Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Lucky11
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8373
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2012. június 25.

Linda -folytatás

Ahogy az elõzõ történet végén írtam, itt a folytatása annak, ami Linda és köztem alakult ki:

Az ominózus délelõtt után pár hétig teljesen egymásra voltunk kattanva Lindával. Amikor csak tehettük együtt lógtunk(mozi, pizza, fagyizás, esti séták, stb.) és amikor csak lehetett sort kerítettünk egy kis szexre is. Aztán valahogy szép lassan kezdett felszállni a rózsaszín köd és rájöttünk, hogy mégsem annyira passzolunk egymáshoz, mint ahogy azt elsõre gondoltuk. Nem tudom, hogy tapasztaltál-e már hasonlót: kinézetre, stílusra és az ágyban passzolsz valakivel, de a mindennapokban elmentek egymás mellett. Jó a szex és jót lehet a másikkal bulizni, de rövid idõ múlva nincs közös téma és más az érdeklõdési kör is. Egy szó mint száz, megbeszéltük, hogy ez nem fog köztünk menni komolyabban. Még párszor összegyûrtük a lepedõt, aztán megint csak a pár szavas beszélgetések és a buliban egymásra találás következett. Aztán már az sem.
Ha jól emlékszem, õszre õ is összejött egy sráccal, és nem sokkal késõbb én is találtam magamnak új barátnõt, aki oda is költözött hozzám. Egy darabig szépen ment minden a maga útján -összebútorozás, eljegyzés, munka, munka, esküvõ-tervezgetés, munka-, de aztán valami megint csak kisiklott és 3 év után szakítottunk. Híre is ment a dolognak a faluban, mert minden elég gyorsan történt - és ahogy az szokás, ment a találgatás, hogy pont mi és pont most szakítottunk? \"Ez van, ha valami nem megy, nem kell erõltetni\"-mondogattam.
Kb. ezeket mondtam akkor is, amikor a haverokkal beültünk egy sörre abba a kocsmába, ahol Linda azóta is dolgozott. (Állítólag csúsztatta államvizsgát, mellette meg elkezdett még egy tanfolyamot és kellett neki a pénz. Állítólag.) Persze több sem kellett Lindának, nem állta meg szó nélkül -rögtön megjegyezte, hogy ez így van és milyen jó, hogy mi sem erõlködtünk tovább, és ezután megsimogatta az arcom. Elkerekedett a szemem egy kicsit, mert azóta a nyár óta szinte hozzám sem szólt, nemhogy megérintsen...
Pár nap múlva ki kellett mennem Nyitrára a munkám miatt és mivel sokáig elhúzódott a dolog, így öreg éjszaka volt már, mire a fõvárost magam mögött hagyva hazai tájakra értem. Aztán a közeli városnál lejöttem az autópályáról és már a célegyenesben voltam, mikor az egyik buszmegállóban ismerõs alakot pillantottam meg. Kellett vagy 200méter, mire rájöttem, hogy ki is az és visszafordultam érte. Persze Linda volt és már fülig ért a szája, mire megint mellé értem.
-Szióka!-köszönt rám- Már azt hittem, hogy itt hagysz és gyalogolhatok egyedül haza!
-Szia! Hát te mit keresel itt ilyen késõn? -kezdtem meg a beszélgetést, amíg elindultunk megint.
-Ne is mond! Suliban voltam, aztán lógtunk egy kicsit a csajokkal, de lekéstem az utolsó járatot hazafelé és már csak idáig jött busz. Anyuméknak telefonáltam már, hogy jöjjenek értem, de mindketten éjszakások, a tesóm meg valamelyik pasijánál van és nem elérhetõ.
-Miért? -több is van neki?- tettem az ártatlan, miközben mindketten tudtunk, hogy az egyik haverommal is összejárnak levezetni egymáson a feszültséget.
-Naná! Miért? Szerinted egy egészséges fiatal lánynak elég lenne egy olyan töketlen gyerek, mint amilyen a võlegénye?
\"AHA!-témánál vagyunk! Már megint a szex\"-gondoltam magamban és ha már lúd, legyen kövér:
-Miért? Szerinted is az a normális, ha egy csaj több sráccal van egyszerre?
-Nem az lenne, de ha nem elégítik ki rendesen, akkor miért ne? -válaszolta, mintha a megcsalás a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozna.
-És mi újság nálatok? -tértem a tárgyra, mert tudtam, hogy megvan még neki a barátja, akivel utánam összejött.
