Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Shakti kerestetik
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2713
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2010. december 07.

Az elsõ shaktim

Mint azt a bemutatkozásomban olvashattátok, a jóni-masszázs iránt érdeklõdöm. Szerintem fantasztikus dolog. És azok szerint is, akik megélték már. Itt Európában eléggé egysíkúan van értelmezve a szexualitás, a keleti kultúrák holisztikus világképébe ez is jobban beilleszkedik. Úgy érzem, hogy a magyar nõk többségének szüksége lenne arra, hogy megéljék önmaguk egy eddig rejtett dimenzióját.
Azt a masszázstechnikát eltanultam és végre sikerült találni valakit, akin gyakorolhattam.
Jelentkezett itt az oldalon és kérdezett afelõl, hogy mi is ez, amit csinálni szeretnék, meg hogy mire van szükség. Írtam neki, hogy nyitottságra, önmaga elfogadására és gátlásainak levetkezésére van szükség, no meg egy nyugodt helyre, ahol átadhatja magát a gyönyörnek. Leírtam, hogy nagyjából mibõl áll a technika és a magyar nyelven is megjelent könyv adatait is megosztottam vele. Megerõsítettem, hogy ez nem egy szolgáltatás, szóval semmit nem kérek cserébe. Még egy pár levélváltás után telefonszámot cseréltünk majd megbeszéltünk egy semleges találkozóhelyet.
Bûbájos lány volt, nem sokkal fiatalabb nálam. Elégé erotikus kisugárzása volt, de igyekeztem ezt figyelmen kívül hagyni, hiszen mégiscsak egy masszázs volt a téma és nem szex kapcsolat. Beszélgettünk, megkérdeztem, hogy miért jelentkezett. Elmondta, hogy alapvetõen rendben van a szexuális élete - bár most épp nincs pasija, de úgy érzi, hogy több van benne, hogy a szexualitása olyan energiaforrás lehet, amit nem aknáz ki; hogy olvasott már egy-s-mást a jóni masszázsról és ezért keltette fel a figyelmét a hirdetésem. Az õszinteség nevében elmondtam neki, hogy vonzónak találom, de amatõr voltomhoz képest profi akarok lenni és azt szeretném, hogy a lehetõ legjobb élménye legyen ez a masszázs, és nem szabad másba bonyolódjunk. Azt is megosztottam vele, hogy õ lesz az elsõ shaktim. Egy kicsit elbeszélgettünk a szó jelentésén és tartalmán. Majd megegyeztünk, hogy hívni fog, ha felkészültnek érzi magát és elváltunk.
Pár napra rá hívott. Megegyeztünk egy idõpontban és megadta a címét.
Megjelentem az adott helyen és idõben egy flakon szõlõmag olajjal, egy kendõvel és egy kis tálkával. Ez utóbbi arra kell, hogy meleg vízbe lehessen állítani az olajat. Kellemes kis lakás volt, bevezetett az egyik szobába. Jó volt az idõ odabent, sem túl meleg, sem túl hideg. Mondta, hogy van egy cd-je, amirõl relaxációs zenét szokott hallgatni. Mondtam, hogy az tökéletes, ha segít neki ellazulni. Úgyhogy bekapcsolta a magnót.
Leterített egy kettéhajtott lepedõt a szõnyegre, én meg kértem egy kis meleg vizet a tálkába és beleállítottam a flakont.
Levetkõztünk. Gyönyörû teste volt, nem bírtam lecsillapítani lingamom reakcióját. Elmosolyodott ezen, én is kacagtam, de látszólag inkább jól esett neki, mintsem zavarta volna. Ez engem is megnyugtatott, lévén elsõ alkalom, volt egy kis feszültség bennem.
Lefeküdt a lepedõre, enyhén behajlított lábakkal, én meg ráültem a sarkaimra a lábai között. Csodálatosan viruló jóni tárult elém. Kicsit hevesebben vert a szívem ettõl egy darabig, de pár perc alatt átadtam magam a feladatnak és az egyetlen gondolat bennem az maradt, hogy egy csodálatos nõi testnek és léleknek segítek önmaga kiteljesítésében. A masszõr célja pedig csakis ez lehet. Az, hogy többszörös mély orgazmust lehet elõidézni a masszázzsal, csak hab a tortán.
A meleg olajból öntöttem a hasára és kentem a kezemre is, majd elkezdtem masszírozni. Elõbb a hasát és a mellkasát, szépen folyamatosan, hogy ne törjön meg a mozdulat. Majd a melleit, a nyakát és a vállát. Aztán a hasán fel, egész a nyakáig és vissza az oldalán a cipõjéig. Néha a karjaira kis kiszaladt a kezem, néha a combjaira. Ezután áttértem az ágyékának és a combai beljesjének a masszírozására, néha-néha hozzáérve a jónijához. A munkálkodásomnak megvolt a hatása. Többször felsóhajtott és éreztem, hogy egyre inkább ellazul és átadja magát a kezeimnek. Csodálatos látvány volt. Több mint látvány. Az õ lelke szárnycsapásainak szelét én is megéreztem. A tenyereimen keresztül nem csak energiát juttattam a testébe és kalauzoltam belsõ csatornáit, hanem kaptam is valamit. Valami megfoghatatlant. Lehet, hogy egy keleti embernek van erre szava, nekem nem lett azóta sem.
