Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Iván
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2302
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2010. július 20.

Mile High Club :)

A tûzõ nap és fülledt pára után jólesik a repülõgép hûvöse. Mire elrendezem csomagjaim, elõpakolom az úti cuccot (walkman, könyvek, papírzsebkendõk, felfújható párna), lassan kigurul a gép. Becsatolom az övem, a Jumbo középsõ részében négyes üléssorból a jobb szélsõ az enyém. Kevesen vagyunk, mellettem kettõvel ázsiai lány, apró termetû, fekete hajú, ahogy szinte mind. Összenézünk... hûûûû, de szép!!! Mindig is imádtam a távol-keleti lányokat, dús hajzuhataga fényesen csillogva súlyosan omlik vállára, mosolya kedves, sötétbarna szemében is nevetés, ahogy \"Hello!\"-t mond, kissé sután viszonozom, nem bírom levenni a szemem róla. Tekintetem idõnként tétovázva le-lesiklik, képzeletem végigsimogatja fekete rövid ujjú blúza alatt épphogy kis dombokat formáló mellét, a világosszürke, oldalzsebes sortból kibukkanó gödröcskés térdét, a sima bõrû lábszárát, egészen a vékony pántos szandálba bújtatott, kecses lábfejig, elidõzve a gyöngyházszerûen csillogó körmû lábujjakon.
Észreveszi vetkõztetõ pillantásom, és úgy tûnik, nem zavarja nagyon, kicsit megcsóválja a fejét, és elnézõen kuncog. Nála is könyv van, angol nyelvû, ha jól látom, valami mûvészettörténet lehet. Közben a gép nekilódul, a turbinák zúgása felerõsödik, a gyorsulás az ülésbe szorít. Ilyenkor mindig kicsit feszengek, számolgatom magamban, mikor jön a V0, V1, V2 sebesség, és vajon nem lesz-e gond a felszállással. Láthatja rajtam a feszültséget, felém hajol: \"Are you afraid of the flight? Don\'t worry... it\' s allright! I always enjoy it!\"
\"Thank you, I don\'t afraid... but I\'m always a little bit nervous..\" próbálkozom gyér angoltudásom kamatoztatni.
\"Take it easy! - mosolyog, és egy pillanatra a kezemre teszi a kezét \"It\'s fun!\"- majd olvasni kezd ismét.
\"I hope..\" mormogom, de közben megpróbálok uralkodni a remegésen, ami kezének érintését érezve tört rám. Nem igaz, épp csak teljesen természetes, emberi gesztus volt, én meg máris meredezni kezdek, és begerjedek... Sóhajtok, és én is elõveszem a könyvem, de csak tétován bolyong szemem az összemosódó sorok közt, ébren álmodva képeket látok magamban, megadóan hátradõlök az ülésben, és átadom magam az erotikus képzelgésnek...
... a lány ismét felpillant a könyvbõl, csak erre várok, megbámulom újból, tekintetünk összekapcsolódik... mosolyog megint, de más ez a mosoly. Pajzán, ígéretes, sejtetõ. Akár egy rafinált estélyi ruha, úgy tud kihívó lenni, hogy nem mutat igazán semmi nyilvánvalót, mégis felborzolja a képzeletet. Én is elmosolyodom, de érzem, kissé zavarodottra sikeredik. Kedvesen felkuncog, majd felém nyújtja jobbját és megszólal: \"OK, my name is Jenny, I\'m a student. What about you?\"
Kezet fogunk, határozott, de nem férfias a kézfogása, megpróbálom sokáig érezni kecses ujjait, puha tenyerét, nem is húzza el, míg nehezen kinyögöm a választ. Kissé akadozó beszélgetésbe kezdünk, ki hova utazik, miért, mit csinált elõtte. Zavarom csak növekszik, mert közben szeme folyamatosan fürkészi az enyémet, nem pillant félre, minden gesztusából érzékiség sugárzik. Mindenkivel ilyen, vagy talán nekem szólna ez az adás? Töprengek, de nem hagy idõt, rákönyököl a két ülés közti karfára, tenyerébe hajtja az arcát, így szemvonala az enyém alá kerül, kicsit alulról néz fel rám, fekete haja lágy keretet rajzol arca köré.
\"Hey... what\'s the problem? Are you afraid of ME???\" kérdezi, de ahogy a szavakat formálja, ahogy sötét szeme csillog, egyértelmûen jelzi, sejti ô, nagyon is érzi, miért vagyok ilyen, de játszik velem kicsit.