-Szuper minden! -tódította, mert a hangsúlyából egybõl ki lehetett találni, hogy más az igazság.
-Persze, persze... akkor miért csillant fel így a szemed? -kötözködtem vele tovább.
-Semmi gond köztünk... csak...
-Csak?-nem hagyhattam annyiban a dolgot!
-Csak... -és végre megtört- ...csak nem szexeltünk már vagy egy hónapja. És tudod mi a legrosszabb az egészben? Hogy azt hazudja, hogy fáradt, meg túlóráznia kell, de közben tudom, hogy a nõvéremet is kezelgeti -fakadt ki.
-Akkor miért nem hagyod ott? -kérdeztem döbbenten, mert erre azért nem számítottam.
-Mert még nem álltam rajta bosszút.
-Meg akarod csalni?
-De meg ám! Csak még nem találtam meg, hogy kivel. Mert olyan személy kell hozzá, akire egybõl bepöccen -hadarta, mintha csak a legjobb barátnõjével osztaná meg a gondolatait- mondjuk pl. egy volt pasim!
Hamiskásan rám nézett és mintha csak véletlen lenne, szétnyitotta a lábait és lejjebb ereszkedett az ülésben.
Ezt már lehetetlen lett volna félreérteni és kihagyni egy Linda kaliberû lányt... persze, hogy nem hozzájuk kanyarodtam be, amikor a falunkba értem. A házam elõtt megállva mindketten kiszálltunk az autóból, de Linda elõvette a telefonját és babrálni kezdett rajta. Nem tudtam mit csinál, de nem is igazán érdekelt. Aztán odalépett hozzám, és se szó, se beszéd lesmárolt. Abban a pillanatban elfelejtkeztem a külvilágról-egyszerûen ösztönbõl tudta, hogy milyen mozdulatokkal lehet engem beindítani. (Mondom, hogy testileg mindenben egyeztük korábban is.) Befejezte a csókot, belémkarolt, majd közölte, hogy \"most már mehetünk uram. Ahová csak kívánja!\"
Bementünk a házba és alig tettem be az ajtót mögöttünk, már le is támadott:
-Na, hol van a kis kedvencem? -és már húzta is le rólam a nadrágot- úgy bekapnék valamit...
Azzal letérdelt elõttem és már a szájában is voltam. Úgy szopott, mintha az élete múlna rajta. A szeme becsukva, közben hangosan cuppogott és nyögdécselt. Pár perc múlva szóltam neki, hogy hagyja abba, mert mindjárt elélvezek, de õ nem engedett el. Sõt!-még mélyebbre szívta a farkam. Nem bírtam tovább! Egy hangos nyögéssel még jeleztem, hogy most... aztán elélveztem. Õ meg egy gyors váltással a melleire engedte a spermám. Persze ment a ruhájára is, de nem zavarta. Felállt, megcsókolt és behúzott a fürdõszobába.
-Most pedig egy gyors zuhany, majd a folytatás következik -közölte ellentmondást nem tûrõ hangon.
A fürdés tényleg gyorsra sikeredett -persze amikor csak lehetett végigsimítottam a testén és meg-megcsókoltam. Aztán felkaptam és bevittem a hálószobába. (Akkor még fel sem tûnt, hogy végig a keze ügyében volt a telefonja.)
A halóban letettem az ágyra és a lábai közé térdeltem.
-Még ne... -szólt volna, de belefojtottam a szót egy csókkal és folytattam amit elkezdtem.
Elõször a hasát csókolgattam, mivel tudom, hogy azt nagyon szereti. Aztán egyre lejjebb haladtam, de úgy, hogy a csiklójához nem értem hozzá. Körbenyalogattam a punciját, a bejáratát, finoman megharapdáltam a combja belsõ oldalát, majd óvatosan elkezdtem ujjazni. Elõször csak egy ujjal, majd kettõvel és közben a hasát csókolgattam. Aztán hirtelen rátértem a csiklójára is: beszívtam, nyalogattam, az ujjaim meg egyre csak a hüvelyében mozogtak. Emlékeztem rá, hogy mennyire szerette ezt! A várt hatás most sem váratott sokáig magára. Egyre mélyebbeket sóhajtozott, majd a csípõje is meg-megemelkedett... és már majdnem elélvezett, mikor lefogta a kezem és magára rántott:
-És most dugjál meg, mint régen!
\"Ha ez kell, hát legyen!\" és tövig mártottam bele a farkam, ami simán becsúszott, olyan nedves volt már.
-Tényleg rég nem élvezhettél, ha ennyire be vagy indulva -mondtam neki.
-Szerinted mennyire kívánom már a faszt, ha ennyi is elég volt, hogy levegyél a lábamról? -kérdezett vissza kajánul és egyre vadabbul mozgott alattam.