Ahogy egyre mélyebb tudatállapotba került, egyre inkább kitárulkozott a jónija is. Ekkor elérkezett az idõ, hogy a környékére koncentráljak. Kezdetben attól tartottam, hogy a megismert technikákat majd nem fogom tudni felidézni, de ahogy haladtam a masszázzsal, éreztem, hogy a mozdulatok belülrõl jönnek. Mint az esõ, megkocogtattam a szeméremdomb és a petefészkek környékét. A lány felkacagott, de láttam, hogy ugyanolyan mélyen van magában, mint addig. Tudtam, hogy ez benne van, hogy mindenkiben mindig más reakciókat vált ki. De tapasztalni most tapasztaltam elõször. Kértem elõtte, hogy ha úgy érzi, bármilyen gondolata támad, akár kellemes, akár kellemetlen, megoszthatja velem. De egész idõ alatt nem szólalt meg. Lehet, hogy ilyen természet, vagy csak friss ismeretségünk miatt volt e téren visszafogottabb. Remélem, nem tartott magában semmit.
Elkezdtem a nagyajkak majd a kisajkak masszírozását. Sokszor felsóhajtott. Bõven használtam olajat, nehogy megsértsem a bõrét és nyálkahártyáit, vagy bármivel kellemetlen érzést okozzak neki. Végül a csiklóját kezdtem el masszírozni. Váltakozva nyomást és körkörös mozgást alkalmazva, majd felhúztam rajta a bõrt és kivillant a gyöngyszem. Óvatosan nyúltam hozzá, de határozott mozdulattal, hogy ne nehogy kibillentsem a tudatállapotából. Pár mozdulatom után orgazmusa volt. Csodálatos érzés orgazmust okozni, így meg különösen, hogy azt az idõt az ember kizárólag a másiknak szenteli.
Folytattam a masszázst a hüvelynyílás körül, majd felváltva visszatértem a szeméremajkakra és a csiklóra is. Majd mutatóujjam óvatosan bedugtam a hüvelyébe. Csak egy ujjpercnyit. Elkezdtem dörzsölni körkörösen, közben a másik kezemet az alhasán tartottam. Többször mélyen felsóhajtott. Aztán jobban bedugtam az ujjam és végigmasszíroztam a hüvelyét körkörös pulzáló mozdulatokkal körbe, minden irányban. Ekkor felzokogott. Nem számítottam erre, és egy pillanatra megálltam, de aztán láttam, hogy egy belsõ reakciója volt csupán, így folytattam. Közben megtaláltam a g-pontját. Ekkorra már eléggé duzzadt volt, nem rejtõzött. Elkezdtem felváltva masszírozni a g-pontját és a csiklóját. Megint felkacagott, de csak egy másodpercig. Az arcán láttam, hogy feltörnek belõle érzelmek, így folytattam a váltott masszázst. Nagyon mély levegõt vett, alkarját az arca elé rakta, majd hátát a földrõl ívesen felrántva egy párszor, egy hatalmas kiáltás kíséretében ismét elélvezett.
Láttam, hogy lenyugszik, közben visszatértem a hüvelyfalának masszírozására. De már csak nagyon lágyan, majd kihúztam az ujjam és a ismét a szeméremajkakat simogattam. Majd az ágyékát, combjait körbe, egészen a fenekéig. Végül a derekát és fel a szegycsontjáig. Az egyik kezem a szíve fölött, a másikat az ágyékán tartottam, és figyeltem, ahogy szétárad benne a nyugalom. Ezután betakartam a kendõvel, amit hoztam és óvatosan kimásztam a lábai közül, nehogy felébresszem, majd lefeküdtem mellé, és néztem. Csodálatos látvány volt. Olyan mennyei fény ült az arcán, hogy megborzongtam. Mi, ha nem az egy férfi feladata, hogy egy nõt ilyen állapotba juttasson? És miért nem adatik meg sokaknak? Miért van ez a sok gátlás és szégyen a szexualitás körül itt a \"nyugati\" társadalomban? Ez a masszázs alkalmas arra, hogy ezeket a gátakat oldja, a felgyülemlett szorongást kiengedje.
Kinyitotta s szemét. Nagyon fényes volt a szeme, sokkal mélyebb, mint azelõtt. Csak azt mondta, hogy köszönöm. Mondtam, hogy nincs mit, én köszönöm. Ezt látszott, hogy nem értette, de nem foglalkozott vele.
Pár perc után felült, levette magáról a kendõt és visszaadta nekem. Kértem, hogy ossza meg velem az érzéseit, de azt mondta, hogy nem tudja megfogalmazni és nem is akarja szavakba kényszeríteni. Majd hozzátette, hogy ne féljek, mert jól vizsgáztam. Ez jól esett, bár nem volt szükségem rá. Mivel minden érzékszervemmel rá koncentráltam, éreztem rezdüléseit és tudtam, hogy megmozdult benne valami. Mondtam, hogy ha gondolja, dõljön le, én nem akarom zavarni. Felöltöztem. Õ meztelen maradt, így tovább csodálhattam. Kikísért az ajtóig és egy puszit nyomott az arcomra.
Nem egészen egy hétre rá felhívott. Megköszönte megint és megkérdezte, hogy nem érnék-e rá valamikor megint. Ennek nagyon örültem, mert ezek szerint jól végeztem a feadatom. Megbeszéltük, hogy egyeztetünk idõpontot a közeljövõre. Azóta az idõpont már megvan, de még nem múlt el.
Izgatottan várom a második találkozásunkat... na meg persze mások jelentkezését is...

Nézd meg Shakti kerestetik többi szexi történetét is!