\"No... just... just you are so beautiful and... so sensual, you know... I really impressed\" kísérlem meg az idegen nyelven megfogalmazni azt, amit még magyarul se könnyen mondanék ki.
Elneveti magát, megcsóválja fejét, haja elõrebiccen arcára, félig takart szemeivel oldalról néz rám, úgy mondja lágyan: \"Please, don\'t make me shy....\" Aztán felém hajol, megint ráteszi kezét az enyémre és szinte suttogja \"when you look at me with these beautiful green eyes I feel like I\'m naked...\"
Huhhhh... micsoda? Te jó ég, ennyire látszik? Szívem úgy kezd el dobogni, mint egy többezer lóerõs hajómotor, hirtelen nagyon melegem lesz, közelebb hajolva lassan mindkét kezemmel megfogom az övét és finoman simogatni kezdem. Jenny viszonozza, szájának apró rezdülései arról tanúskodnak, hogy rá is hatással van a dolog.
\"Because I so strongly want to see you naked...\" mondom hirtelen jövõ bátorsággal, és ujjaim a csukló belsõ oldalán kalandoznak, eszményien bársonyos bõrén, fel a könyökhajlatig.
Felvonja szemöldökét, és másik kezével játékosan cirógatni kezdi karján bóklászó ujjaim. \"You know, it\'s not possible here... it\'s an airplane..\"
Most már nincs megállás, biztatom magam, de hangom fojtott, érdes, mikor folytatom a játékunkat: \"Ok, then what is possible here?\" közben kezem már felcsúszik a blúz ujján a válláig, hajfürtjeivel játszom, karikákba csavargatom és elengedem, tekintetünk fogva tartja egymást, szemének sötét bársonyosságban valami szédítõ kavarog, ahogy súgja: \"Who knows? You have to try...\"
Na, ezt már nem bírom tovább. Felhajtom ülésem karfáját, közelebb csusszanok, haját simogató kezem a nyakára siklik oldalt, ujjaim hátul, miközben felé hajolok, kicsit magamhoz húzom és szájon csókolom. Ajkam forró fogadtatásra talál, Jenny készségesen tárul ki felfedezõútra induló nyelvem elõtt. Remegõ orrcimpával szívom be illatát, nyakán nyugvó ujjaim lágyan feljebb kúsznak, alig érintve körberajzolják a fülét, és hátramozdulnak a tarkója felé, nyakszirtjének pelyhes bõrét simogatom a tarkójától a kiálló csigolyákig.
Hogy oxigénhez jusson légkalapácsként lüktetõ szívem, lassan, nehezen elválik egymástól szánk, érzem mindkettõnknek felgyorsult a lélegzete.
Most viszont Jenny nyújtja ki a kezét, tenyerébe veszi arcom és meglepõ vadsággal húzza magához, nedves ajka rám olvad, végigízlelgeti az enyém, kicsit meg is harapdálja, fájón kéjes lüktetést hagyva mag után. Ismét elszakadás, mindketten hangosat sóhajtunk, pillantásunk kutatja egymást. Az õ hangja is fátyolosabb ahogy megszólal: \"Ok... the kiss is possible. And what else?\"
\"I have some idea... may I try?\" kérdem és szemem lesiklik a csupasz lábszáron formás kis lábfejére, mely a cipõtõl megszabadulva pihen.
\"You have to try it... please..!\" Hihetetlen, mennyi mindent sûrít bele a hangjával a nézésével ebbe a mondatba, egyszerre kérés, parancs, játék bujkál benne.
Egészen elõredõlök, karommal a köztünk lévõ szabad ülésre támaszkodva, majd mindkét kezem lassan végigcsúszik a lábszárán lefelé, végül egyikkel a lábfejét, másikkal a talpát simítom, és tenyerembe vett lábát óvatosan felemelve az ülésre teszem. Felnézek rá, úgy tûnik nincs ellenére a dolog. Néhány fészkelõdéssel megpróbálok úgy elhelyezkedni a szûk ülésen, hogy ne kelljen nagyon akrobatikusan végrehajtanom, amit szeretnék, ismét lehajolok, és tenyeremmel felemelem lábát, majd csókolgatni kezdem pici lábujjait.
