Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tóth Béla és Tóthné Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 9273
Szavazatok: 55
Feltöltve: 2008. július 17.

Nõnap

A legutolsó nõnapot feleségem és munkatársai egy helyi szórakozóhelyen szervezték meg, amire családtagok nélkül szerettek volna menni.Máskor is szokott ilyen lenni. Ugynevezett csapatösszeszokásnak indult. Én vittem el 7 órakor és megbeszéltük hogy éjszaka 2 és 3 között telefonál, hogy mikor menjek érte vissza. 11-ig beszélgettem szomszédokkal és a neten nézelõdtem. Ekkor ugy döntöttem, hogy én is elmegyek közéjük szórakozni. Leparkoltam a szomszéd utcában, de még egy zenét meg hallgattam a rádióban. Ekkor jött ki két pasi társaságában. Még azt hittem hogy észrevette hogy ott vagyok és már jönni akar haza. De beültek az elõttem álló autóba és elindultak. A kiváncsiság nagyobb volt bennem, hogy ne mentem volna utánuk. Nem tudom mi történt a kocsiban, de mikor kiszálltak akkor a fenekét fogva kísérték fel egy lakásba. Hirtelen a meglepetéstõl nem tudtam eldönteni mit csináljak. Elõször a düh aztán a kíváncsiság lett nagyobb bennem. Utánuk mentem és láttam melyik lakásba mentek be, de ekkor már a szoknyája alatt voltak a kezek. Én is felmentem a gangra és kb 15 percig vaciláltam hogy be csöngessek-e. Mielõtt megnyomtam volna a gombot, lenyomtam a kilincset ami engedett. Nem zárták be az ajtót. Beosontam és a sötét konyhába mentem.Éppen azt mondta nekik hogy sietni kell mert engem 2 után hívnia kell. A sötétbõl mindent jól lehetett látni. Ekkor már mindhárman ruha nélkül voltak. Feleségem nagy rutinnal csinált mindent ami engem meglepett mert nem gondoltam volna az otthoni kefélések után hogy teljesen odaadóan mindenben rutinosan otthon van.
Letérdelt és elkezdte õket felváltva szopni. Ez nagyon tetszett a nála legalább 5 évvel fiatalabb kollégáinak. Majd feltérdelt az ágyra és mondta: most nyalásra nincs idõ, dugjatok. Egyik elkezdte finoman kefélni, a másik az ágyra feküdt arca elé és õ azonnal folytatta a szopását.Egy idõ után hátra szólt hogy csináld erõsebben. És a fiú szót fogadva keményebben dugni kezdte. Hamarosan cseréltek. A másik egybõl vadul dugta, amit õ mindig is nagyon értékelt, de most valahogy még jobban élvezett. Egy-egy nagyobb lökésnél majdnem tövig becsuszott a szájába a másik farka. Ekkor fulladozott ugyan de tovább szopott.A következõ cserekor azt mondta: fiuk ha lehet akkor vadabbul csináljátok, mert ennél még a férjem egyedül is jobban megkefél. Ez tetszett, bár ugye én vagyok az aki tudja hogy nem igaz. A fiu kérdezte: fenékbe is bedughatjuk?. Majd ha a pinám már megkapta rendesen. És folytatták. Majd pár perc mulva hátra nyult, kihúzta a faszt és segített átrakni a másuk lukba. Ezzel a fiuk nagyon begerjedtek és alig várták hogy cserélhessenek.Õ közben simogatta a csiklóját. A szopás persze itt félbeszakadt. Egyik fiu szólt hogy fél óránk maradt, kezdjük el amit te kértél. Lefeküdt a földre, a párom rámászott és behelyezte a pinájába. Elkezdett rajta lovagolni. A másik ekkor bekente a fenekét és finoman de tényleg finoman bedugta neki és lassan elkezdte kefélni. Közben kérdezgette hogy nem-e fáj neki. Végig élvezett, de ekkor már sikogatott. Az alsó fiu próbált vele csókolozni, hogy ne hallatszon annyira de õ már telejesen transzban volt. Majd mindketten kihuzták, õ közéjük térdelve a feneküket simogatta és hagyta hogy a spermát az arcára engedjék. Egyiket visszavette a szájába és pár percig szopta.Tanultam az esetbõl: megtanultam, hogy szereti ha keményen kefélik, ha a fenekét is dugják, nem zavarja a sperma, és ha picit iszik akkor kicsit csökken a kontroll. Mikor elmentek zuhanyozni elloptam a bugyiját és a harisnyatartóját, majd távoztam. Fél 3-ra mentem érte, benyultam a lába közé és volt rajta bugyi és harisnyatartó.Valószínüleg valamelyik kolléganõnek viszont nem.Szerintem sejti hogy végignéztem mert sokszor zavarba jön ha ilyen dolgokról beszélünk. Nem mondtam el neki azóta sem az esetet, bár sokat gondolkodtam rajta.

Nézd meg Tóth Béla és Tóthné Katalin többi szexi történetét is!