Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 96008
Szavazatok: 148
Feltöltve: 2011. október 07.

Mostohanõvéremmel

5 éves korom óta éltünk együtt édesapámmal, mostohaanyámmal és a 10 évvel idõsebb mostohanõveremmel. A nõvéremmel egy szobánk volt, õ olyan volt mint egy dada, folyton énrám vigyázott. Én egy re nõttem, és egyre jobban kezdtek érdekelni a lányok. A nõvéremmel nap, mint nap egymás elõtt öltöztünk, vetkõztünk, fürödtünk, stb., mivel kiskorom óta ez volt a megszokott. Azonban ahogy idõsödtem egyre jobban kerestem azokat a pillanatokat, amikor a nõvéremet láthatom meztelenül.
A nõvérem nem volt egy bombázó. Átlagos testalkat, fekete haja, azonban a mellei hatalmasak és a puncija és a hóna alja szõrös volt. A látványtól mindig nagyon felizgultam, õ neki azonban nem tûnt fel, hogy én már felnõttem és esetleg foglalkoztat engem. Gyakran maszturbáltam arra gondolva, amikor veszi át a ruháját és látom a nagy lengõ melleit és a szõrös punciját, vagy amikor a fürdõkádban fürdik.
Volt, hogy a fehérnemûit fogdostam, szaglásztam és úgy maszturbáltam rágondolva.
Én már vagy 15 lehettem, amikor a nõvérem, 25 évesen külön költözött. Még ekkor sem okozott gondot neki, hogy elõttem meztelenkedik, mivel családtag vagyok, így megesett, hogy nála vendégségben elõttem öltözött, vetkõzött. Ilyenkor is nagyon felizgultam a látványon, még akkor is megvolt a természetes puncija és általában a legelsõ alkalommal ki is vertem visszaemlékezve rá a farkamat.
17 évesen (még szûz voltam) családi nyaralás volt külföldön. A nõvérem éppen egyedülálló volt, így jött õ is velünk, ismét együtt a család.
Úgy alakult, hogy megint egy szobában voltam a nõvéremmel, mint régen, és ráadásul egy franciaágyban is aludtunk.
A 10 napos nyaraláson többször láttam a már érett, tapasztalt nõvérem fekete szõrös punciját, na meg a hatalmas lógó melleit. Volt hogy nyitott ajtónál zuhanyozott, de olyan is volt, hogy hozzám jött be valamiért a fürdõben, miközben én törölköztem fürdés után. Teljesen semlegesen viselkedett, nem foglalkozott vele, hogy egymás elött meztelenkedünk. A parton nem tudtam levenni a nõvéremrõl a szemem a fürdõruhában is, terpesztett lábakkal látszott, hogy szõrös a puncija.
Én 17 évesen már nagyon szerettem volna elveszíteni a szüzességemet, teljesen felizgultam folyton és így nagyon nehéz volt türtõztetni magam. Nehéz volt álcázni hogy ne lássák az álló farkamat, miközben a nõvéremet nézem.
Az egyik este lefekvés után az ágyban beszélgetésbe elegyedtünk. Felmerültek a barát, barátnõ kérdések. Egyre mélyebben a szex irányába kanyarodott a beszélgetés. Én mint kis szûz öcsike faggattam a dada szerepet betöltõ nõvéremet a szex dolgairól, a korábbi kapcsolatairól.
Faggattam, hogy mit csinált mikor elõször volt együtt a barátjával, hogyan szexeltek akkor. Elmesélte, hogy mit csináltak egymással lépésrõl lépésre, hogyan zajlott az elõjáték és hogyan, milyen pózban dugtak.
Érdeklõdtem a nõi ellek és punci felõl. A nõvéremen csak egy hosszú póló volt, amit felhúzott és megmutatta a mellét és a punciját is, hogy hol a csikló és hol a hüvely. Kezével széthúzta a punciját, hogy a szõrtõl lássam teljesen.