Fantasztikusan szép formájú kis lába van, érzem ahogy a nadrágom kezd még pár számmal szûkebbé válni ott a sliccem tájékán.
Egyenként a számba veszem, ízlelgetem, nyelvemmel cirógatom ujjacskáit, közben néha felpillantok a szemét keresve. Már szinte feketébe játszó a színe, és összehúzódva meg-megrezdülnek a szempillái, most ajkába harap és sóhajt, ahogy egyszerre három ujját veszem a számba, nyelvem ide-oda siklik rajtuk, bújócskázik közöttük.
.Aztán elindul kutatóútra talpának sötétrózsaszín párnáin, végigcsusszan a belsõ boltozat halvány színû, lágy völgyén, megkerüli a sarok záróívét, és a lábfej külsõ élét az ajkak között követve visszatér a kiinduláshoz, végül egyenként megpuszilom az ujjait és ismét ránézek. \"Ouhh..\" sóhajt, és érzékien mozgatni kezdi ujjait \"It was a good idea! Do you have some more?\"
Ahogy ott ül mellettem, és kezem formás kis lábát cirógatja, szeme várakozóan fürkészi tekintetem, agyam kétségbeesetten zakatol, mit is lehetne tenni, annyira kívánom... és látom, hogy õ is kíván engem.
Azért megkérdem: - Do you want more?... Really? -
- Really. I want you. Now! - nézésébõl varázslat lebeg elõ, körbefon, kiszakít a valós világból, a környezet elmosódik, mintha minden csak kettõnkre korlátozódna.
- You can see... - suttogja, majd megfogja kezem, kecses mozdulattal átfordul az ülésen, már a lába van a velem ellentétes oldalon, arca az enyémhez közel, kezemet mellére húzza -...and you can feel! -
Érzem szíve felgyorsult lüktetését, tenyeremet kitöltõ feszes kis mellét, bimbójának szúrós keménységét, a farkam fájón feszül a farmerom sliccének, ahogy kezét a nadrágom egyre látványosabb duzzanatára húzva suttogom: - ....and you can feel me! -
Elmosolyodik, láthatóan élvezi a hatást, picit kidugja a nyelve hegyét, karcsú, kedves ujjai a nadrágon keresztül masszírozzák feszülõ farkam. Én ezalatt ruganyos cicijét simogatom, istenem, de jó érezni a kezemben... néha kicsit ujjaim közé csípem mellbimbóját, meg-megszorítom, ilyenkor szeme megrebben, teste pillanatra megfeszül, visszafojtja a lélegzetét, úgy élvezi... és persze õ sem tétlenkedik, keze érzéki táncot járva dörzsölgeti a farmer alatt ágaskodó farkam.
Hirtelen érzem, közel a vég, ha így folytatjuk. Kezem vonakodva elszakítom mellétõl és lefogom az ágyékomat simogató kezét.
- Stop! - morgom és összeborzongok a majdnem elsöprõ gyönyörtõl és a kíntól, hogy félbe kell szakítanom. - I have better idea.. come! - mondom neki és esztelen vakmerõség száll meg, kezdek kikászálódni az ülésbõl. - Come on, honey... - húzom magam után a kezénél fogva.
Kicsit értetlenül mered rám: - Why?... What do you want? - mondja, de lassan visszabújik cipõjébe és kezd kifelé oldalazni az ülések közt.
- The toalett - magyarázom, mikor mellém ér - we can lock it...- súgom a fülébe és megcsókolom a nyakát.
- You are crazy...- kuncog fel fejcsóválva - totally crazy!!! ... but I love the crazy boys! - mosolyog, és jön utánam. A WC-k nincsenek messze, pár méter csak, az egyik szabad is. Körülnézek... szinte mindenki szunyókál már, ablakok elsötétítve. Benyitok az egyik fülkébe, belépek, Jenny utánam, épphogy elférünk ketten a szûk helyen. Bereteszelem az ajtót, hálistennek az út elején vagyunk, minden tiszta és szappanillatú még itt.
- And now...? - néz rám várakozóan Jenny, hangja érzékien érdes.
Átölelem, kicsit nekinyomom a fülke falának, arcomat az övéhez simítom, érzem, szinte rám tapad testével, ágyékát az enyémhez szorítja, mellbimbói mellkasom döfködik, ahogy összeölelkezve lassan vonaglunk.
