Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6606
Szavazatok: 58
Feltöltve: 2014. augusztus 31.

Cs es en :)

Sziasztok:) bocsanat,h ekezet nelkul de igy konnyebb nekem:)
Leirnam nekted az en kis tortenetemet:)
Igazabol nem is tudom,hogy ismertem meg Cs-t,hozzateszem nagyon jo kinezetre is,en egyebkent lany vagyok:)
Tehat,volt egy osztalytarsam,aki szerelmes volt bele,de gondoltam kicseszek vele,es rairtam Cs-re :) o visszairt,es megbeszeltunk egy talit,talalkoztunk,beszelgettunk,jol ereztuk magunkat egymas tarsasagaban,megbeszeltunk meg egy talit,itt viszont, mar tortent egy s mas :)
Elmentunk setalni,de o megfogta a fenekem,azt mondta nagyon jo,kerek a popsim,es fogdozta,megalltunk,simogatott,kerdezte akarom e? Mondtam,igen,de ne itt.
Elmentunk a lepcsohazunkba,es bementunk a szemet ledoboba, halisten nem volt budi,de igazan nem is foglalkoztunk azzal. Megint megfogta a fenekem,de mar a melleimet is simogatta,aztan megcsokolt,csokoloztunk vagy fel oran at,aztan ranyultam a farkara,ami mar nagyon nagyon agaskodott:) nagy farka volt,es vastag,belenyult a bugyimba,hogy izgasson o is,de mar nedves voltam,nagyon nedves.
Annyit mondott csak,hmm finom meleg a puncid,erre legugolt,lehuzta a bugyimat es a nadragom,es izgatott,eloszor csak ujjazott aztan kinyalt,de annyira erzekien es finoman,hogy elelveztem majdnem,elovettem a farkat a nadragjabol,es lassan huzogattam a fitymajat,aztan a szamba vettem es szopni kezdtem,o erre nagyokat nyogott,ereztem h lassan elelvez es annal jobban szoptam es picit harabdaltam neki:) nagyon elvezte:)
Azt mondta nem birja tovabb had tegye be,mar ensem birtam nagyon,es beleultem a nagy eres duzzadt farkaba,nagyon nyogtunk mindketten amikor ereztuk egymast,le fel mozogtam,nagyon jo volt a puncim bizsergett nagyon,pozt valtottunk,o volt felul nagyon gyorsan csinaltam ahh nagyon jo volt,nagyokat nyogtem,kozben csokoloztunk,harapdaltuk egymast,egymas szajat,vegul kutyapozba fejeztuk be,nagyon finom volt ahogy ereztem h belem elvez:))