Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Papp István
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3427
Szavazatok: 42
Feltöltve: 2011. április 07.

Találkozásaim..(1)

Nemrégiben regisztráltam itt,az elsõ idõben csak nézelõdtem, hiszen nincs elõfizetésem. Aztán egyszercsak kaptam levelet, aztán mégegyet majd nagyon nagyon sokat a történetem megjelenée után. Randikat beszéltünk meg, találkoztam nõkkel párokkal, férfiakkal. Az elsõ találkozás rendszerint nem hosszú, olyan igazi ismerkedõs egymás külsõ felfedezése.... aztán ha az ember igazán érdklõdik a másik iránt és õ is érdeklõdést mutat, akkor aztán igazán felgyorsulnak az események, az ismerkedés a külsõ felfedezését a belsõ felé irányítja. Így volt ez a múlt hét végén is, amikor Gézával és párjával Jutkával találkoztam.
Jutka fiatalos kinézetû 60 körüli, bár nagyon sokat letagadhatna belõle. Kis súlyfeleslege van, de gyönyörû a csípõje, szép dús a melle. Géza 70-en jóval felül, egyenes tartású szikár férfi, dús fehér hajjal.
A kölcsönös szimpátia nagyon hamar nyilvánvalóvá vált,az alaposabb ismerkedésre másnap délutánra meghívást kaptam hozzájuk.
Nagyon vártam a találkozót, pontosan érkeztem már vártak. Süteménnyel borral kávéval kínáltak. Meséltettek az életemrõl,a kedvenc elfoglaltságaimról, rákérdeztek szexuális szokásaimra, életemre. Aztán Géza vette át a szót, elmondta, hogy már hosszú évek óta nem tud eleget tenni cukorbetegsége miatt házastrsi kötelezettségeinek, de sajnálná, ha Jutka is kénytelen lenne beérni a segédeszközökkel, vagy az orális kapcsolattal. Már régóta járt hozzájuk egy házibarát, de néhány hónappal ezelõtt elköltözött Németországba a gyerekei után.
Mint Géza elmondta, Jutka már a kért fotó alapján engem választott, a személyes találkozás csakmegerõsítette a választásban.
Megmutatták a fürdõt, kaptam gy köntöst meg törölközõt. Mikor végeztem belptem a hálóba, már mindketten ott voltak csak halvány fények voltak a besötétített szobában Géza kérte vegyük középre Jutkát. Jutka teljesen meztelen volt a takaró alatt, kezem végigfutott bársonyos bõrén. Viszonozta az érintést, keze a hasam felé siklott, egy pillanatra elidõzött ott, majd megmarkolta ágaskodó farkamat. Géza felé fordult csókolóztak, de keze szorsan markolt továbbra is, lassan húzgálni kezdte a bõrt. Hanyatt feküdt, mindkettõnkét kézbe vette és verte a farkainkat. Gézának még lankadtan is nagyobb volt a farka mint az enyém állva, de ez láthatóan egyikünket sem zavartaGéza ujjazta Jutkát én pedig símogattam ahol értem, nagyon kívánatos dudi vol a teste. Jutka karjával fejem alányúlt, azt akarta emelkedjek fel, \"szopjad Gézut\" mondta, kezét nem vette le a farkamról.... számba vettem a farkát, és nem akartam hinni az érzékeimnek, nagyon szépen ágskodni kezdett.... szívtam szoptam, közben Jutka keményen verte a faszomat, aztán Géza felé kerekedett és rácsúszotta farkára, közben az enyémet tovább verte... Jutka hirtelen nagyon hangos lett, hosszan élvezett... majd elcsendesedett és lefordult Gézáról... Géza a farkát a számba nyomta és nagyon erõteljesen baszta a számat Jutka kicsi felkönyökölt Gézához hajolt csókolta, majd szájába vette a farkamat és elképesztõ sebességgel szopta... fogyott a levegõm, de Géza már nagyon közel volt a célhoz, összeszorítottam az ajkaim, szívtam erõsen a faszát,nagy sóhajjal ment el, nem spriccelt, lassan jött elõ a tekintélyes mennyiségû geci, ezt az arcomra kente... nagyon nagyot élveztem én is, Karl eszembe sem jutott.....

Nézd meg Papp István többi szexi történetét is!

3.6
3.02
3.58
3.21