Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Budai István
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4268
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2010. december 30.

A szûz lánnyal folytatódó kapcsolatom

Említettem már a szûz lánnyal való kapcsolatom. Azóta többször is gyakorolta az elõjátékot,már rendszeresne követelte. Nagyon-nagyon tetszett neki. A farkam folymatosan szopta,és torokra szívta,élvezett amikor a geci a torkába spriccelt. Az élvezetét hangosna fejezte ki amikor a csiklójáva a számban élvezett. Többször engedte,hogy a makkom a puncijához közelítsen,és oda élvezzek. Ezt imádta csak azért is,mert utána a vágytól és a gecitõl lucskos punciját szárazra nyaltam. Egy ilyen élvezés után nagyot pihent,majd szinte lerohanva ismét a szájába vette a farkam,és vadul szopta. A farkam hamarosan lüktetve teljesne merev állapotba került,majd magára húzott, a farkam a puncijába illesztette,és a vágytól szinte ordítva mondta,hogy nyomd,nyomd tövig. Megtettem. A kõkemény farkam teljeen tövig nyomtam a puncijába. Kicsit szisszent,majd vadul vonaglott.Vadul szeretkeztünk,majd kb. öt perc mulva együtt élveztünk. Nagyot sokoltott,maikor a geci belélüvellt.

Így már nem szûz a lány,azóta már szeretkeztünk. A hatalmas álló farkam a molijával lefotózta.Mondta a barátnõinek bizonyíték kell,hogy szeretkezett. Majd a bizonyíték terén újabb ötlete támadt. Egy újabb szeretkezésünket videóra vette.
A baráõtnõinek megmutathatta,mert házibulit szerveznek,és az üzenet szerint szerint szeretnének a farkammal játszani. Én elfogadtam a meghívást.

Nézd meg Budai István többi szexi történetét is!