Csókoló szám a fülcimpájától az álla felé tapogatózik, ráakad széttárt ajkaira, nyelveink játékosan kergetni kezdik egymásnak. Aztán keze felsiklik a tarkómra, végigborzolja rövid hajam hátul, tenyerébe veszi az arcom... nedves ajkai most puhán elválnak az enyémtõl... csak bámuljuk egymást pár másodpercig, gyönyörködöm a finom keleti vonásokban, a halványbarna sima bõrben, pici orrában, vágyat sugárzó, izgalmas metszésû sötét szemében... keze maga felé húzza arcom, de nem teljesen érünk össze. Kidugja hegyes, sötétrózsaszín nyelvét, végigrajzolja vele lüktetõ ajkam, õrjítõ, ôrjítôen csiklandós és buja érzés, bebújik ajkaim és fogaim közé vele, aztán elfordítja fejem, nyelve nedves mintát rajzol arcomra, fürge, pajkos a nyelve, mint játékos állatka kutat fülemen... atyavilág, milyen jó, ahogy a nedves simogatása, meleg lehelete a fülemet izgatja, hevesebben nyomom neki a testem, õ is gyorsuló mozgással dörzsölgeti ágyékát a lenti kõkemény duzzanatomhoz.
Ezt így nem bírom tovább... csuklóinál fogva szinte lerántom a kezét rólam, és vadul csókolni, harapni kezdem ajkait, szívni a nyelvét, hangosan zihálunk mindketten, majd felfaljuk egymást, miközben õ az övemet próbálja kibontani, én a blúzát nyitogatom kapkodva, remegõ kézzel... a fene ezeket a gombokat!!! Végre a negyedikkel is megküzdöttem, így már számmal is felfedezhetem azt a bájos, tinis mellét, közben félkézzel segítek neki túl jól záródó övemet meglazítani... ahogy félrehúzom a blúzt, szinte kiszökkennek belõle a feszes cicik, nyelvem mohón köröz rajtuk, a ajkam rátapasztom az egyik kemény bimbóra és szopogatni kezdem, Jenny hangosan felnyög a kéjtõl, keze sietve rántja szét a sliccem gombjait, és ujjai máris elõvarázsolják alsómat félrehúzva a dárdaként meredezõ farkam.
Uuuuuh, de jóóóóó... ahogy bársonyos, puha ujjaival markolja, cirógatja, kis hegyes körmeit a zacskókon végighúzza, egész testemet rázza a gyönyörteli borzongás. Most a másik mellbimbóját veszem a számba, rátapasztott ajkaim között nyelvemmel pöckölgetem a merevre összehúzódott kis csúcsot, szívom, ajkam és fogaim közé szorítva meg-meghúzogatom, és kezem közben próbálja megszabadítani õt a sortjától. Most õ segít nekem, pillanatra abbahagyva a fütykösöm bûvölését, amitõl csalódottan felmordulok, de máris folytatja, mikor érzi, hogy a sort a földre hullik. Finoman fel-le húzkodja a bõrt a makkomon, idõnként körbe-körbe simítanak ujjai rajta, közbe másik keze a pólóm alá csusszan és mellbimbómat kezdi kapargatni körmével... jaaaajjjjj, de jóóóó, honnan tudja, hogy ezt így élvezem?
Az én kezem se pihen, miután a sort problémáját közös erõvel sikerült elintéznünk, jobb kezem feneke gömbölyû íveit járja be, a másikat õ maga szorítja combjai közé, érzem, bugyija jócskán átnedvesedett már, ahogy ágyékát hevesen mozgatja. Ujjaim hamarosan becsusszannak a bugyiba, forró, lucskos puhaság fogad, könnyedén siklanak le-fel a redõk között... kihúzom a kezem, de csak azért, hogy szám a mellbimbója helyett most az õ nedveitõl csillogó ujjaimat fogadja be, szinte rituális emelkedettséggel megízlelve nõiessége cseppjeit....
Láthatólag rá is izgatóan hat: - Do you.... like my... taste? - kérdi akadozó lélegzettel.
- Nooo... - suttogom, mire kicsit megütközve néz
- No - folytatom - I don\'t like... I love it, I need it, I want it... I want to taste you everywhere!!! - hadarom aztán lázas megkívánástól hatva. Gyorsan lehúzom pólómat és ráterítem a WC lecsukott ülõkéjére.
