Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 7268
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2014. december 09.

Éva és István 1.

Szia Drága ,örülök hogy felvetted a telefont.
Képzeld telefonált az István hogy szeretnének megint velünk lenni.Én tudtam hogy két napig nem dolgozol,ezért igent mondtam ,készülj megyek érted....
Odaérve a panzióhoz már Istvánék a teraszon koktéloztak,vártak ránk.Azt mondták tetszett a múltkori esténk és azt beszélték, meg kellene ismételni.-Ránk kis fér egy élvezetes hétvége mostanában nem nagyon értünk rá.
Felmentünk Istvánék szobájába hogy átöltözzünk és befürödjünk.Ahogy beléptünk megcsókoltalak és lassan elkezdtelek levetkőztetni,ahogy levettem a melltartódat előbukkantak a melleid,örömmel markoltam meg őket és maszíroztam bekapva a mellbimbódat érezve ahogy keményedik a számban. Közben éreztem kiléptél a szoknyádból lenézve láttam hogy csak egy falatka tanga van rajtad,eléd térdelve fent megfogtam és két oldalról lefelé húzva vártam mikor bukkan elő az a csodálatos kopasz puncid.,lassan a bokádig lehúzva kiléptél belőle és azzal a mozdulattal a nyakamba is raktad ,tudtam mit akarsz. lassan a kezem a belső combodon felfelé simogatva elérte a vágyak kapuját.Hátra nyúlva megmarkoltam a fenekedet és a számhoz húztam érezve a a vágyad nedveit a nyelvemmel mélyen benyaltam,hallottam a sóhajodon mennyire vágytál már rá,dörzsölted a számhoz mozogtál a nyelvemen, de már én is álltam keményen a falnak döntöttelek és amíg nyaltalak egy kézzel elkezdtem levenni a nadrágomat,,már csak a póló volt rajtam.Ekkor a combjaidat megmarkolva a felemeltelek és a farkamat beléd nyomva elkezdtelek megdugni éreztem közeledünk a csúcshoz,leengedtelek a földre,még ne nem akartam beléd élvezni még nem ,meztelenül mentünk a fürdőszobába.
Amikor beléptünk hallottam feljöttek Éváék is kiszóltam hogy fürdünk ,egy pillanat,de fél perc sem telt el amikor bejöttek mindketten meztelenül.mondták segíteni szeretnének,István kihúzott engem mellöled a zuhany alól és bement melléd , engem Éva a kádba tessékelt megengedte a zuhanyt és elkezded fürdetni ,néztelek titeket István mit csinál veled ,azt láttam a tusfürdővel megmos mindenhol..Éva már a lábujjaimat mosta ahogy ott ült a kád szélén,majd megfordított és a hátamtól lefelé mosott. A fenekemhez érve a farpofák között is jól megmosott,majd lemosva a szappant éreztem ahogy hirtelen benyal.
Amikor megfordított láttam te István farkát szopod,nem tagadom izgatott a látvány most ő dőlt a zuhany falának te pedig előre dőlve szoptad hevesen ,rengtek a melleid,kiléptem a kádból és most én húztam szét a farpofákat és odatettem a farkam majd lassan elkezdtem nyomni befelé,éreztem meglepődtél,de aztán nyomtad hogy mélyebben hatoljak beléd,amikor már síkos voltál ott is már ütemesen mozogtunk. Láttam Évát ahogy közénk bújik és elkezdte nyalni a heréimet,közben a kezével a csiklódat simogatta,majd az ujjait beléd dugta.Jól ismerlek már éreztem közeledsz csúcshoz láttam a szád is gyorsult így én is gyorsabban döftem a fenekedet,Éva pedig a pinádat baszta a kezével ,éreztem ahogy megfeszülsz és felegyenesedsz abban a pillanatban élveztem én is a fenekedbe és láttam Istvánt is ahogy a kezedben elélvez én ahogy kicsúsztam belőled Éva mindjárt be is kapta ,te pedig lehajoltál és Istvánét nyaltad szoptad tisztára,közben láttam ahogy a fenekedből előbuggyan a spermám
Szegény Éva megint kimaradt az első körből.

Nézd meg Álmodozó többi szexi történetét is!