Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4805
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2011. július 19.

Az elsõ szeretõi \"állásom\"

A történet egy közösségi oldalon kezdõdött. Szimpla beszélgetésnek indult az egész ami egyáltalán nem szólt komoly dolgokról mert általában viccesre fogom a beszélgetéseket de ez talán abból is adódik, hogy nem a komolyságomról vagyok híres:)
Eléggé egy hullámhosszon voltunk és szimpatikus volt annak ellenére is, hogy fogalmam sem volt ki lehet õ mert a lapján nem volt fent sem adat róla, sem fotó. Így elképzelésem sem volt személyérõl.A szimpátia egyre nagyobb lett részérõl és részemrõl is de én még mindig nem tudtam, hogy ugyan kivel is állok szemben:) ezért jöttek a kérdések, hogy ha nem okoz ez gondot akkor szeretnék többet is megtudni róla és talán kezdjük egy fotóval ha nem gond. Késõbbiekben el is küldte õket az e-mail cimemre melyek láttán csak fokozódott az a tudat, hogy közelebbrõl is szeretném megismerni mert egy vonzó, csinos, bájos hölgyel állok szemben kinek ráadásul szépek a szemei;)
Innentõl már egy kicsit komolyabb volt a további beszélgetés de még mindig nem annyira, hogy vér folyjon:))) na de ennél a pontnál derült ki, hogy azért van inkognitóban mert férjnél van és még ott a gyerek is. Én még mindig nem értettem, de attól még lehet kint fotó! ...na persze lehetne is de az oldalt arra használta, hogy szexpartner társat találjon mert otthon nem kapta meg a párjától azt amire vágyott.
Nekem sem kellett több, így a sexre terelõdött a beszélgetés:)
Mivel ahogy írtam, kölcsönös volt a szimpátia nagyon így elég nyiltan feszegettük ezt a kérdést és már chatelés közben kellõ képen felizgattuk egymást:) nagyon nem is tudtunk másról beszélni csak a szexrõl és eléggé feszegettük egymás határait, hogy ki meddig, hol, hogy, mikor, mibe menne bele és miként \"végezné\" ki a másikat;) hmm...akkor írtam is neki, hogy chatelés közben még soha nem állt a farkam és lehet, hogy csak pillanatok választanak el attól, hogy még két szó és elmegyek:) Ott ültem a gép elõtt átázott nadrágban mert annyira nedves volt már a farkam de a válasza csak az volt erre, hogy õ már a második bugyit cseréli mert annyira lucskos volt a puncija és kér 2 percet mert ha õ most nem jut el az orgazmusig akkor \"belehal\"!:) na ezt a kis idõt én is kihasználtam mivel nem sok kellett hozzá nekem sem...
Kissé nyugodtabban folytattuk a beszélgetést ezek után............. úgy 5 percig:)))
Viszont azt sikerült megbeszélni, hogy ez így nem mehet tovább és mielõbb találkoznunk kell!!!
Szerencsére 1-2 nap és sikerült találkoznunk mert azért neki annyira nem volt egyszerû az alkalmas idõpontot összehozni részérõl.
Valahol egy kicsit fura volt az elsõ találkozás pedig már szexeltünk is a neten:))) õ is tartott egy kicsit, hogy élõben nem azt kapja vissza... de nem volt gond és elég hamar az ágyban kötöttünk ki az elsõ csók után /mert abban azért sok van.../ lehet következtetni ki milyen lehet az ágyban. Faltuk egymást... nagyon jól csókolt mert éreztem, hogy van benne szenvedély ahogy bennem is és ha nem fogom vissza megam akkor fel is falom:) hmm... de nem fogtam vissza magam mert ahogy simogattam finom testét és lucskos puncijához értem a kezemmel már éreztem, hogy nekem azonnal érezni kell az ízét. Így belevetettem magam és nyelvemmel játszottam finom csiklójával és a posiját sem hagytam ki! Az elsõ orgazmushoz elég hamar sikerült elrepítenem. Folytattam tovább mert szeretek nyalni és érezni a punci ízét. Õ már a farkamat akarta érezni puncijában de még akartam egy kicsit \"kínozni\" így négykézláb állt felettem és míg faltam a puncikáját, õ a farkamat szopogatta tövig. Már szinte \"könyörgött\" hogy rakjam be mert mindjárt elélvez megint és mivel nem vagyok szívtelen, ezért engedtem neki. Ismét hamar a csúcson volt ami nekem is tetszett mert nagyon élvezte;) Nagyon nem álltunk, meg csak pozíciót váltottunk és kerek popsijával pucsított felém. Nyelvemmel ízlelgettem ismét a punciját és egy kicsit feljebb mentem a popsijához ahol nyelvem hegyével izgattam. Sokáig ismét nem bírta és követelte farkamat popsijába. Már én is éreztem, hogy sokáig nem bírom és súgtam neki, hogy a popsijába kell élveznem... sok nekem sem kellett de a legszebb az volt, hogy egyszerre élveztünk el és egy csodás órán vagyunk túl:) ...csak a végén ne tette volna hozzá, hogy legközelebb halkabban élvezzek mert a szomszéd meghallja:) (persze nevetve közölte)
...na igy lett szeretõi \"állásom\":)
Sok kellemes órát töltöttünk együtt, lenne még mit mesélnem de a lényeg, hogy nagyon jó sexpartnerek voltunk egymásnak...
A történet fintora, hogy ismerkedésünk elején kikötötte, hogy még véletlenül se legyek szerelmes belé mert a családját nem adja fel senkiért és velük marad! Én valahol éreztem és mondtam is neki, hogy nem leszek az.... viszont ez fordítva sült el, szerelmes csak õ lett...