- Sit down here... and baby take off your shoes... taa-daa-daa-ta-ta-daaaa! - húzom arra, mosolyogva dúdolva az ismert Joe Cocker szám motívumát, miközben letérdelek. Huncutul felkacag (istenem, de gyönyörû is vagy, gondolom közben), bár kissé nehéz neki engedelmeskedni, olyan szûk a hely, kibújik cipõjébõl, végül sikerül elhelyezkedni, ahogy hátradõl kezem már tárja is szét combjait, egyik lábát felrakja a mosdóra, másik lazán behajlítva nyugszik a vállamon.
Míg feltáruló csodaszép, nedves puncijában, rövid, drótszerû fanszõrzetében gyönyörködöm, kezem végigsimogatja karcsú lábát, sõt a mosdóra tett lábfején nyelvemmel is felidézem az ülésen már megtett utam egy részét, már ismerõsként élvezve lábujjai kecsességét, talpának íves hajlatait, de gyorsan visszatérek a vádlira, a térdhajlatra, és máris a combjait csókolom, harapdálom, nyalom, áttérek a másikra is, mutatóujjaimmal közben a combjai tövénél a szeméremajkak alsó részét simogatva. Jenny már szinte folyamatosan hallatja öntudatlan kéjes kis nyögéseit, szeme hol becsukva, hol félig kinyílva fátyolosan rebben fel rám... kezei saját mellét simogatják, masszírozzák közben.
Most ujjaimmal a fodros redõk belsõ oldalát érintem leheletfinoman, míg nyelvem felváltva hol az egyik, hol a másik oldalon siklik fel-alá, ott, ahol az imént még ujjaim mozogtak. Idõnként finoman beleharapok fönn a bozontos szeméremdombba, aztán vissza ismét, fokozódó élvezettel, táguló orrcimpákkal szimatolva buja illatát, gyönyörködve az ujjaim között elõgyöngyözõ majdnem áttetszõ, de sûrû nõi gyönyör-mézben. Egyik mutatóujjam most már a lukacska nyílásán köröz, másik kezem gyengéd határozottsággal leveszi vállamról a lábát, és hozzányomom lábfejét elárvultan, magányosan meredõ rudamhoz... azonnal érti, mit szeretnék, sarkát a combomra támasztja, finom puha talpával dörzsölgetni kezdi farkam.
Mélyrõl jövõ, önkéntelen nyögéssel és lehunyt szemmel élvezem lábának érintését... és még jobban kívánom puncijának izét... de még mindig húzom a dolgot. Most a mutatóujjam hirtelen becsúszik remegõ kis nyílásába, halkan felsikkant, próbálja felemelni ágyékát, hogy mélyebben érezze... hát legyen, a középsõ ujjam is csatlakozik az elõzõhöz, és így együtt járják körbe a forró, puha, redõzött barlangot, idõnként visszahúzódva, majd újra és újra belenyomulva, sikkantások tucatjait csalva ki Jennybôl. Azért a nyelvem is egyre közeledik céljához, már a szeméremajkak belsejét nyalom, meg mozgolódó ujjaim körül a nyílás környékét, bõségesen ízlelve meg gyönyörének folyékony jeleit, a szám, az arcom is jócskán nedves és ez borzasztóan jó érzés... de csiklóját még kihagyom, pedig érzem, terelne arrafelé, igyekezne ölét úgy helyezni, hogy hozzáérjek, de játékos gonoszkodással mindig kicselezem :))))
Most például a kifelé mozduló ujjaim helyett nyelvem csusszan be, hogy sós ízével töltse be számat, hogy minél beljebb érinthessem csodás testét így is, ezalatt ujjammal megérintem csiklóját, de nem mozdítom meg, csak ott tartom lazán a kezem... érzem, hogy nyögése követelõzõbb, valamit mond is az anyanyelvén, nem tudom mi lehet, de sejtem... engedek hát, (hiszen õ is egyre hevesebben mozgatja lábikóját a farkamon), ujjaim ismét beóvakodnak a nedves rejtekbe, majd fölöttük indulva lassan felfelé simítok a nyelvemmel, míg a csiklójának elõduzzadó kis rügyéhez nem érek, ahogy megérintem egész teste összerándul, mélyet sóhajt, mint aki éppen erre várt már régóta... és talán tényleg.
