ágit kis szolíd vékony csajként ismerte mindenki az irodában, de hogy ilyen buja, kéjes, belevaló szexi csaj volt, ezt csak én tudtam róla a rejtettkamerás felvétel alapján. Ezt ki is használtam aztán, még fogok írni sztorit vele kapcsolatban, az sem volt semmi...

Nézd meg Cs. Róbert többi szexi történetét is!