A beszélgetés és bemutató alatt egyre jobban felizgultam, amit nem tudtam már álcázni. A nõvérem kiszúrta, hogy áll a farkam és viccesen, nevetve reagált rá. Még akkor sem esett le neki, hogy rá vagyok teljesen kattanva. Gondoltam, most itt az alkalom és rátettem a kezem a combjára. Talán ekkor eszmélt fõl, hogy vonzódom iránta.
Kérdezte mit mûvelek, amire én egyre feljebb csúsztattam a kezem a puncija felé a nagy izgalomban. Elkezdett beszélni, hogy ez nem helyes dolog, hogy testvérek vagyunk. Nem nagyon foglalkoztam vele, addig csúsztattam a kezem míg már éreztem a szõrt a puncijánál. Elértem a punciját és elkezdtem simogatni, õ nem szólt semmit, nem tudta mi tévõ legyen. Egyre jobban simogattam, míg éreztem, hogy kezd nedvesedni és látszott rajta, hogy kezdi élvezni. Ekkor így szolt. Rendben van. megmutatom hogy kell csinálni igazából.
Levette a pólóját teljesen meztelenül feküdt mellettem. A farkam teljesen kemény volt, amit kezébe vett és elkezdett vele játszadozni, majd a szájába vette és elkezdte egyre keményebben szopni. Nagyon finom érzés volt, csodásan csinálta. Mondtam neki, hogy nem bírom, nagyon felizgatott. Erre õ elkezdte kezével verni és a hatalmas melleire élveztem.
Ekkor kicsit zavarban éreztem magam, visszajött a vérkeringés a fejembe és feleszméltem, hogy mit is tettünk. De a nõvérem nem állt itt már meg. Kérte, hogy nyaljam ki. Szétterpesztette a lábát és én szembõl kezdtem nyalni. Nagyon finom volt belenyalni a szõrös puncijába. A fejemet fogta egyik kezével és úgy próbált irányítani, hogy hol nyaljam. Egyre jobban élvezte, míg kérte, hogy az egyik ujjamat dugjam fel neki és folytassam a nyalást. Nagyon felizgult az egy ujjból végül három lett.
A farkam ismét állt keményen. Kérte, hogy most dugjam meg. Elé térdeltem és a kezével megfogta a farkamat és a puncija bejáratához tette, megmutatta hova kel dugni. Bedugtam neki és õ keményen rácsúszott, hogy jó mélyen benne legyek. Adta a ritmust szét tett lábakkal én meg dugtam szembõl. A hatalmas mellei lengtek a dugástól, amitõl még jobban felizgultam, nameg a szõrös puncijának látványa, amint dugom az fenomenális volt.
Váltottunk. Hátamra feküdtem, õ rám ült és elkezdett lovagolni, miközben az egyik kezével a punciját izgatta. Szembõl a hatalmas melleit markolásztam, alig bírtam el, mindig kicsúszott a kis tenyerembõl, olyan súlya volt. Nagyon nem bírtam már, mondtam neki, hogy el fogok élvezni,amire õ rákapcsolt a kezével. Nem bírtam tovább bele élveztem, amire rá nem sokkal õ is elélvezett.
Teljesen kimerített, kérdezte, hogy mindent sikerült megtanulni. Erre én mondtam, hogy még szükség lenne gyakorlásra.
A 10 napos nyaralás félidejében történt meg a dolog, a hátralevõ idõben még rengetegszer megkeféltem napközben és éjszaka is. A sok dugástól egyre jobban bírtam és így egyre hosszabbakra sikerültek a menetek. Így talán ez a nyaralás volt legemlékezetesebb számomra az eddigi életem során.
A nyaralás után megbeszéltük, hogy ezt nem tudhatja meg senki és, hogy nem lehet tovább folytatni és így is van (egy két kivétellel, de azok másik történetek) a mai napig is.
Több kapcsolaton túl jó visszagondolni a nõvéremre, akivel már jó pár éve nem történt semmi, mivel mindkettõnk párkapcsolatban és házasságban él már.

Nézd meg Peti többi szexi történetét is!