Ujjaim már kezdik kitapasztalni, merrefelé találják a kéj elrejtett kincseinek legértékesebb darabjait, melyet Jenny nyögéseinek hangossága és izmainak lüktetés jelez... igen, ahogy felfelé fordított ujjbegyeimmel itt a felsõ boltozatot masszírozgatom, az különösen jó lehet neki... ilyenkor alig foglalkozom csiklójával, hogy érezzem az ujjmozdulataimra adott reakciókat... de aztán persze nem hagyom annyiban, már erõsebben hozzányomva körözgetek rajta, lágyan ajkaim közé szorítgatom idõnként, közben kezem ott belül nem tágít attól az érzékeny ponttól, egyre gyorsabban, de apró mozdulatokkal, mintegy vibrátorként rezegtetem ujjaimat, Jenny hullámzó teste egyre vadabbul mozog, nyögdécselése is gyorsul, míg végül hangos sikollyal élvez el, hosszan gördül át rajta a kéj szökõárja, kezével mindvégig erõsen ágyékához szorítja fejemet... ahogy érzem izmainak ernyedését, zihálásának csillapulását, egyre lassítok mozdulataimon, lágyabban nyalom csiklóját, óvatosabban mozgatom kezem... egyébként se tudnám már jobban, eléggé kifáradt a kényelmetlen pózban, a megfeszített izgatástól... Jenny lába közben abbahagyta a mozgását az ölemben, annyira nem tudott már magáról, dehogy volt képes erre is koncentrálni... de meg-megránduló farkam idõnként hozzáérve bársonyos bõréhez így is izgalomba tartana, ha nem élvezném legalább ennyire azt a gyönyört, amit tõlem kaphatott õ.
Lassan felemeli fejét, nagyokat sóhajt, szemébõl még csak most tünedezik az orgazmus köde: - Ouhhh... you are wonderful... I want to do the same wonder for you - suttogja és kimerültségére rácáfolva leemeli lábát a mosdó szélérõl és a másik mellé csúsztatja, mely az ölembe pihen.
- Just... some minutes to relax.. - sóhajt, de közben formás lábai közé veszi lüktetõ farkam és ügyesen húzogatni kezdi rajta a bõrt. Közben arcom a combján pihen, kezemmel óvóan beborítom ágyékát, Jenny ujjai a hajamban kalandoznak, fülem cirógatják...
- Hmmm...- sóhajt egy nagyot - stand up... and now you sit down!! - parancsolja pajkos mosolyával,meglepõen tettre készen. Felkelek - kelletlenül, hogy érzéki lábainak simogatásától meg kell szabadulnom, õ is feláll, mindketten nyújtózunk, elgémberedett tagjainkat lazítjuk, de közben is egymást nézve, hozzá-hozzáérve a másik testéhez.
- Do you waiting for something? Come on, sit you down!! - nyom le az ülõkére és most õ térdel elém, hátrasimítja arcába hulló zilált haját rákönyököl a combomra, és tenyerébe támasztja állát, úgy néz föl rám, miközben nyelvét csábosan nyújtja arcától alig 10 centire lüktetõ dákóm felé, de még messze van, hogy hozzáérjen... láthatóan nem is akart, csak játszik velem, ahogy én vele az elõbb... ezt a tudatosan buja nyelvmozdulatot figyelve farkam hevesen megrándul felfelé, ahogy az izgalom belepumpálja a vért.
- Hmmmmm... - mozdul elégedett mosolyra arca, miközben másik keze felfelé kúszik csupasz mellkasomra, és a mellbimbóm körül kezd körözgetni, arcán álmodozó kifejezéssel, mint aki oda se figyel, mit csinál.
Aztán szemembe néz, és hirtelen ujjai közé szorítja a mellbimbóm. A váratlan kéjes feszülés ismét heves felfelé mozgást idéz elõ alant, és önkéntelen nyögésem hallatán halkan felkuncog, szemében látszik, hogy eszméletlenül élvezi, mennyire kívánom.
Ujjaival továbbra is a mellbimbómat cirógatva fölemeli fejét, eddig combomon könyöklõ kezével lágyan megérinti farkam, mely a már ismert boldog ugrással köszönti ezt az élményt. Hihetetlenül finoman és érzékien kezdi simogatni, körbefogja ujjaival, és lassan le-fel csúsztatja rajta, kicsit megsimítja a tövénél, a zacskók tájékán, aztán megint fel-le... hogy jobban csússzon a keze, végignyalja ujjait, de most a tudatosan csábító gesztus helyett teljesen természetes mozdulattal teszi... nedves keze még izgatóbban csúszkál meredezõ fütykösömön, most csak a bõrt mozgatja a makkom alatt... érzem, hogy megint elönti testem a remegés, az a jólesõen kéjes borzongás.. nekidõlök a fülke falának, félig lehunyt szempilláim alól figyelem ahogy komoly arccal, mintha valami hangszeren játszana, úgy csalja ki belõlem az élvezet egyre magasabb fokozatait.
