Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Redfõnix
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3590
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2008. június 17.

Lépre csalva..................

Felnõttnek érzem magam....! Azaz éreztem! Azt hidtem jó emberismerõ vagyok.Két pici szexi történet esett meg velem a minap. Emberem felhivott,hogy hú meg ha.... ö az aki nem lódit,aki a hüség mintaképe.
Találka a cukrászda elõtt,sétas a tópartot õvezõ erdõ mélyén.Csók,hogy talán abból lemérjük,menne e ez kettõnknek? A csókja kellemes,himvesszõje merev,kicsit én is megkivántam.Emberem randit kér másnapra, majd elfelejt felhivni,hogy lemondja. Még szerencse,hogy megnézem az E-mailt,ott hablatyol valamit. Majd másnap levelet ir kedvesen a huszonéves lányomnak,miszerint tetszik neki.A\"fácán\".50 és a halál között? A másik még édesebb történet! Állitólagos \"fontos\" ember vagyok mondja õ. Mindenre kiváncsi,nyitoott kedves,megértõ pasi vagyok,aki kedvességre szeretetre vágyik.Igaz otthon minden tuti,bennem nem fogsz csalódni stilus.Kb.40 percet ecsetelte,milyen tuti pasi. Biztam a szerencsémben,randira mentem.Rég nem voltam pasival,gondoltam lesz ami lesz,jöjjön aminek jönnie kell.Elvolt ájulva magától,milyen udvarias,elözékeny. A Meci-be játsza az agyát,hogy miért nem szolgállnak már ki,majd lesül a képem mert nem találja a cukrot,majd az édesitõt. Fontos ember,minden 5 percben csöng a telefon ,mert a titkárnõ aztis behozza amit nem kell.Másél óra után belemegyek,egyefene,szex,mert már csillagokat látok olyan rég nem voltam pasival. Szemem becsukva,néha rásanditok az emberemre,aki erõlködik azon,hogy a legjobbat hozza ki az 50 évébõl.Kigyóbûvölösdit játszok,\"Csigabiga gyere ki....\" Hát nem akar. Most mit tegyek???????
Elõveszem legjobb tudásom,maszirozom,simogatom,közben jó nagyokat ásitok. A végén fölé kerekedek,nehezen megmutatom az utat,melyrõl folyton letéved.Nagy nehezen összehozok egy orgazmusnak nevezhetö nevetséges valamit.Emberem rettenetesen büszke magára. A szálloda ajtaján mint felsõvezetõhöz és udvarias pasihoz illik elsõnek lép ki.
Aztán fél óra múlva intenziven keres
,mi!nt szerelemre,hosszútávú barátra vágyó pasi. Sok sikert hozzá LÁNYOK

Nézd meg Redfõnix többi szexi történetét is!