Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Red Fõnix
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1901
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2008. augusztus 02.

Szeretni TILOS!

Talán kitalált,talán valós történet amit megosztok veletek.
Szeretek fantáziálni,és néha papirra is vete a gondolataimat.
Ez a történet azzal kezdõdöt,hogy \" Szeretnék veled Ismerkedni!
Levelek jönnek-mennek,cimek cserélõdnek!
Fotó? Húha....!! Mit is küldjek? Ami van. Nem szexi,nem erotikus,ronda!
Mit kapok? Egy kedvesen mosolygó,egészen jó alakú férfi néz vissza rám a képekrõl. Számcsere! Felhiv! Én makogok valamit, mint a partravetett hal./Nem jellemzõ rám/ Randi megbeszélve,félóra szépitgetés,aztán nosza induljunk.Mire átvergõdök az utjavitásoktól torlódó hévátjárón,már 10 perc késésben vagyok. Ahogy beállok a parkolóba,és remegõ lábakkal kiszállok,észrevesz,és kedves mosolyával az arcán már ott is van.
Bemutatkozás,a félénk puszi az arcra,esküszöm úgy éreztem magam,mint életem elsõ randevúlyán.(Pedig az igen csak régen volt)Rekkenõ hõség,a tenyerem izzad,a nyelvem megered,lányos zavaromba ide-oda fészkelödök a padon amire leültünk. Valami (megmozdult bennem) olyan érzés keritett hatalmába,mintha réges-rég ismerném. Kérdez,figyelmesen halgat,s én közben nézem a kezét.Imádom a szép férfikezeket.Fantáziám elindult./Milyen lenne,ha ezek a szép kezek átölelnének,ujjai végigcirógatnák a hátamat? Majd szemem a szájára téved.Azok az érzéki ajkak!!!! Szégyeltem magam,mert sóvárogtam a csókja után,pedig most láttam életemben elõszõr. Szemüvegén átt,mintha levetkõztetne pillantásával. Egy órát beszélgettünk,majd esti randevúban állapodtunk meg.Megtudtam róla,hogy független,hogy csak szexet keres,de valami vonzott hozzá! SZÓVAL SZERTNI TILOS!
Mégis elfogadtam a randira hivást!Este 7 óra. Ülünk egymás mellett az autóban,én oldalról nézem szép arcélét,õ észre sem veszi.Néha átsuhan az arcán egy-egy mosoly,ami olyan kisfiussá teszi.Nem-nemszerthetek bele.Talán most elõször és utoljára látom.Gombóc a gyomromban,merevség a lábaimban. Na szépen vagyunk. Kávét készit,bort vesz elõ. Ül a fotelban,és beszélgetünk.Kellemes beszélgetõpratner. Közös hullámhosszon ,de ugyanolyan zavarban vagyunk. Kezemben pohárral lehuppanok a puha szõnyegre,kezembe forgatom a borospoharat,közben arra gondolok, szertnék hozzá simúlni,átölelni a nyakát,és élvezni csókja izét.Muszáj valahogyan kezdeményezni,mert õ is szeretné, érzem,de nem mer.Összeszedem mindemn bátorságomat, elé térdelek ahogy ül a fotelbel.simogatom a kezét.Érzem,hogy tenyere nedves az izgalomtól.Inge felsõ gomjai kigombolva,kilátszik férfias /szõrös/melle,amit imádok. Ujjaimmal finoman megkeresem a következõ gombot,és ekkor csoda történik.Saját maga kigombolja az inget,mely hamarosan landol a kanapé karján.Kezei a vállanom,finoman végigsimitja a melleimet.a blúzomon keresztûl érzem forró tenyerét.
Óvatosan alányúl a blúzom alá,segit megszabadulni a feleslegessé vált ruhadarabtól.Finom remegés fut átt a testemen.Szertném,ha megcsókolna,de nem! Ad egy puszit,megcsókolja a nyakamat,majd finoman kiszabadit a melltartómból.
Cirógatja a melleimet,élvezettel nézi,amint nyelve és keze érintésétõl egyre izgatottabb leszek.Ekkor már ruha nélkül áll velem szemben.Férfiassága keménnyévállik érintésem nyomán,meg- megremeg,amint finoman izgatom.Nyelvem érintése villámként járja átt a testét.Hallom,ahogy mélyeket sóhajt.A kélyes érzés Õt is hatalmába keriti.Még,kérlek-suttogja,Ez olyan jó! Aztán kézenfog és átvezet a hálószobába. Egymást átölelve cirógatva hátrálok az ágyig,majd óvatosan a hátamra fektet.Ujra amellem simogatja,majd egyre lejebb és lejebb halad,amig végûl megállapodik legérzékenyebb pontomnál.Cirógatja a combomat,nyelvével izgat.Már alig várom,hogy végre érezhessem.Ovatosan felém hajol,és belesúgja a fülembe,hogy -Te egy kivánatos,helyes nÕ vagy\".
Ahogy a félhomályban ránézek,a szememet kereste,mélyen belenéztem,és azt kivántam hogy itt és most álljon meg az idõ.Csipõm megemelve óvatosan,lassan ,minden pici rezdülést kiélvezve belémhatolt.Vágytam a mozdolataira,és minden rezdülését hiven követve sikerült a csúcsra jutni.Izmos teste megfeszült,ahogy kellemes lágy hangját hallatva elélvezett.Még egy pillanatig átölelt majd én elindultam a fürdõ felé. Tudom õ társat keres,és féltem,hogy fog is találni olyan valakit,aki nem érdemli meg..Mint embert féltem! Kedves,aranyos ember,de kétlem,hogy én kellek neki.Búcsuzáskor csak kedvesen barátilag megpuszilt -Jó volt veled-mondta.
Aztán kikisért a hévmegállóig, Jelzett a vezetõ és a szerelvény lassan kigurult az állomásról.Amikor felszálltam,szomorúan visszanéztem egy pillanatra.Integetett,majd alakja lassan eltünt a sötétben.Talán soha nem látom õt,de kedvessége sokáig emlék lesz fájó szivemnek,akinek SZERETNI NEM LEHET!