Aztán ismét felpillant, és látja rajtam az õrületes vágyat... elmosolyodik, sugárzó arca, kedvessége átjár, nemcsak a kéjt érzem, hanem az õszinte vágyat, a gyönyör adásának vágyát rajta, ahogy lágyan kinyújtott nyelvével körbenyalja makkomat... az eddigieknél még hevesebben tölt be az élvezet... annyira lágy, puha, meleg ez az érzés ott, ahogy minden idegvégzõdésemet simogatja... aztán puha, telt ajkai közé veszi és lassan, mélyen a szájába engedi.... atyavilág, hogy lehet ilyen jó? Lehet, hogy hangosan felsóhajtottam, és magyarul mondtam, mert rám néz, de szavak nélkül is érti, mit mondtam. Szájának bársonyos gyûrûje épp a kellõ szorossággal fogja, ahogy lassan mozgatja lüktetõ dákómon, nyelve közben hol itt, hol ott fokozza a gyönyörûségem... közben keze elfáradhatott, mert lecsúsztatja a mellkasomról, és körülveszi a farkam tövét karcsú ujjaival, másik kezét lejjebb engedve a zacskóimat simogatja lágyan.
Aztán kiengedi a szájából, és hosszan kinyújtott nyelvével alulról nyalogatja, aztán, mint egy fagyit, körbe-körbenyalja, már nem tudom kontrollálni kéjes nyögéseim, érzem, ahogy feszül és kitörni készül bennem a kéj vihara, már csak fátyolosan látom egzotikus arcát, amint ismét szájába veszi égnekmeredõ farkam, most oldalt fordítja a fejét és így az alsó részen nyitott ajkai és nyelve simogatásával - ráérezve, hogy ez a legizgatóbb nekem - duzzasztja tovább gyönyöröm, saját hangos zihálásom mintha messzirõl hallanám, érzem, egyre gyorsabban mozog nyelve, szája, keze együtt, csodálatos összhangban, végül elnyújtott, hangos kiáltással szakad ki belõlem az öntudatlan öröm, az egész testem odakoncentrálódik, minden érzékem a simogató keze, ajka, nyelve között sodródik az elsöprõ gyönyörben, a pillanatok óráknak tûnnek, amikor kinyitom a szemem, még látom, ahogy a kéjnedveim utolsó cseppjei gyönyörû arcára csöppennek, ahol már opálos-fehér kis patakocskákban csordogál a nagyobb része... Jenny kicsit sem ódzkodik tõle, bársonyos nyelve idegenkedés nélkül nyalja körbe a lassan ernyedve lüktetõ fütyköst, csitítva az átélt élmény utórezgéseit. Idõnként össze-összeborzongok a hatása alatt... Jenny közben felnéz rám, ragyogó szemébõl látom, örül és büszke is...
- It was ... khhm.. really a wonder... - próbálom összeszedni a hangom nagy nehezen. Nem szól, csak elmosolyodik, kuncog, ajka elé teszi ujját, és ingatja fejét \"Nem kell beszélni\" mondja szavak nélkül, fejének apró mozdulataira az ajkáról kis cseppecskék csöppenek lassan le... bár nehezemre esik, elõrehajolok, átölelem, felsegítem, combomra ül, összebújunk, és lassú, finom csókokat váltunk.
Ajkam itt-ott felitatja saját spermámat az arcáról, nyelvem érzi az ízét az õ nyelvén, és ez még külön kellemesen izgalmas érzéssel tölt el. Magamhoz szorítom és csak ülünk összebújva, nem gondolkozva, csak átélve magunkban újra a friss élményeket.
Arra riadunk, hogy sürgetõen kopognak a kabin ajtaján... összenézünk, és egyszerre buggyan ki belõlünk a cinkos nevetés.
- Hurry up... - mondja nevetgélve, miközben felkel mosakodni. - It sounds very urgent... - :))))

Nézd meg Iván többi szexi történetét is!