Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3611
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2011. május 29.

Csak neked...Vágyak ébredése 1.

A férfi, akivel egy társkeresõn ismerkedtem meg, teljesen más volt, mint az eddig megismert pasik. Nem könyörgött erotikus képekért, nem kérte a telefonszámom, igazából semmit se akart tudni rólam. Egyszerûen csak a megérzéseire hagyatkozott. Küldött egy levelet, melyben ez állt: Ha különleges élményre vágysz, holnap 2-kor várlak… Cím, telefonszám… Bízz bennem!
Nem tudom miért, most nem mérlegeltem, nem morogtam magamban, hogy mit képzel, meg Jézusom, lehet, hogy pszichopata, vagy szervkereskedõ…
Én is a megérzéseimre hagyatkoztam. Próbáltam a legjobbat kihozni magamból.
A megadott címre pontosan érkeztem. Becsengettem. A férfi kedvesen fogadott. Volt a lényében valami, ami elsõ pillantásra vágyat keltett bennem.
-Helyezd magad kényelembe, vetkõzz le, addig készítek egy finom teát!-mondta. Azzal kiment a szobából.
Lassan vetkõzni kezdtem, miközben körbepillantottam a szobában. Minden olyan szûziesnek, tisztának tûnt. A fehér falak, a sötétbarna ágy, a selyemágynemû, a félhomály.

-Itt a finom tea! Nem is kérdeztem, hogy szereted-e a kínai teát?-nyújtottad felém a csészét mosolyogva.
-Igen, imádom a teákat! Ittam már igazi kínai teát, amit kínai fõzött-válaszoltam nevetve.
A tea nagyon finom, de erõs volt. Kicsit mintha elgyengültem volna tõle. Úristen!-futott át az agyamon, nem vagyok normális. Nem is ismerem ezt az embert.
-Ne gondolj semmi rosszra, lazíts-mondtad, mintha olvastál volna a gondolataimba. Dõlj le nyugodtan, hunyd be a szemed. Bekapcsolom a zenét, és gyújtok néhány gyertyát. Bízz bennem! Semmi olyat nem fogok csinálni veled, amit nem szeretnél, vagy kellemetlen lenne.
Ledõltem az ágyra. Megborzongtam, ahogy a selyem a csupasz bõrömhöz ért. Becsuktam a szemem és próbáltam ellazulni. Távolról felhangzott a zene, a tenger morajlása simogatta testemet.
Ujjaid érintése hozott vissza révedezésembõl. Lágyan végigsimítottál combomon, kihagyva szeméremdombomat, fel a köldököm vonalán egészen a mellbimbómig.
-Most megmasszírozlak, jó?-suttogtad,- és már éreztem is, hogy csorog rám valami. Méz volt.
Lágy mozdulatokkal masszíroztad a bõrömbe. A lábam ujjától kezdve a nyakamig. Kihagyva az érzékeny pontjaimat. Ez felizgatott és kiabálni szerettem volna, hogy érintsd meg a puncim, a cicim, de csak egy sóhaj hagyta el a számat.
-Mindennek eljön az ideje- suttogtad, miközben belenyaltál a fülkagylómba.
Finoman végigharapdáltad nyakam, majd lejjebb csúsztál. a bimbóm nyalogattad, szádba vetted, beszívtad.A hasamon, köldökömön folytattad a nyelvvel való cirógatást. Végre a köldökömhöz érkeztél. Most elõször érintettél a kezeddel is. Finoman, de határozottan nyitottad szét a lábaimat, fenekem alá csúsztattad a tenyered, és kissé megemeltél. Forró nyelved és leheleted simogatta, csókolta combom belsõ vonalát, szeméremdombomat. Egyre beljebb, és beljebb puncim vonalához.
-Érezni akarom az ízedet-lehelted, és most elõször éreztem benned a vágyat, ahogy határozott mozdulattal belenyaltál puncimba.
-Nagyon finom vagy! Szeretném hallani és látni, ahogy élvezel!-mondtad.
Körkörös mozdulatokkal nyalni kezdted.a csiklóm, az egész puncimat. Hol lassú finom mozdulatokkal, hol határozottan nyaltál, harapdáltál.
Egyre jobban ziháltam, éreztem, hogy lassan közeledik az orgazmus.
-Akarlak!-kiáltottam önkéntelenül.
Még ne!-lehelted-ne siessünk! Abbahagytad a nyelvvel való kényeztetést, ujjaddal összecsippentetted csiklómat, és így simogattad nyelveddel puncim vonalát. Ahogy érezted, hogy kicsit alább hagy a zihálásom, elengedted csiklómat, széttártad kelyhemet, mézet csorgattál bele.
Nyalni kezdted kelyhembõl, határozottan, kissé erõszakosan. Egyre közelebb kerültél hüvelyemhez, s.egyszer csak megéreztem nyelvedet, amint belém hatolsz. határozottan és mélyen. Még sohasem éreztem egy nyelvet ilyen erõsnek, kívánatosnak.
-Még! Még! Még!-ziháltam önkívületben. Már nem tudtam kontrollálni magam. Dobáltam testem, hogy minél mélyebben érezzelek magamban.
Abban a pillanatban, amikor a csúcsra értem, megéreztem ujjadat a popsimban. Ívben megfeszültem. A szádban élveztem el.
-Köszönöm!-suttogtam néhány perc múlva, amikor megnyugodtam.
-Most én jövök!-ültem fel az ágyon.-Hozok egy teát! Addig lazulj el…

Nézd meg kicsi gesztenye többi szexi történetét is!

3.67
4.04
2.85
4.28