Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Budai István
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5052
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2010. december 30.

Szûz lánnyal

Nem itt,de neten imerkedtem meg egy 17.évében lévõ lánnyal. Sokat beszélgetütnk,majd kiderült,hogy még szûz,de nagyon érdeklõdött a szex iránt. Mwegadta az elérhetõségeit,és kérte,hogy fotózzam le,és küldjem el a farkam.Teljesítettem a kérését. Nagyon tetszett neki, csak horrorituknak ítélte meg,hogy a testébe egy 18 cm-es farok behatoljon.
Késõbb találkoztunk azzal,hogy egyenlõre csak gyakorolja az elõjátékot.
Ebbe én is belemntem. Már elsõ alkalommal végigpuszilgattam a meztelen,remegõ testét a lábújjától, a fejéig,elöl is és hátul is. Hamar felszabadultan érezte magát. A kezébe vette a a farkam, nézegette, puszilgatta,nyalogatta,majd a szájába vette,és gyakortalanul szopni kezdte.Mondani sem kell,hogy én nagyon élveztem,és a farkam egyre jobban a szájába nyomtam. Engedte,majd egyre bátrabban,szinta vadul szopta,és szívta. Gyengéden megtámasztottam a fejét,majd a farkam lassan tövig a szájába nyomtam. Õ nagyokat nyelt, de hagyta,hogy a farkam a torkig hatoljon. Lassan, óvatosan, de az élvezettõl azért kicsit hevesen, hogy is fejezzem ki mgam, nem lehet máshogy: szájba basztam,amikor élveztem a farkam teljesen a torkára nyomtam. Õ a gecit lenyelte.Majd amikor a farkam kivettem a szájából a maradék gecit az arcára folyattam.

A lány nagyon felhevült,de tartotta magát ahhoz,hogy még nem szeretné a szüzességét elveszíteni. A meztelen testét tovább puszilgattam, és a csiklóját nyalogatva, szíjva a nyelvemmel és a számmal a puncijába hatoltam,közben a csiklóját a számban az ajkamim között tartottam. Htaalmasat élvezett. Még akkor engedte,hogy a szûzhártyájáig a farkam a puncijáb tegyem. Én tiszteletben tartottam,hogy még meg akarja tartani a szüzességét,így habár hirtelen tövig a puncijéba nyomhattam volna a farkam,hisz gyakorlatilag benne volt. De nem tettem.

Azóta többször találkoztunk eljátszva ezeket,de még mindég szûz. Én is,és õ is élvezünk egymás szájába.Én élvezek közben az arcára,és a testének különbözõ részére is,fõleg a hatalmas,kökemény, körte alakú melli között.

A kapcsolatunk még mindég tart. Az elõjátékot a lány már gyakorlottan ismeri. nem tudom azonban,hogy én,vagy más veszi-e el a szüzességét. Mindenestre nekem is jó,mert végül is nõvel,annak selymes tstén,a mellei között,és a szájába élvezek.

Nézd meg Budai István többi szexi történetét is!