Lefogtam a kezeit, hogy szinte mozdulni sem bírt és vadul dugni kezdtem, miközben élvezettel néztem, ahogy ritmusra mozognak a mellei. Beharapta a száját, úgy nyögdécselt alattam és egyik pillanatról a másikra elélvezett.
Azt hittem, hogy itt abba is hagyjuk, mert tudtam, hogy õ nem az a sorozatélvezõ típus, de most kellemesen csalódtam. A hátamra fordított,és így ült belém. Ha én vadul dugtam az elõbb, akkor most visszakaptam mindent... rámdõlt és úgy csúszkált rajtam, hogy hüvelyének minden izomgyûrûjét éreztem a makkomon. Fél percig bírtam és kénytelen voltam a feneke alá nyúlni és leemelni magamról, különben teleélvezem az édes punciját.
-Naaa! -nézett rám rosszallón- Elrontottad a játékom! Azt akartam, hogy lássam az arcod, mikor elélvezel tõlem.
-Láthatod is, ha nagyon akarod -mondtam neki-, de várj még egy kicsit vele, mert tudok valami jobbat...
Feltérdeltettem az ágyra és most hátulról toltam be neki. Két kézzel megfogtam a csípõjét és így mozogtunk tovább. Õ egyre jobban beindult, és már majdnem ott tartottam, hogy befejezem a dolgot, mikor megállt és hátra nyúlt. Kivette a puncijából a faszom és játszani kezdett vele. Leesett egybõl, hogy a seggét nedvesíti be, de el is csodálkoztam rajta, mert korábban ezt nem szerette és nem is engedte. Mikor már elég nedvesnek érezte, a lyukához igazította a farkam és szép lassan rátolatott. Elõször nem akart sikerülni, de a harmadik-negyedik próbálkozásra becsúszott. Nincs túl méretes szerszámom, így nem okoztam neki fájdalmat, ráadásul tényleg eléggé nedves volt már itt is. Lassan mozogni kezdtünk, én pedig ráhajoltam és a csiklóját simogattam. Nem kellett sok és megint éreztem azt a remegést, amirõl tudtam, hogy mindjárt elélvez. Még két-három lökés és hangosan, kéjesen nyögve adta át magát az orgazmusnak. Kihúztam a seggébõl a farkam, õ pedig az ágyra dõlt.
-Nem is tudtam, hogy ez ilyen jó! -mondta mosolyogva, majd felült az ágyon -de most már tényleg te jössz!
Felállt,felvette az ágy mellõl a telefonját, megcsókolt és intett, hogy kövessem. Kiment a fürdõszobába, megnyitotta a zuhanyt és beálltunk alá. Alaposan lemosott mindenhol, majd letérdelt elém és megint szopni kezdett. Olyan mélyre vette be, hogy azt hittem, megfullad, de õ csak nyalta, szívta, nyelte a farkam. Lenéztem rá és ennyi elég is volt: az elmúlt percek, Linda teste és az a hév, ahogy nekem adta magát, megtette a hatását. Mikor látta, hogy megroggyan a térdem, odahajolt hozzám és hagyta, hogy a szájára, szájába menjek el. (Korábban ezt sem szerette.) Kész voltam ettõl a nõtõl!
Lefürdettük egymást, és a végén Linda megkérdezte, hogy nálam aludhat-e. Persze, hogy igennel feleltem.
Az ágyban hozzám bújt, majd huncut mosollyal az arcán elõvette a telefonját és elindított valamilyen hangfelvételt. Ledöbbentem -mi voltunk rajta: azóta, hogy kiszállt a kocsiból, addig, amíg azt nem mondja, hogy most élvezzek rá.
-Gondoltam, hogy a videónak nem örülnél -mondta- ezért csak diktafonra vettem. Olyan izgató volt a tudat, hogy felveszem a szexelésünk, hogy teljesen beindultam tõle -magyarázta- de várj csak! És egy újabb huncut mosollyal az arcán felém fordította a kijelzõt.
És mit láttam? A fájl kijelölve MMS-ben küldésre, címzettnek pedig a pasija van beállítva. Meg sem várta, hogy mit szólok, már le is OKézta.
-Nem semmi kis boszorkány vagy te!-tettem neki a szemrehányást tettetett haraggal, mire hozzám bújt, és kislányosan megkérdezte:
-De azért nem haragszol ugye? Hiszen már úgyis csak az exemrõl van szó...
Hát lehetett rá haragudni? Ugye, hogy nem!

(Ezután a kaland után megint megegyeztünk, hogy csak a szex a jó egymással, és ha jól tudom, most megint van barátja. De mivel azóta legalább jókat beszélgetünk, tudom, hogy ettõl a sráctól megkapja amire vágyik.)

Nézd meg Lucky11 többi szexi történetét is!